Trustpilot
(7) arvostelua

Pellettikone - enintään 120 kg/h - Ø 150 mm

1 449,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10280044

|

Malli: WIE-PM-2500

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 29. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
1 449,00 €
3+
5%
1 376,55 €
5+
10%
1 304,10 €
10+
15%
1 231,65 €
Avainominaisuudet
  • monipuolinen - tuottaa pellettejä ruokintaan, lannoitukseen tai lämmitykseen orgaanisista aineista
  • tehokas- käsittelee 90 - 120 kg/h rehua tai 50 - 90 kg/h haketta
  • tehokas - toiminta traktorin voimanottoakselin kautta (suositus 8–12 hv )
  • kestävä - pellettien pidempi säilyvyysaika 60 - 80 °C lämpötilaan kuumennuksen ansiosta
  • intuitiivinen - kompakti ja helppokäyttöinen kone
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TEKNISET TIEDOT

Materiaali
Valurauta
Galvanoitu teräs
Väri
Harmaa
POT
8-12
Suppilon koko [mm]
Ø300
Rehun tuotantokapasiteetti [kg/h]
90-120
Matriisien lukumäärä
1
Sahanjauhon kapasiteetti [kg/h]
50-90
Käyttölämpötila [°C]
60 - 80
Hätäpysäytys
Ei
Muotin halkaisija
150 mm
Muotin aukon koko
6 mm
Mitat (PxLxK)
88 x 64 x 110 cm
Paino
65 kg
Paketin mitat (PxLxK)
56 x 42 x 89 cm
Lähetyspaino
78 kg

Toimituksen sisältö

  • Pellettikone AS- PM-2500
  • Kokoamistarvikkeet
  • Kokoamisohjeet

TUOTEKUVAUS

Pellettipuristin suurille rehumäärille lyhyessä ajassa

Haluatko tuottaa itse kustannustehokkaasti suuria määriä pellettejä ruokintaan, lannoitukseen tai lämmitykseen: Laadukkaiden maataloustarvikkeiden asiantuntijoiden Wiesenfieldin pellettikoneella WIE-PM- 2500 voit tuottaa jopa 120 kg rehua tunnissa tai käsitellä jopa 90 kg/h puuhaketta. Käsiteltävän raaka-aineen yksittäisten kappaleiden enimmäiskoko on 6 mm.

Wiesenfieldin teollisuustarvikevalikoiman ammattimainen pellettikone

Tuota sylinterimäisiä rehurakeita oman reseptisi mukaan ja näin tiedät aina tarkalleen, mitä ainesosia ne sisältävät. Sinä yksin päätät, mitä vitamiineja ja kivennäisaineita lisäät viljaan, maissiin, kauraan tai heinään ruokkiaksesi eläimiäsi. Sama koskee kotitekoisten lannoitepuikkojen ainesosia. Pelletointikone on kuitenkin ihanteellinen myös sahanpuru-tai paperirakeiden valmistamiseen uunin lämmittämistä varten - ympäristöystävällistä ja täysin ilman liimaa, kuten lastulevytkin.
Täytetty materiaali puristetaan suurella paineella muotin läpi, jonka halkaisija on 150 mm. Paine ja lämmitys 60 - 80 °C lämpötilassa saavat aikaan lujasti puristettuja pellettejä, joiden halkaisija on 6 mm reikälevyn vuoksi. Tämän kuumennuksen ansiosta pelletit säilyvät kauemmin. Käytännöllisen galvanoidusta teräslevystä valmistetun poistokourun ansiosta voit täyttää valmiit pelletit suoraan säkkeihin tai muihin säiliöihin.
Granulaattipuristin toimii traktorin tai muun hyötyajoneuvon voimanottoakselin kautta, jonka teho on 8 - 12 HV. Syöttösuppilossa oleva suojaverkko (ritilä 37 x 37 mm ) estää esineiden koneeseen putoamisen tai että joku pääsisi koskemaan siihen ja loukkaantumaan vakavasti. Vankka valuraudasta valmistettu kestävä pellettikone tarjoaa uskollista palvelua monien vuosien ajan, eikä sen tästä syystä pitäisi puuttua miltään maatilalta!

Huomautus: Tilaa samalla myös sideaine pelleteille (tuotenro: 10530000). Vehnätärkkelysjauhe helpottaa pelletin puristamista ja varastointia.

Huomautus kuluvista osista: Pellettipuristimien sisäänrakennettuja matriiseja ja rullia voi käyttää 300 tuntia. Kun rulla tai matriisi on kulunut, vaihda se viipymättä uuteen. Kuluvat osat eivät kuulu laajennetun takuun piiriin. Löydät sopivat varaosat expondon verkkokaupasta.

Arvostelut


4.4

Perustuen 7 arvosteluun

Lajittele :

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Toiminnot

Tähän asti

Näytä alkuperäinen arvostelu

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Slovakia

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

kolme decua

1

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Denmark

varaosat !!!

kun ostat tämän koneen, saat varaosia vain 3-4 KUUKAUDESSA!!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Erittäin negatiivinen

Nämä koneet on rakennettu erittäin huonolaatuisista materiaaleista, ja heti kun jotkin osat rikkoutuvat, ne kertovat sinulle, että se on sinun syysi, ettet käytä konetta ohjekirjan mukaisesti. Mutta voin taata, että ostin sellaisen 3 kuukautta sitten ja se meni rikki 10 kertaa 10 eri paikasta ja ensimmäisellä katkolla, joka tapahtui 15 päivän jälkeen, otin yhteyttä myyjään takuun saamiseksi ja hän kertoi minulle mitä yllä oli kirjoitettu. Älä lankea siihen, koska tuhlaat todella rahaa kuten minä, joka otin ja heitin pois 3 329 €

Vastaus käyttäjältä

Kiitos mielipiteestäsi. Viestisi on erittäin hyödyllinen. Työskentelemme ratkaisun parissa, jonka avulla voimme tarjota paremman ostokokemuksen tulevaisuudessa. Me selviämme. Kiitos luottamuksestasi.
Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

Pellettikone

Kone on ihan jees

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

edellä

Erittäin pettynyt tähän koneeseen sen jälkeen, kun sisäänajoseos oli läpäissyt kahdeksankymmentä kertaa kone ei vieläkään tehnyt oikeita pellettejä ja tuotti noin 5 kiloa tunnissa ja lisäksi pelletinpoistokulho hankautui koneen pohjassa tehdas ei ollut pystyn löytämään ratkaisun korjaamaan sen ja tekemään siitä luotettavan, olen erittäin pettynyt.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos yhteydenotostasi. Haluamme auttaa sinua ja kehitymme jatkuvasti, mutta toivomme apuasi, jotta ongelmasi ei toistu tulevaisuudessa. Yhdessä me pääsemme perille.
Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Minkä kapasiteetin pellettipuristin omaa?

Pellettikone käsittelee jopa 120 kg rehua tai jopa 90 kg puuhaketta tunnissa valmiiksi paloiksi.

Voiko pellettikoneella valmistaa erikokoisia pellettejä?

Pellettikoneen vakiovarusteena on halkaisijaltaan 6 mm:n matriisi. Jos haluat valmistaa pienempiä pellettejä, Wiesenfield tarjoaa halkaisijaltaan 2,5 - 4 mm:n matriiseja, jotka soveltuvat erityisesti rehun valmistukseen esimerkiksi nuorille linnuille, kaneille, kanoille tai myös lemmikkieläimille, kuten koirille ja kissoille. Jos puolestaan tarvitset suurempia pellettejä, löydät expondolta myös siihen sopivat matriisit, joiden halkaisija on jopa 8 mm. Näin voit valmistaa juuri haluamasi tyyppisiä pellettejä, kuten polttoaine- tai lannoitepellettejä.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme