Trustpilot
(9) arvostelua

Ruokinta-automaatti kanoille - 12 kg - astinlauta 980 g

109,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10280039

|

Malli: WI-CF-120

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 24. kesäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
109,00 €
3+
10%
98,10 €
5+
15%
92,65 €
10+
20%
87,20 €
Avainominaisuudet
  • käytännöllinen - kanojen paino avaa automaattisen ruokintalaitteen astinlaudan avulla
  • kestävä - säänkestävä ja vakaa kotelo alumiinista
  • turvallinen - kohokuvioidusta alumiinista valmistettu jalusta estää kanojen liukastumisen
  • tilava - suuri 12 kg: n kapasiteetti pitää ruoan pitkään hyvänä
  • hygieeninen - säiliö pysyy suljettuna ja avautuu vain tarvittaessa, ravintoannostelija estää ruoan leviämisen
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.1

Perustuen 9 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Erittäin hyvä sijoitus

Orpimme ja Greenlayerimme tarvitsivat vain 3 päivää, koska iso suu olisi voinut syödä ne... ja koska en yksinkertaisesti ollut aluksi asentanut tätä outoa harmaata tulppaa, koska sen kiinnitysohjeissa oli todella huono resoluutio Kuvien perusteella , en edes tiennyt mihin tämä tavara oikein kuului ja mihin sitä osaa piti käyttää...mutta se oli juuri se iso apu, ettei läppä enää niin nopeasti ja kolahduksella pudonnut kiinni. Nyt kansi laskeutuu hitaasti ja hiljaa, joten se ei ole enää uhkaava ja pikkueläimet esittävät toisilleen, kuinka mahtavia he ovat, kun voivat avata tämän aluksi uhkaavan rasian syötäväksi. Todella kauniisti tehty ja kallis, hyvä ruoka on suojattu hiiriltä ja rotilta kuten halusimme.Yksinkertaisesti hienoa, se on rahan arvoista! Varsinkin suuren Orpingtonin kohdalla meille oli tärkeää löytää jotain, joka tarjosi runsaasti pääntilaa syödessä. Kukoilla on niin suuret kammat, että ne muutoin vahingoittaisivat itseään syödessään suurimmista roikkuvista syöttölaitteista, kun heidän piti puristaa päänsä sisään päästäkseen ruokaan. Kaikki ovat nyt onnellisia, todella hienoa!

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Tuote vaikuttaa minusta hyvältä, mutta se ei ole uusi paketti, jonka sain

Vastaanotetussa paketissa ei ollut kokoamisohjetta, olisin mieluummin tarkastanut paketin kunnolla, ohjeista puuttui sivuja, joita oli varmasti ennen minua kokoamassa yrittänyt. Suoraan sanottuna se ei ole kovin oikea, loput ohjeet, nimittäin turvallisuusohjeet, olivat jopa tahrattuja. , Piti etsiä netistä puuttuvat sivut ja tehdä kuvakaappauksia, sitten editointi on vähän sekaisin ja piirustus ei ole tarpeeksi tarkka ja liian pieni. selitykset näyttävät selkeiltä, mutta todellisuudessa ei ole tärkeitä selityksiä, joten meidän on arvattava mitä teimme joidenkin muttereiden kanssa, lisäksi minun piti lisätä 4 pientä mutteria ruuviin, joka oli asetettu kiinnittääkseni suuren tangon markkinajalkaan , muuten se ei kestä Muuten syöttölaite näyttää koottuna hyvältä ja riittävän tukevalta. Näytimme joitain kanoja ja lopulta valkoiset ymmärsivät ja näyttivät toiset.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Automaattinen syöttölaite kanoille

Se on hieno laite, kanat huomaavat heti kuinka se toimii.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Erittäin hyvin tehty, mutta... Ei enää muuta! 👍

Mediaa ei voitu ladata.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Olemme iloisesti yllättyneitä kuinka hyviä se on Rehusäiliö on käsitelty. Kaikki on poistettu täydellisesti, joten teräviä kohtia ei ole. Se tekee ihmiset ja kanat onnelliseksi! 🙂Vavojen liitoskohdissa on kuitenkin paljon välystä (katso kuvat), mikä ihmetyttää, koska loput on todella tarkasti käsitelty.Mutta no siksi vähennämme yhden tähden. Läppä pitää myös paljon ääntä avattuna, mielestäni sen kuulee liitteenä olevasta videosta melko selvästi. Jos käytön aikana käy ilmi, että kumpikaan ei vaikuta eikä kanoja haittaa, palautetaan viides tähti.Meille oli tärkeää, että laatikko oli hiiren tai hiiren kestävä. Se on suunniteltu rotankestäväksi ja siinä se.. Kaiken kaikkiaan odotuksemme täyttyivät ja joissain tapauksissa jopa ylittyivät. Ostosuositus meille. Päivitämme arvostelua muutaman kuukauden käytön jälkeen Päivitys toukokuu 2021: Tänään kanat ovat vihdoin muuttaneet sisään ja ensimmäiset lähestymiset näyttävät varsin hyviltä. Jos asiat jatkuvat hyvin, olemme tehneet kaiken oikein ja annamme mielellämme viidennen tähden takaisin Päivitys kesäkuuta 2021: Kanat ottavat nyt rehusäiliön erittäin hyvin vastaan. Katso video. Viides tähti on siis palannut. Olemme siihen erittäin tyytyväisiä ja suosittelemme sitä mielellämme muillekin Päivitys huhtikuussa 2022: Valitettavasti hellävaraisessa sulkumekanismissa on nyt ongelmia. Nänni ei enää liiku kokonaan ulos pidikkeestä, katso viimeinen kuva Yhteydenpito myyjään oli erittäin hyvä ja ystävällinen. Varaosa lähetetään meille, mutta valitettavasti tämä kestää muutaman viikon. Siihen asti kansi sulkeutuu ilman jarrutusta.Jätetään toistaiseksi arvosanaksi 5 tähteä, koska olemme yleensä erittäin tyytyväisiä ruoka-astiaan. Jos sama virhe ilmenee myös uuden lukitusmekanismin kanssa, se ei näytä olevan poikkeus ja alennamme sen mukaisesti.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Suuri osa, mutta kanani eivät ymmärrä sitä

Suositellaan älykkäille kanoille. Hyvin tehty ja toimiva. Valitettavasti usean kuukauden jälkeenkään kaikki kolme kanaani eivät ymmärtäneet, että niiden päälle pitää astua ja syödä vain silloin, kun lautasella on kivi. Mutta valmistaja ei voi sille mitään. :D

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

kanan syöttölaite

Se ei ratkaissut ongelmaani

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Hieno kone, ammattitaito kaipaa parannusta!

Tämä on toinen koneemme! Koska olemme olleet erittäin tyytyväisiä ensimmäiseen 2 vuotta, niin sulkeutumispeltiä lukuun ottamatta oli selvää, että seuraava olisi samaa mallia!

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Tuoteidea loistava... puutteineen

Tilasimme laatikon näytteeksi, ja yllätykseksemme kanamme ottivat sen erittäin hyvin ja ymmärsivät sen erittäin nopeasti. Valitettavasti huomasimme, että laatikon molemmilla puolilla oli pieni n. 1,0-0,5 mm rako, ja kun kysyimme asiakaspalvelusta, meille kerrottiin, että olimme koottu sen väärin. Joten purin sen kokonaan uudelleen, mutta ongelma säilyi. Mutta koska se toimi niin hyvin, tilasimme 3 kappaletta lisää, eli yhteensä 4 kappaletta. Myös aukkoja löytyy. Otimme uudelleen yhteyttä asiakaspalveluun ja ilmoitimme, ettemme pystyneet kokoamaan tuotetta oikein. Joten saimme jonkun muun katsomaan sitä uudelleen. Valitettavasti kuilu ei ole kadonnut. Ei vastausta asiakaspalvelukeskuksesta. Valitettavasti munivat jauhot liukuvat rakojen läpi, mikä tekee siitä valtavan sotkun. Harmi, odotin rahalle enemmän.

Vastaus käyttäjältä

Hei, olen pahoillani, että sinulla on ongelmia tuotteen kanssa. Olemme ottaneet sinuun yhteyttä sähköpostitse ongelman ratkaisemiseksi. Muista vastata, jotta voimme nähdä, löytyykö tähän ratkaisua.
Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme