Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Vetoakseli - 1 3/8" / 6 hammasta - 66 cm - sisältää ketjun

379,00 € 549,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10420001

|

Malli: 6OM0660CEBCB

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
379,00 €
3+
5%
360,05 €
5+
10%
341,10 €
10+
15%
322,15 €
Avainominaisuudet
  • monipuolinen – lannoitteenlevittimiin, peltoruiskuihin, vanne- tai pyörösahoihin, metsävinsseihin, puunhalkaisijoihin jne.
  • tehokas – soveltuu matala- ja keskitehoisiin maa- ja metsätaloustyökoneisiin sekä max. 830 Nm vääntömomenttiin
  • tehokas – 66 cm (ristikon keskeltä ristikon keskelle) pituisella PTO-akselilla, jossa standardikiinnitys 1 3/8 " / 6 hammasta
  • turvallinen – sis. ketjun, joka estää suojuksen kiertymisen
  • vankka – pitkäikäinen teräksinen voimansiirtoakseli
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Monipuolinen vetoakseli metsä- ja maatalouteen

AMA:n vankan PTO-vetoakselin avulla kiinnität lannoitteenlevittimet, peltoruiskut, vanne- tai pyörösahat, metsävinssit, puunhalkaisijat ja vastaavat maa- ja metsätalouslaitteet turvallisesti traktoreihin, kuorma-autoihin tai hyötyajoneuvoihin. Kaikki tärkeät osat on valmistettu teräksestä, joten ne pystyvät selviytymään suurimmista haasteista ja takaavat sujuvan toiminnan. 

Kestävä PTO-vetoakseli turvaketjulla AMA:n maataloustarvikkeista

PTO-akselissa, jonka koko on 6 ja pituus 66 cm (ristikon keskeltä ristikon keskelle), on standardoitu 1 3/8" liitäntä, jossa on 6 hammasta sekä ajoneuvo- että laitepuolella. Tämä tekee vetoakselista sopivan moniin tavallisiin laitteisiin ja ajoneuvoihin. 830 Nm maksimivääntömomentti soveltuu myös moniin matala- ja keskitehoisten maa- ja metsätyökoneiden sovellutuksiin.

Käyttöturvallisuuden takaamiseksi PTO-vetoakseli on varustettu suojan kiertymisen estävällä turvaketjulla ja lukitusmekanismilla sekä työkoneen että traktorin puolella. Lisäksi vankka rakenne, huolellinen valmistus ja tarkkaan valitut materiaalit takaavat sujuvan toiminnan. Optimoi maa- ja metsätalouslaitteidesi käyttö AMA:n teollisuustarvikkeista löytyvällä vetoakselilla!
Tietoja AMA:sta: Italialainen AMA on maailmanlaajuisesti tunnettu maatalous-, puutarhanhoito- ja rakennusalan komponenttien valmistaja. Innovatiiviset ratkaisut ja korkea laatu ovat olleet AMA:n standardeja jo yli 50 vuoden ajan.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme