Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20310019

|

Malli: CRYSTAL DI PRO

Kakkoslaatu Aquaphor vedensuodatinjärjestelmä - 2 x K9 + K9B - malleille - 100 L - 0,1 µ m

159,00 € 189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • selvästi näkyvissä - TDS-ohjaus integroidulla näytöllä
  • tehokas - suunniteltu 6,5 bar / 0,63 Mpa:n maksimaaliseen käyttöpaineeseen
  • pitkä käyttöikä - yksittäisten suodattimien toiminta-aika - 18 kuukautta tai 100 l
  • yksinkertainen - nopea ja helppo patruunan vaihto ilman työkaluja
  • yhteensopiva - käytettäväksi kahden deionisointisuodattimen K9 ja mikrosuodatuspatruunan K9B kanssa

TUOTEKUVAUS

Puhdasta ja pehmeää vettä Aquaphorin vesisuodatinjärjestelmällä

Suodata varatut komponentit, kuten ionit ja suolat vedestä - tehokkaalla Aquaphorin vesisuodatinjärjestelmällä K9B (DMC). Tässä järjestelmässä kaksi esisuodattimina toimivaa K9 DDC-ionit poistavaa suodatinta ja mikrosuodatinpatruuna K9B DMC varmistavat puhtaan, pehmeän ja demineralisoidun veden.

Vedenpehmennin suodattimen nopeaan ja helppoon vaihtamiseen

Kolmen ionit puhdistavan suodattimen ansiosta saat erittäin puhdasta vettä. Molemmat esisuodattimet käyttävät kationihartseja (H +) ja anionihartseja (OH-) 200 um: n hiukkasten karkeaan karkeaan suodatukseen vedestä. Kun erityisen tehokkaan mikrosuodatuksen jälkeen 0,1 um: n hiukkaset on suodatettu, TDS-nopeus (kokonaisliuenneiden kiintoaineiden määrä) pienenee niin merkittävästi, että veteen liuenneiden suolojen summa lähentelee nollaa.

Mitä vähemmän ioneja on vielä vedessä, sitä huonompi sähkönjohtavuus. Tällaista demineralisoitua vettä, joka vastaa useita kertoja tislattua vettä, tarvitaan kaupallisiin tarkoituksiin, esimerkiksi lääketeollisuudessa, laboratoriossa tai kosmetiikkatuotannossa sekä jäähdytysjärjestelmissä ja akuissa.

Patruunoiden halkaisijaltaan 80 mm:n kotelot koostuvat kestävästä muovista (polypropeeni), mikä tekee niistä sopivan erilaisille lämpötiloille. Korkeintaan 6,5 bar:n käyttöpainekaan tai paineiskut eivät voi vahingoittaa suodatinta. Suodattimen vaihto ilman työkaluja on erittäin helppoa ja se suoritetaan kokonaan kotelon kanssa, mikä estää sen likaantumisen. Suodattimien säännöllinen vaihto varmistaa suodatinjärjestelmän pitkäikäisyyden ja jatkuvasti korkean vedenlaadun.

Tärkeää: Käytä suodatinpatruunaa vain juomaveden kanssa, älä mikrobiologisesti vaaralliselle vedelle tai jos veden laadusta ei tiedetä. Älä käytä laitteiden kanssa, joissa on sähkönjohtava vedenpinnan näyttö! Äläkä juo tällä vedensuodatinjärjestelmällä demineralisoitua vettä!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET