Tuote: EX10260176

|

Malli: STAR_MCAB_14

Arkistokaappi - 90 x 40 x 180 cm - 3 laatikkoa - tallelokero

559,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kuormitettava - kaappi, jonka enimmäiskuormitus on 220 kg
  • turvallinen - neljä lukkoa ja kaksi sinkittyä avainta, ja tallelokero
  • selvästi näkyvissä - kaksi lasiovea tiedostojen, kirjojen jne. selkeään säilytykseen
  • vakaa - rakenne valmistettu 0,6 mm paksuisesta ja pinnoitetusta teräksestä
  • helppo - ongelmaton kokoaminen toimitettujen lisävarusteiden ja selkeän käyttöohjeen ansiosta

TUOTEKUVAUS

Lukittava arkistokaappi runsaalla säilytystilalla

Korkealaatuisten teollisuustarvikkeiden asiantuntijan, Fromm & Starckin lukollinen arkistokaappi STAR_MCAB_14 tuo järjestystä toimistoon tai työpajaan. Tärkeät asiakirjat voidaan säilyttää turvallisesti laatikoissa, kassakaapissa ja saranaovien takana, ja sisältö on aina näkyvissä kahden lasioven läpi. Huomaamattoman vaaleanharmaa ja tukeva toimistokaappi sopeutuu mihin tahansa ympäristöön.

Turvallinen metallikaappi toimistokalusteillesi

Vankan rakenteensa ansiosta asiakirjakaappi tarjoaa paitsi turvallisuutta myös ennen kaikkea mahdollisuuden lukita se turvallisesti. Kaksi mukana tulevaa avainta yhteensä neljälle lukolle on valmistettu kestävästä sinkkiseoksesta. Tämä tarkoittaa, että tärkeät asiakirjat, työmateriaalit ja arvoesineet voidaan säilyttää aina turvallisesti lukittuina, joten voit suojata asiattomilta pääsyn kaapin sisältöön.

Tukeva metallinen arkistokaappi on valmistettu teräksestä, joka on päällystetty lähes tuhoutumattomalla epoksihartsilla. Näin lukittava arkistokaappi soveltuu myös ankarampiin ympäristöihin, kuten teollisuushalleihin tai verstaisiin. Neljälle hyllylle jaettuna kaapin enimmäiskuormituskyky on enintään 220 kg. Oven taakse on piilotettu tallelokero erillisellä lukolla tarjoaa lisäturvallisuutta.

90 cm leveä arkistokaappi voidaan helposti koota ja asentaa ruuveilla käyttöohjeen avulla. 1, 80 m:n korkeudellaan ja kolmen laatikkonsa ansiosta se tarjoaa runsaasti säilytystilaa, mikä rikastuttaa kaikkia toimistoja. Kahden ylemmän hyllyn pariovet on varustettu lasi-ikkunoilla, jotta kätevästi ja nopeasti pystyt näkemään kaikki siellä säilytetyt tiedostot tai esineet.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET