Tarjous

Tuote: EX10260238

|

Malli: STAR_MCAB_24

Lokerokaappi - 1 lokero - harmaa/tummanharmaa

259,00 € 299,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - kaappia voidaan käyttää toimistoissa, kirjastoissa tai uimahalleissa
  • turvallinen - korkealaatuinen mekaaninen lukko kahdella avaimella
  • kestävä - kuormitus enintään 100 kg, kummatkin hyllyt kantavat 20 kg
  • hajuneutraali - tuuletusaukot huolehtivat kaapin sisätilan ilmanvaihdosta
  • vakaa - kestävä rakenne valmistettu epoksihartsilla päällystetystä teräksestä, jonka materiaalipaksuus 0,6 mm

TUOTEKUVAUS

Lukollinen lokerokaappi toimistoon, kouluun tai uimahalliin

Halusitpa sitten säilyttää puhelintasi, tärkeitä asiakirjoja, lompakkoa tai muita henkilökohtaisia arvotavaroitasi turvallisesti – tilava Fromm STAR_MCAB_24 mahdollistaa tämän lujatekoisten teräsoviensa takana. Harmaan ja tummanharmaan hienovarainen sekoitus tekee metallikaapista jokaisen sisustukseen ja toimistoon sopivan.

Varma ja vankka – lukollinen lokerokaappi Fromm & Starck:n teollisuustarvikkeista

Vankan rakenteensa ja laadukkaan mekaanisen lukituksen ansiosta, johon on kaksi avainta, lokeron sisältö on suojattu luvattomalta käytöltä. Tämä tekee kaapista välttämättömän huonekalun jokaisessa toimistossa, työpajassa ja kirjastossa. Kätevää: Pienen ovi-ikkunan, vaatetangon sekä koukun ansiosta tämä sisämitoiltaan 33 x 42,5 x 168 cm:n kaappi sopii täydellisesti vaatekaapiksi vaikka työvaatteiden säilytykseen. Tuuletusaukot huolehtivat kaapin sisätilan ilmanvaihdosta.

Teräksestä valmistetussa harmaassa monikäyttökaapissa on tummanharmaa ovi ja se on päällystetty kestävällä epoksihartsilla. Näin lukittava arkistokaappi soveltuu myös ankarampiin ympäristöihin, kuten teollisuushalleihin tai verstaisiin kärsimättä siitä. Kaapin vaikuttava kokonaiskuormitus on 100 kg, ja kummatkin hyllyt kestävät enintään 20 kg painon.

38 cm leveä metallikaappi on helppo koota ruuvein ja pystyttää selkeän käyttöohjeen avulla. 1, 8 m:n korkeudellaan kaappi tarjoaa runsaasti säilytystilaa, mikä rikastuttaa kaikkia toimistoja. Muovijalat takaavat tukevan jalustan ja samalla suojaavat lattiaa naarmuilta ja muilta vaurioilta.

Huomio:Tuote on koottava toimituksen jälkeen.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET