Tarjous

Tuote: EX10260345

|

Malli: STAR_DESK_39

Piirustuspöytä - 90 x 60 cm - kallistettava - mukana jakkara ja sivupöytä

139,00 € 189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • säädettävä – pöytälevyn kallistuskulman voi asettaa välille 0 ja 45°
  • kookas – pöytälevyn mitat ovat 90 x 60 cm, joten tilaa riittää suuremmillekin piirustuksille
  • monipuolinen – säädettävän kallistuskulman ansiosta pöytälevyä voi käyttää sekä piirustus- että kirjoituspöytänä
  • käytännöllinen – sivupöydässä on kaksi laatikkoa ja säilytystaso, mikä auttaa sinua pitämään työpisteesi hyvässä järjestyksessä
  • pitkä käyttöikä – laadukkaat ja kestävät materiaalit ja huolellisen tarkka viimeistely

TUOTEKUVAUS

Monipuolinen ratkaisu, jossa järjestys säilyy! Fromm & Starck -piirustuspöytä

Fromm & Starck -piirustuspöydän voit säätää senhetkisen käyttötarkoituksesi mukaan. Pöytälevy kallistuu tismalleen haluamaasi kulmaan. Tässä arkkitehdin pöydässä on myös lukuisia hyvin harkittuja yksityiskohtia: sivupöytää voi käyttää säilytystasona ja siinä on kaksi laatikkoa, joissa on tilaa vaikkapa kynille, siveltimille ja muille pikku tarvikkeille. Piirustuspöydän selkeän tyylikkäät linjat tekevät siitä ylellisen arvokkaan sisustuelementin toimistoon, mutta se sopii yhtä hyvin myös kotiin, kouluun tai ateljeeseen.

Arkkitehdin piirustuspöytä optimaalisesti säädettävällä kallistuskulmalla

Tee työtäsi ammattilaisen olosuhteissa kallistuvan pöytälevyn ansiosta. Kookkaan pöytälevyn mitat ovat 90 x 60 cm, joten tilaa riittää suurienkin piirustusten siistiin ja ammattimaiseen laatimiseen. Pöytälevyn kantavuus on 60 kg eli se on erityisen lujatekoinen. Se on valmistettu PVC-pinnoitetusta MDF--levystä. Voit kallistaa pöytälevyn mihin tahansa haluamaasi kulmaan välillä 0 ja 45° – tämä piirustuspöytä toimii aivan yhtä hyvin sekä klassisena kirjoituspöytänä että ergonomisena piirustuspöytänä.

Hyödynnä työpisteesi optimaalisessa järjestelyssä mukana toimitettavaa sivupöytää. Sen 40 x 35 cm:n kokoiselle säilytystasolle voit varata kookkaankin piirustumateriaalin aina valmiiksi käden ulottuville. Pienemmät tarvikkeet, kuten kynät, siveltimet ja väripurkit säilyvät hyvässä järjestyksessä tason alla olevissa kahdessa laatikossa, joista ne on helppo ottaa taas ulos käyttöä varten. Sivupöytä on pienestä koostaan huolimatta hyvin tukeva ja kestää jopa 15 kg:n kuormituksen.

Pöydän jauhemaalatusta teräksestä valmistettu runko takaa sen vankkuuden ja pitkän käyttöiän. Tähän kokonaisuuteen kuuluu piirustuspöydän ja sivupöydän lisäksi myös jakkara. Se soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Sen kantavuus on jopa 90 kg. Tämän arkkitehdin pöydän kokoaminen sujuu maallikoltakin käden käänteessä. Tarvittava kokoamismateriaali ja -ohjeet sisältyvät toimitukseen.

TEKNISET TIEDOT