Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Toimistopöytä - 140 x 73 cm - ruskea / valkoinen

199,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10260312

|

Malli: STAR_DESK_29

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
199,00 €
3+
5%
189,05 €
5+
10%
179,10 €
10+
15%
169,15 €
Avainominaisuudet
  • tilava – 140 x 73 cm pöytälevy, jossa kaksi syvennystä johdoille
  • vakaa – pöytä kantaa jopa 100 kg
  • monipuolinen – käytettäväksi toimistoissa tai kotona, kirjoittamiseen, tietokonepöydäksi tai harrastuksiin
  • suojaava – muovikorkit (PP) estävät lattian naarmuuntumisen ja takaavat vakauden
  • kätevä – helppohoitoinen pöytä on koottavissa käden käänteessä
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Toimistopöytä tarjoaa paljon työskentelytilaa

Olitpa sitten toimistossa tai kotona: Fromm & Starckin monipuolinen toimistopöytä STAR_DESK_29 on työskentelysi perusta. Se tarjoaa tilaa tietokoneille, monitoreille, piirtoalustalle tai muille tarvikkeille. Toiminnallinen ja hillitty muotoilu sopii mihin tahansa työympäristöön. Käytä ajattoman modernia pöytää, jossa on suuri työtaso kirjoittamiseen, käsitöiden tekemiseen tai tietokoneellesi!

Kätevä ja tyylikäs Fromm & Starckin toimistokalusteet

Toimistopöytä vakuuttaa vankalla ja kompaktilla rakenteellaan, joka kestää jopa 100 kiloa. Teräksiset pöytäjalat ja 27 mm paksu pöytälevy muodostavat vakaan perustan kaikille tarvikkeillesi. Käyttöohjeiden ja kokoamismateriaalin avulla työpöytä on koottu käden käänteessä.
Kompakteilla mitoillaan (140 x 73 cm) kirjoituspöytä mahtuu melkein mihin tahansa ja hienovaraisella muotoilullaan se takuulla sopeutuu melkein mihin tahansa sisustustyyliin. 74,5 cm korkeus on ihanteellinen mukavaan työskentelyyn pöydän ääressä. Kaksi syvennystä johdoille mahdollistavat hienovaraisen johtojen ohjauksen sähkölaitteista virtalähteeseen.
Pinta on valmistettu melamiinilla päällystetystä lastulevystä ja on yhtä helposti puhdistettava kuin vankat teräsjalat. Käytetty materiaali osoittautuu erityisen kestäväksi ja pitkäikäiseksi, joten voit käyttää toimistopöytää vuosien ajan. Muoviset (PP) suojatulpat varmistavat vankan jalustan ja estävät lisäksi lattian naarmuuntumisen. 

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme