Trustpilot
(1) arvostelu
Fromm & Starck

Työpistematto - erilaisilla kallistuskulmilla - hierontapallo

59,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10260063

|

Malli: STAR_AFM_01

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
59,00 €
3+
5%
56,05 €
5+
10%
53,10 €
10+
15%
50,15 €
Avainominaisuudet
  • ergonominen - helpottaa seisovaa työtä, tukee niveliä ja lihaksia sekä edistää verenkiertoa
  • joustava - erilaiset vyöhykkeet yksilöllisiä tarpeita varten
  • kevyt - helppo siirrettävä tai pakattava
  • kestävä - valmistettu kestävästä polyuretaanista
  • helppohoitoinen - helposti puhdistettava pinta työpisteelle
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
PU
Väri
Musta
Materiaalipaksuus
70 mm
Mitat (PxLxK)
63 x 77 x 8 cm
Paino
2.75 kg
Paketin mitat (PxLxK)
66 x 79 x 10 cm
Lähetyspaino
3.85 kg

Toimituksen sisältö

  • Työpistematto STAR_AFM_01

Tuotekuvaus

Helpotusta jaloille ja selälle Fromm & Starckin väsymystä estävän maton avulla

Väsymystä estävä matto lievittää selkään ja niveliin kohdistuvaa rasitusta seisovasssa työssä, varmistaa paremman verenkierron ja edistää keskittymiskykyä. Seisovalla työpisteella, keittiössä tai myyntitiskillä: monipuolinen matto on hyödyllinen lisä työpaikkakalusteisiin. Fromm & Starck tarjoaa korkealaatuisia ja ajattomia ergonomisia tuotteita, jotka tukevat ja helpottavat työn tekoasi.

Paranna hyvinvointiasi aktiivisesti työmaton eri alueilla

Ergonomisella työpistematolla voi työskennellä erilaisissa, tukevissa asennoissa ja jalkojen liikettä voidaan tukea aktiivisesti. Reunojen eri leveyksien ja korkeuksien ansiosta kantapäihin kohdistuvaa rasitusta voidaan lieventää yksilöllisten tarpeiden mukaan. Keskellä oleva hierontapiste mahdollistaa jalkavyöhyketerapeuttisen hieronnan. Stressi, selkäkipu tai raskaat jalat helpottuvat tehokkaasti; seisovaa työtä voidaan suorittaa pidempään ilman levähdystaukoja tai valituksia.
Seisontamatto on valmistettu erityisen kestävästä polyuretaanista, joka on kulutusta kestävä ja joka kestää koviakin iskuja. 70 mm paksu matto ei ole vain kestävä ja luja, vaan myös erityisen kevyt. Se voidaan helposti asettaa ihanteelliseen asentoon yhdellä jalalla ilman, että sinun täytyy kumartua. Pinta on helppo puhdistaa, mikä tekee tästä tuotteesta erityisen hygieenisen. Väsymystä estävä matto on ihanteellinen lisä korkeussäädettäviin Fromm & Starck -sarjan pöytärunkoihin, joita voidaan käyttää joustavasti sekä työpöydällä että seisovalla työpisteellä.

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

9 päivää sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Loistava tuote selän helpottamiseen

Jos olisin tiennyt aikaisemmin, kuinka hyvä tämä väsymystä ehkäisevä matto on selkääni, olisin ostanut sen paljon aikaisemmin! 🙌🧘‍♂️ Huomaan selvän eron - selkä tuntuu paljon paremmalta ja olen vähemmän väsynyt pitkien seisontatuntien jälkeen. Matto on erittäin mukava ja on todella parantanut työtäni. Loistava tuote kaikille, jotka seisovat tai istuvat paljon ja haluavat tehdä jotain selkänsä hyväksi. Voin vain suositella!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Millälailla työpistematto vaikuttaa?

Korotetun ja viistotun reunan sekä maton keskellä sijiatsevan hierontapallon ansiosta matolla voi seistä useissa eri asennoissa kantapäihin kohdistuvan rasituksen lievittämiseksi. Lisäksi liike edistää jalkojen verenkiertoa, mikä mahdollistaa pidempikestoisen työskentelyn seisoma-asennossa. Selkä ja nivelet säästyvät rasitukselta ja mahdolliset kivut lieventyvät.

Mitä tarkoitusta varten maton keskellä on pallo?

Pallomaista kohoamaa voidaan käyttää hierontapallona. Kuten jalkavyöhyketerapiahieronnassa, tiettyihin jalkapohjan pisteisiin kohdistetaan painetta, mikä parantaa verenkiertoa ja siten myös hapen kulkeutumista ja varmistaa näin lisääntyneen hyvinvoinnin.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme