Tuote: EX10230115

|

Malli: GR-ATM9

Ilmavolttirata - 600 x 200 x 20 cm - 400 kg - sininen/valkoinen

889,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – sopii kaikkeen lattialla tapahtuvaan harjoitteluun, kuten voimisteluun tai joogaan mutta myös parkouriin tai kungfuhun
  • turvallinen – materiaali ja työstö takaavat sen, että ilmapatja on liukumaton, pitkäikäinen ja muotonsa säilyttävä
  • kuormitettava – 1 000 denierin paksuutensa ja erityisen rakenteensa ansiosta
  • kannettava – vie täyttämättömänä vain vähän tilaa; täytettynä kuljetus onnistuu neljän kahvan avulla
  • helppohoitoinen – täytetyn patjan pinta voidaan pyyhkiä vaivattomasti
  • helppo – nopea täyttö ilmalla 30 sekunnissa sähköisellä ilmapumpulla

TUOTEKUVAUS

Voimisteluun, jumppaan tai rentoutumiseen: Gymrexin ilmatäytteinen voimistelupatja

Gymrexin ilmapatja voimisteluun sopii käytettäväksi niin fitnessstudioilla, tanssikouluissa ja taistelulajikursseilla sekä voimisteluseuroissa. Lisäksi voit käyttää ilmavolttirataa monipuolisena harjoitteluvälineenä kotonasi. Olipa kyseessä sitten koululiikunta, jooga, cheerleading, voimistelu tai kungfu: liukumattomalla ilmatäytteisellä voimistelupatjalla voit harjoitella turvallisesti loukkaantumatta. Ilmapatja voidaan täyttää 30 sekunnissa ja sen kovuutta voidaan säätää yksilöllisesti ilmanpaineella enintään 0,7 baarilla ja mukauttaa se täten sopivaksi erilaisille harjoituksille.

Trendikäs ilmavolttirata: Terveys ja kuntoilu yhdistyy hauskan pidon kanssa

Ilmatäytteisen voimistelupatjan mitat ovat 600 x 200 cm ja korkeus 20 cm. 400 kg kuormitettavuudellaan se sopii optimaalisesti niin lapsillle kuin myös aikuisille ja kestää voimakkaimmankin rasituksen. Tämän takaa ilmapatjan kaksinkertainen PVC-kangas; se ei ole vain lujatekoinen vaan 1 000 denierillään myös erittäin paksu ja täten kestävä. Lisäksi maton sisällä olevat lasikuitusilloitukset sekä huolellinen työstö takaavat sen, että ilmavolttirata säilyttää muotonsa, turvallisuutensa sekä säilyy tiiviinä myös äärimmäisessä käytössä.

Ilmatäytteinen voimistelurata voidaan täyttää sähköisellä ilmapumpulla vain 30 sekunnissa. Ilmapatja voimisteluun voidaan tiivistää luotettavasti mukana toimitettavalla venttiiliavaimella, mikä takaa pitkät harjoitteluajat ilman, että patjaa täytyy välillä täyttää uudestaan. Patjassa on kaksi mustaa nailonia olevaa kahvaa, joista sitä voidaan kantaa ilmatäytteisenä. Harjoittelun jälkeen voimistelupatja on nopeasti tyhjennetty: patjan tyhjeneminen kestää ainoastaan 1 minuutin. Tämän jälkeen patjaa voidaan ongelmitta kantaa ja varastoida tilaa säästävästi.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET