Uusi

Tuote: EX10090588

|

Malli: HT-COSTIGAN-2500

Aurinkokastelujärjestelmä - 25 tippaputket - 5 m letkua

85,00 € 119,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - anna jopa 25 kasville riittävästi vettä päivittäin
  • Kustannustehokas – tarvitsee vain auringonvaloa, koska se saa virtansa 1.6 W aurinkopaneelista
  • tehokas - pumppu imee vettä 2 m syvyydestä ja levittää sen 3 m korkeuteen
  • säädettävä – valitse optimaalinen kasteluaika: 1 tai 5 minuuttia/24 tuntia; 2 tai 8 minuuttia/48 tuntia; 3 tai 12 min/72 tuntia
  • joustava - letkun pituus 5 m tuo veden sinne missä sitä tarvitaan

TUOTEKUVAUS

Aurinkokastelujärjestelmä kuljettaa vettä auringon voimalla!

Sinulla ei ole vesi- tai sähköliittymää ja haluat kastella kasvisi tehokkaasti? hillvert:n aurinkokastelujärjestelmällä tämä on lasten leikkiä! Se saa virtansa aurinkopaneelista, joka lataa akun, kun aurinko paistaa. Pumppu saa veden säiliöstä, kuten vesiputkesta. Sinun on vain varmistettava, että se on aina täynnä tarpeeksi vettä. Ja mikä parasta: kastelu toimii täysin automaattisesti.

Vettä jopa 25 kasville: Automaattinen aurinkokastelu mahdollistaa sen!

Aseta tippuputket, jotka tuovat veden laitokseen, 5 m pitkään letkuun T-kappaleiden avulla. 25 tiputtimen ansiosta voit toimittaa kastelujärjestelmällä jopa 25 kasvia. Kiinnitä tippuputket maahan pienillä koukuilla. Ohjaa pumppu vesisäiliöön, joka syöttää veden letkuun. Valitse kasteluaika ohjausyksiköstä: 1 tai 5 minuuttia/24 tuntia; 2 tai 8 minuuttia/48 tuntia; 3 tai 12 min/72 tuntia. Kun aurinkopaneeli on ladannut akun, kastelu tapahtuu täysin automaattisesti valitun ajan.

Pumppu on erittäin tehokas ja voi jopa imeä vettä jopa 2 metrin syvyyteen asti. Voit esimerkiksi hyödyntää optimaalisesti sadeveden vesipussistasi. Jos puutarhassa on pieniä kaltevuutta, sekään ei ole ongelma. Pumppu pumppaa vettä 3 m korkeuteen. Pumppu saa virtaa akusta, jonka aurinkopaneeli on ladannut täyteen vain 6-8 tunnin auringonpaistetta. Kun kasteluaika on 12 minuuttia 72 tunnin välein, sähköä on aina tarpeeksi.

TEKNISET TIEDOT