Uusi

Tuote: EX10090490

|

Malli: HT-WT-1000LN

Kokoontaitettava sadevesisäiliö - 1 000 l

189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – sadevesisäiliö on nopea pystyttää kotipihassa, puutarhassa, mökillä tai tien päällä
  • KESTÄVÄ - 500D PVC-repäisynkestävä kuori, sadevesiaukko verkkosuodattimella
  • tukeva – kymmenen muovitankoa jaloilla pitää sadevesisäiliön tukevasti muodossaan
  • tilaa säästävä – voidaan varastoida kätevästi kokoontaitettuna ja kuljettaa ahtaissakin tiloissa
  • käytännöllinen – vedenotto vesihanan kautta kastelukannun korkeudelta, tyhjennyshana 3/4" liitännällä tyhjentää kätevästi koko säiliön

TUOTEKUVAUS

Monipuolinen sadevesisäiliö kotipihaan tai mökille

Vesi on arvokas resurssi – ota siis sadevesi hyötykäyttöön! Sadevesisäiliön tilavuus on 1 000 litraa. Voit täyttää sen kätevästi suoraan talosi rännistä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sadevesisäiliötä myös telttaillessa tai siirtolapuutarhassa. Nyt sinun tarvitsee vain sataa, jotta säiliösi täyttyy vedellä.

Kokoontaitettava sadevesitynnyri hillvertiltä

Voit pystyttää sadevesisäiliön käden käänteessä. PVC-muovista valmistettu sadevesitynnyri on muovitankojen ansiosta erittäin tukeva. Optimaalisen vakauden takaamiseksi kiinnitä jalat tankojen alle. Sadevesitynnyrin kannessa on reikä, josta sadevesi ohjautuu automaattisesti tynnyrin sisään. Reiän verkkosuodatin pitää lian ja lehdet tynnyrin ulkopuolella.

Myös kaikissa kolmessa sadevesitynnyrin hanassa on suodattimet, jotka pitävät veden puhtaana. Hanoista voit täyttää kätevästi kastelukannut ja muut kasteluvälineet. Tynnyrin alaosassa olevaan 3/4" tyhjennyshanaan voit liittää puutarhaletkun. Lisäksi ylivuotohana suojaa säiliötä kovalla sateella.

Sadevesisäiliön kaikki materiaalit ovat erittäin kestäviä ja suunniteltu ulkokäyttöön. PVC-kansi vakuuttaa 500D-kankaalla. Samalla materiaali on erittäin joustavaa ja voit taittaa sen pieneen kokoon kuljetusta varten. Puutarhalaitteiden valikoimastamme löydät hillvertin ns. rännirosvot, joiden avulla voit ohjata veden sadevesikourusta säiliöön. Suuria vesimääriä varten voit yhdistää useita sadetynnyreitä keskenään. Jokainen pisara on tärkeä!

TEKNISET TIEDOT