Tarjous

Tuote: EX10090163

|

Malli: HT-FORBES-15000

Puutarhajyrsin - 15 hv - jyrsintäsyvyys jopa 600 mm

2 679,00 € 2 979,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - 15 hv 4-tahtinen bensiinimoottori 3 600 r/min
  • voimakas - kaivuketju kovetetuilla terillä ja 9,17 m/s:n nopeudella
  • säädettävä - kuopan syvyys voidaan valita 200 ja 600 mm väliltä
  • vankka - vakaa teräsrakenne kestävällä jauhepinnoitteella
  • kuljetettava- kompakti muotoilu, suuret pyörät ja ergonominen kahva mahdollistavat vaivattoman käsittelyn
  • turvallinen - suuremman vastuksen, kuten kiven kohdalla, laite sammuu automaattisesti

TUOTEKUVAUS

Puutarhajyrsin kaivaa kaapeleiden tai viemäriputkien liitokset maahan tehokkaasti, jopa 600 mm:n syvyyteen.

Jos haluat kaivaa tasaisia ojia puutarhaasi tai rakennustyömaan multaiselle maanpinnalle, siinä tapauksessa puutarha-asiantuntija Hillvertin HT-FORBES-15000-puutarhajyrsin on ensimmäinen valintasi. Pitkä laippa on varustettu ketjulla ja terillä, jotka muokkaavat maata jatkuvalla teholla. Näin saat kädenkäänteessä kaivettua ojia ja kuoppia maan alle asetettavia kaapeleita tai viemäröintijärjestelmiä varten.

Hillvertin puutarhavalikoiman puutarhajyrsin

Puutarhajyrsimen hankkiessasi saat kätevän ja tehokkaan laitteen, joka muokkaa 15 hv: n nelitahtisella bensiinimoottorilla maata vaivattomasti. 100 mm: n liitosleveydellä ja 600 mm enimmäissyvyydellä voit luoda kuoppia jopa 60 m/h:n nopeudella. Maastosta ja kaapelin leveydestä riippuen syvyys voidaan valita neljässä vaiheessa 200- 600 mm väliltä.

Jyrsimen laippa on varustettu pitkäikäisellä ketjulla, jonka 27 kovetetun terän avulla voi vaivattomasti poistaa jopa kiinteät maaperäkerrokset. Ketju saavuttaa jopa 9,17 m / s nopeuden. Kaivettu maa kuljetetaan puutarhajyrsimen viereen, jotta tasainen työ on mahdollista. Lisäksi kaivettu maa on kaivamisen päätteeksi kätevästi käytettävissä kuoppien sulkemiseksi. Ylikuormitussuoja suojaa laitetta maan vastukselta, kuten suurilta kiviltä, jotka voivat tukkia tai vahingoittaa jyrsintä. Suoja aktivoi automaattisen virrankatkaisun tällaisessa tilanteessa.

Kompaktin rakenteen ja suurten pyörien ansiosta puutarhajyrsin on erittäin helposti ohjattavissa. Ergonomisesti muotoiltu kahva mahdollistaa laitteen optimaalisen käsittelyn. Maanmuokkaajakone on valmistettu kestävästä teräksestä, joka on suojattu jauhepinnoitteella ja on erittäin kestävä käytössä. Moottori toimii 3,6 litran bensiinisäiliön ja 0,6 litran öljysäiliön kautta. Tämä mahdollistaa pidempikestoisetkin kaivaustyöt.

TEKNISET TIEDOT