Tuote: EX10060052

|

Malli: MSW-SLEEVES-80

12-sarja hiomanauhoja - karkeus 80

65,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • sopii kaikille metalleille, myös ruostumattomalle teräkselle
  • käytännöllinen sarja, joka koostuu kahdestatoista hiomanauhasta
  • nauhan mitat helpottavat suurten alueiden käsittelyä lyhyessä ajassa
  • 80 karkeusaste naarmujen ja hitsien poistoon
  • voidaan käyttää satinointikoneiden hiomaholkin karaan

TUOTEKUVAUS

12-sarja hiomanauhoja - karkeus 80

12 hiomanauhan sarja MSW-SLEEVES-80 suunniteltiin ammattimaiseen käyttöön metallialalla ja puuteollisuudessa. 12-osainen sarja sisältää 80-karkeusasteen hiomanauhoja, jotka sopivat erityisen hyvin pintojen hiomiseen ja puhdistamiseen. Hiomanauhat on helppo ja nopea vaihtaa. Ihanteellinen kaikille hiomarullille ja hiomaholkin karoille, joiden koko on 90 x 100 mm. 

Laadukas 12 hiomanauhasarja ammattikäyttöön

Hiomanauhojen leveys mahdollistaa suurialaiset hionta- ja kiillotustyöt metallipinnoille ja myös ruostumattomalle teräkselle. Lisäksi muita materiaaleja voidaan käsitellä tehokkaasti lyhyessä ajassa näillä hiomarullilla aikaansaaden aina tasaiset hiomatulokset. 80 karkeusasteellaan hiomanauhat on suunniteltu pintojen hiontaan ja puhdistamiseen. Ne soveltuvat esimerkiksi karkeaan ja hienohiontaan. Näiden yleisten käyttömahdollisuuksien ansiosta näitä hiomanauhoja voidaan käyttää paitsi ammatillisesti myös tee se itse-projekteissa.

Käytännöllinen 12 nauhan setti ei sovellu ainoastaan MSW:n laitteille ja lisävarusteille, vaan sitä voidaan käyttää myös muihin markkinoilla oleviin sähkötyökaluihin edellyttäen, että nauhojen mitat sopivat niihin. Myymälästämme on saatavana myös erikokoisia hiomanauhoja eri karkeusastein.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET