Tuote: EX10061950

|

Malli: MSW-M-LP-ABP-800

Automaattinen pilssipumppu - matala profiili - 3 m korkeus - 50 l/min virtausnopeus

75,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – suuri virtausnopeus: 50 l/min jopa 3 metrin korkeuteen
  • monipuolinen – ulostuloaukon halkaisijat 19/25/29 mm ja erittäin matala profiili, ihanteellinen veneisiin, asuntovaunuihin, lampiin, altaisiin ja moneen muuhun
  • turvallinen – pölytiivis suojausluokalla IP68 ja voidaan upottaa veteen jopa 1,5 m syvyyteen
  • kestää – veden lämpötilassa enintään 43 °C 
  • pitkäikäinen – erityisen kestävä korroosiolle ja ulkoisille vaikutuksille valituilla materiaaleilla

TUOTEKUVAUS

Automaattinen pilssipumppu erityisen suurella virtausnopeudella ja matalalla profiililla

MSW:n automaattisessa tyhjennyspumpussa yhdistyvät yksinkertainen käyttö, hyvä suorituskyky ja maksimaalinen käyttöikä. Kompaktin kokoinen ja kevyt korkealaatuinen venevaruste on nopeasti ja helposti asennettu jopa vaikeapääsyisiin paikkoihin. Erittäin hiljaisen ja vähäisen tärinän ansiosta pilssipumppu soveltuu yhtä hyvin käytettäväksi niin veneissä ja asuntovaunuissa kuin myös pihalammikoissa, altaissa tai muissa vastaavissa paikoissa.

Turvallinen pilssipumppu lämpötilaltaan jopa 43 °C olevalle vedelle

Tyhjennyspumppu toimii 50 l/min virtausnopeudella jopa 3 metrin nostokorkeuteen tehokkaasti ja luotettavasti veden lämpötilan ollessa korkeintaan 43 °C. Reilun mittainen, halkaisijaltaan muunnettava 19/25/29 mm ulostulo takaa sujuvan toiminnan.

MSW on keskittynyt pilssipumpun valmistuksessa erityisesti turvallisuuteen ja kestävyyteen. IP68-suojausluokan ansiosta se ei ole ainoastaan pölytiivis, vaan voi myös helposti työskennellä veden alla pitkään jopa 1,5 metrin syvyydessä. Kestävästä muovista (ABS) valmistetulla kotelollaan ja ruostumatonta terästä olevalla moottorin akselillaan pilssipumppu kestää erityisen hyvin ulkoisia vaikutuksia ja korroosiota sekä vaativimpiakin olosuhteita avomerellä useiden vuosien ajan.

TEKNISET TIEDOT