Tuote: EX10060644

|

Malli: MSW-AOBELT476-800

Hiomanauhat - 760 x 40 mm - karkeus 800

45,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • Soveltuu putkille ja pyöreille kappaleille, joiden halkaisija on enintään 180 mm
  • Käytännöllinen viiden hiomanauhan sarja
  • Karkeus 800 erityisen sileitä ja tasaisia lopputuloksia varten
  • Joustava hiomamateriaali, pohja-aine kestävää puuvillaa
  • Soveltuu monien eri merkkien putkihiomakoneisiin

TUOTEKUVAUS

Hiomanauhat - 760 x 40 mm - karkeus 800

Karkeuden 800 hiomanauhat MSW-AOBELT476-800 toimitetaan käytännöllisenä 5 kappaleen sarjana. Ne ovat juuri oikea täydennys MSW-putkihiomakoneeseesi. Ne soveltuvat ammattimaiseen metallin työstöön, ennen kaikkea pyöreiden metalliobjektien asianmukaiseen hiontaan, puhdistukseen ja kiillotukseen.

Korkealaatuinen 5 kpl:n sarja alumiinioksidihiomanauhoja käsiteolliseen käyttöön

Hiomanauhojen raemateriaali on alumiinioksidi, yksi yleisimmin käytetyistä hionta-aineista: Se on hyvin hankausta sietävää, kovaa ja siten erityisen kestävää jokapäiväisessä käytössä. Hiomamateriaalin pohja-aineena on tukeva puuvilla. Karkeus 800 tuottaa äärimmäisen hienon, sileän ja tasalaatuisen hiomatuloksen periaatteen ”mitä suurempi karkeus, sitä sileämpi pinta” mukaisesti.

Hiomanauhan koko on 760 x 40 mm ja se sopii pyöreille kappaleille ja putkille, joiden halkaisija on enintään 180 mm. Nauhat ovat joustavia, erittäin repäisylujia ja nopeasti ja yksinkertaisesti vaihdettavissa.

Käytännöllinen viiden kappaleen pakkaus sopii yhtiön MSW laitteiden ja lisävarusteiden lisäksi muillekin yleisesti myynnissä oleville sähkötyökaluille kuten esimerkiksi Metabo ja Flex, joilla on sama nauhan mitoitus. Verkkokaupastamme on saatavilla myös hiomanauhoja muista materiaaleista, eri karkeuksilla ja eri mitoilla.

TEKNISET TIEDOT