Uusi

Tuote: EX10062435

|

Malli: S-POWER KIT60

Kannettava aurinkopaneeli - kokoontaitettava - 60 W - 2 USB-porttia

189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – toimii virtalähteenä mökillä, telttaretkellä, puutarhassa, veneessä sekä monessa muussa paikassa
  • tehokas – yksikiteinen aurinkopaneeli toimii 22 %:n hyötysuhteella
  • yhteensopiva – voidaan käyttää useimpien yleisten invertterien kanssa ja kaksi USB-porttia sopivat monille pienille sähkölaitteille
  • kompakti – aurinkopaneeli on kokoontaitettava ja siksi helppo kuljettaa ja säilyttää
  • kestävä – valmistettu korkealaatuisista ja säänkestävistä materiaaleista

TUOTEKUVAUS

Ei sähköä saatavilla? Ei hätää – taitettava aurinkopaneeli 22 %:n hyötysuhteella pelastaa päiväsi

Pidätkö telttailusta? Toimita sitten autollesi, asuntovaunullesi ja sähkölaitteillesi MSW:n aurinkokenno. Kannettavan aurinkopaneelin avulla voit ladata akkujasi luotettavasti ja varavirtalähde on aina käsillä. Paneeli sopii erityisen hyvin kastelujärjestelmiin, asuntoautoihin, veneisiin, telttailuun ja retkelle sekä kodin ja puutarhan elektroniikan virtalähteeksi. Se taittuu kahtia helpottaakseen säilytystä ja kannettavuutta.

Ihanteellinen aurinkopaneeli mökille, asuntoautoon tai telttailuun – kannettava aurinkopaneeli MSW:ltä

Tämä taitettava aurinkopaneeli sietää hyvin ankarampiakin sääolosuhteita ja kestää käytössä useita vuosia. Se on yhteensopiva useimpien yleisten invertterien kanssa, ja siinä on 2 USB-porttia sekä 1.5 m pitkä virtajohto. Tämän avulla voit vaivattomasti toimittaa virtapankkeja, älypuhelimia, tabletteja ja monia muita sähkölaitteita matkoillasi. Levitä vain paneeli auki, jolloin se tuottaa virtaa jopa 60 W:n teholla.

MSW pitää erityisen tärkeänä hyvää ammattitaitoa ja korkealaatuisia materiaaleja, kuten ETFE:tä ja vedenpitävää polyesterikangasta. Jos sinulla on etsinnässä tehokas ja kompakti aurinkopaneeli, kannettava ja yksikiteinen malli on kevyt kantaa mukana ja tuottaa virtaa luotettavasti myös silloin, kun auringonvaloa on niukasti saatavilla. Lisäksi tällainen malli on myös erittäin kestävä. Kannettava aurinkopaneeli toimii 22 %:n hyötysuhteella. Erittäin nopean latauksen ansiosta akut latautuvat ja ovat käyttövalmiita lyhyessä ajassa.

TEKNISET TIEDOT