Tarjous
(1) Arvostelu

Tuote: EX10061318

|

Malli: MSW-DENTPULLER.SET11

Lommonoikaisusarja - 25-osainen

49,99 € 59,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen - erilaisia oikaisutyökaluja kattavan lisävarustuksen kera sekä pienille että suurille lommoille
  • suojaava - maalipintaa säästävä menetelmä lommojen oikaisuun auton arvon säilyttämiseksi
  • nopea - 40 watin kuumaliimapistoolin lyhyt kuumennusaika, sisältää 10 liimapuikkoa
  • tehokas - nopea ja edullinen korjaus lyhentää asiakkaiden odotusaikaa
  • helppo - helppokäyttöinen yksityiskohtaisen käyttöohjeen ansiosta

TUOTEKUVAUS

Lommonoikausu käy helposti 25-osaisella oikaisusarjalla

Laaja lommonoikaisusarja MSW-DENTPULLER.SET11 MSW: ltä, ammattimaisten autotyökalujen asiantuntijalta, tarjoaa sinulle kaikki vaihtoehdot pienien ja suurten lommojen tehokkaaseen oikomiseen. Saatavilla on useita lommojen oikaisutyökaluja, joiden avulla voit työstää henkilöautojen, kuorma-autojen tai moottoripyörien koreja erityisen lempeästi. Yksinkertaisen käsittelyn ansiosta sitä voidaan käyttää sekä korjaamoissa että kokeneiden harrastelijoiden autotalleissa.

Laaja ja tehokas! MSW:n autotyökaluvalikoiman lommojen poistosarja

Lommojen oikaisusarja tarjoaa sinulle ihanteellisen työkalun lommojen oikaisuun ilman että sinun tarvitsee purkaa ajoneuvo osiin tai viimeistellä maalipinta uudelleen. Haluatko poistaa pienet kolhut pihdeillä tai suuremmat painaumat liukuvasaralla: Tästä 25-osaisesta sarjasta löydät juuri oikean työkalun kaiken tyyppisille vaurioille. Kiinnitä kahdeksan erilaista vetonuppia käyttämällä 40 W:n kuumaliimapistoolia, joka saavuttaa käyttölämpötilansa noin viidessä minuutissa.

Varsinkin jos maalikerroksessa ei näy vaurioita, tämä maalipintaa suojaava lommonoikaisija on ihanteellinen valinta tasoittamaan monenlaisia peltivahinkoja tehokkaasti ja edullisesti. Tämä sarja tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia poistaa erimuotoisia ja -kokoisia rumia kolhuja - olivatpa ne sitten rakeista tai parkkipaikan peltikolareista johtuvia.

Käytä PDR-sarjan työkaluja (Paintless Dent Repair) ja säästä sekä aikaa että rahaa korjauksissa. Kun maalipinta on vielä virheetön on PDR-työkalut ihanteellisia ajoneuvon arvon säilyttämiseksi. Lisäksi PDR-työkalujen kompakti koko mahdollistaa vaivattoman kuljettamisen asiakkaiden luo.

Sarjaa täydentää laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla voit käyttää yksittäisiä laitteita kunkin korivaurioin vaatimalla tavalla: 10 liimapuikkoa, kaavin, tyhjä pullo liuottimia varten ja työkäsineet.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

08.02.2023

Spijtig, maar geen enkele deuk terug kunnen normaal zetten, ondanks de tips die ik opgezocht hebt in google en you tube. Voor mij verloren geld !! Niet kopen !!