Tuote: EX10061138

|

Malli: MSW-SBR-01

Moniurahihnatyökalu - yleiskäyttöinen - 5 osaa

65,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • ammattimainen – joustavien moniurahihnojen vaihto vaurioitta
  • yleiskäyttöinen – monille moottoreille ilman kiristintä, esim. Ford, Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW, Volvo
  • tarkka – työkalun muoto on räätälöity moottorin osille ja siksi helppo käyttää
  • pitkäikäinen – kestävät materiaalit
  • suojaa osiasi – ei juurikaan kulumia, suuri käyttöturvallisuus
  • käytännöllinen muovisalkku, jossa on mukava kantokahva

TUOTEKUVAUS

Yleiskäyttöinen moniurahihnatyökalu joustavien hihnojen asennukseen

MSW:n moniurahihnatyökalu MSW-SBR-01 on ammattilaisten ratkaisu yhä yleisempien kiristinrullattomien käyttöhihnojen irrotukseen ja asennukseen. Tämä erikoistyökalu soveltuu PSA- ja Ford-moottoreille samoin kuin monille merkkien Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW ja Volvo autoille. Tämä monille ajoneuvoille sopiva työkalu on arvokas apuväline sekä ammatti- että kotikorjaamoissa.

Irrota ja asenna joustavat moniurahihnat MSW:n työkaluilla

Uuden sukupolven moottoreissa on yhä harvemmin hihnan kiristin. Niissä on usein joustava moniurahihna, jonka vaihtoon tarvitaan erikoistyökaluja. MSW:n moniurahihnojen irrotus- ja asennussarja on täydellinen ratkaisu melkein kaikille autoille ilman hihnan kiristinrullaa. Viisiosainen setti sisältää kaiken, mitä tarvitset voidaksesi asentaa ja irrottaa joustavat hihnat vaurioittamatta mitään. Sarjaan kuuluu kaksi irrotustyökalua ja kolme erilaista kiristintä, joilla voit asianmukaisesti vaihtaa hihnan vahingoittamatta uutta hihnaa.

Kestävän materiaalinsa ansiosta työkalut vastaavat korkeita vaatimuksia. Työkaluilla on pitkä käyttöikä ja ne sopivat jatkuvaan käyttöön, jossa sovelletaan suuria voimia. Lisäksi tämän työkalusarjan yksittäiset osat on sovitettu optimaalisesti toisiinsa yhteen sopiviksi niin, että sinä voit tehdä työsi turvallisesti ja tehokkaasti. Työkalujen käsittely on helppoa ja vaivatonta.

Setti toimitetaan käytännöllisessä muovisalkussa, jonka sisällä on oma syvennyksensä jokaiselle yksittäiselle osalle. Salkku on erittäin kompakti ja mahtuu vaivatta kaikkiin korjaamoihin. Käytännöllisestä kahvastaan se kulkee mukavasti sinne, missä sitä tarvitset.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET