Trustpilot
(17) arvostelua

Oikotasohöylä - 2-yhdessä - 1500 W - 2 terää - höyläysleveys 252 mm

459,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10062509

|

Malli: MSW-WOBD-1500L

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitus n. keskiviikko 8. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
459,00 €
459,00 €
0%
1 377,00 €
436,05 €
5%
2 295,00 €
413,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • monikäyttöinen – 2 laitetta yhdessä paketissa tehokkaaseen oiko- ja tasohöyläykseen
  • kompakti – kevyt, tilaa säästävä höyläkone pienille yrityksille ja tee-se-itse-nikkareille
  • säädettävä – syöttökorkeus säädettävissä Korkeudensäätö: 5 - 120 mm ja lastunpoisto 2 mm asti
  • suuri – höyläys 920 x 263 mm tasolla ja jopa 2,5 mm lastunpoistolla
  • tehokas – 1500 W pyörittää 2 höylän teriä jopa nopeudella 9000 r/min
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 17 arvosteluun

Lajittele :

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Erinomainen laatu

Erinomainen laatu, tarkka höyläys, pehmeä käynnistys, melko hiljainen, näyttää erittäin tukevalta ja tuntuu myös laitteen painosta, lasku- ja nostomekanismit toimivat erittäin tehokkaasti ja sujuvasti. Mitä tulee käyttöön, se on mielestäni helppoa ja toimivaa. Mitä tulee yläosaan, se on tasainen ja helposti säädettävissä tarvittaessa, se on yksinkertainen, valmistettu alumiinista ja erittäin tukeva. Paksuusaine poistaa täydellisesti laudan koko pituudelta ja irrottaa sen erittäin tasaisesti koko pinnalta. Lastunpoistimen asennus on OK, mitään ei putoa. Se ylitti ehdottomasti odotukseni.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Tukeva kone, suosittelen

Kaikki on hyvin

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Juuri sitä mitä tarvitsen

Laite ei ole halvin, aiemmin minulla oli DW:n paksuus, joka oli todella hyvälaatuinen. Mutta aika on tullut. MSW on 1 000 PLN DW:ltä - ja tämä hinta- ja mielipiteiden ero sai minut lopulta ostamaan sen. Toistaiseksi voin sanoa, että useissa tapauksissa se toimi paljon paremmin kuin edellinen DW ja on juuri se laite, jota tarvitsen. Toivon vain, että MSW on yhtä kestävä kuin DW (jonka parissa työskentelin noin 5 vuotta - raskailla kuormilla), se tekee erittäin hyvän vaikutelman ja on tukevasti tehty. Joten mielestäni sen pitäisi kestää pitkään.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Todella hyvä kone!

Hinta/suorituskyky huippu. Erittäin tyytyväinen...

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Super!

Suosittelen laitteen ostamista, ostettuna yhdessä jyrsinkoneen kanssa. Molemmat yllättivät minut erittäin hyvällä laadulla ja täydellisellä istuvuudella. Tyytyväinen ostokseen! Suosittelemme.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

MSW - PLANER Reuna ja paksuus

Todella erinomainen tuote, kone on kestävä, tarkka ja laadukas. Työtaso on hyvin kalibroitu ja myös paksujen kappaleiden työstö on erittäin hyvä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Edullinen ja tukeva yhdistelmäkone.

Kone toimitettiin hyvin käärittynä muovatulla styroksilla ja vahvalla pahvilla ja ilman vaurioita. Kone on hyvin rakennettu tukevalla rungolla, koko höyläpöytä on valmistettu painevaletusta alumiinista ja on erittäin tukeva ja sen mitat ovat 915 mm x 260 mm. Sekä suoran höyläpöydän että höyläpöydän korkeudensäätöruuvit ovat hyvin säädettyjä, eivätkä ne näytä välystä asetuksissa. Pitkä kulmakulmainen sivurajoitin, mitat 635 mm x 130 mm, ja leikkurin suojus ovat alumiinia. Kone antaa vankan vaikutelman laadusta ja tarkkuudesta. Suosittelen tätä konetta kaikille harrastuspuusepäille ja ammattikäyttäjille, jotka tarvitsevat vakaan ja edullisen koneen, joka on myös helppo ottaa mukaan erilaisiin töihin. Voin myös suositella Richtiin ostamaani siirrettävää lastunpoistajaa ja höylää mallinumerolla: MSW-DUCO-E50 L, kannettava lastuimuri vahvalla teräslevyllä ja 2 metriä pitkällä imuletkulla, jonka halkaisija on 100 mm. Letkua voidaan säilyttää säiliössä, kun se ei ole käytössä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Ensimmäiset yritykset, hienoja

Ostettu muutama päivä sitten - ensimmäiset testit tehty mäntylaudoille. Se lentää erittäin hyvin. Minulla on projekti suunnitteilla ja valmis saatava päätökseen, joten annan lopullisen lausunnon, kun se on valmis. Mutta ensimmäisten testien jälkeen huomaan, että se on kunnollinen laite. Ensimmäisellä kerralla, kun kokeilin paksuntajaa, se leikkasi hieman päistään - mutta lopulta muutaman lisälaudan jälkeen se osoittautui harjoitteluksi, eikä itse laitteen ongelmaksi. Ainoa pieni miinus on helppokäyttöisyys - aloittelijalle materiaalin käsittely ei ole yhtä helppoa kuin videoissa. Mutta tämä on myös ensimmäinen projektini, joten tämä olisi todennäköisesti sama minkä tahansa muun laitteen kanssa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Täysi suositus!

Millaiset ovat ensivaikutelmat muutaman viikon käytön jälkeen? Voin sanoa, että hinta suhteessa laatuun on loistava - se on parhaiten valmistettu laite, jonka kanssa minulla on koskaan ollut tilaisuus työskennellä. Koneessa on kiinteät ja tasaiset alumiinipäät. Höylän aita on ehdottomasti korkeimmalla tasolla, kuten korkeimman hintaluokan tuotteissa. Erittäin tukeva, korkea, säädettävä pituussuunnassa ja kulmassa - toimii hyvin, aita on jäykkä - mikä parantaa tarkkuutta. Lisäksi mikään ei tärise tai tärise ja lepää hyvin pöydällä. Myös työn laatu antaa vaikutelman tuotteesta, joka kestää useita vuosia. Suosittelen ehdottomasti ostoa, olen erittäin tyytyväinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Hungary

5 tähteä

Tuli nopeasti, toimii täydellisesti! Paras vastine rahalle!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme