Tuote: EX10062065

|

Malli: MSW-WPW-B

Pesuharja osienpesukoneeseen - 26 cm - letku 70 cm

35,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • joustava – 70 cm pitkä kumiletku tarjoaa sinulle optimaalisen liikkumisvapauden
  • perusteellinen – 70 mm pitkät harjakset pääsevät käsiksi pienempiinkin rakoihin
  • kätevä – 26 cm pitkä muovikahvainen harja istuu käteen hyvin
  • tehokas – letkun halkaisijan on 16 mm, joten liuotinsuihkulle riittää aina riittävästi painetta
  • yhteensopiva – voidaan käyttää kaikkien MSW:n osapesureiden kanssa

TUOTEKUVAUS

Joustava pesuharja osienpesukoneeseen

Pese moottorin osat entistä tehokkaammin osapesukoneeseen sopivalla pesuharjalla! Se on ihanteellinen lisä kaikkiin MSW:n osapesureihin ja mahdollistaa näkyvästi puhtaamman tuloksen kuin ilman harjaa. Käytät puhdistusharjaa optimaalisesti kaikissa tilanteissa, olipa kyse sitten tasaisista pinnoista tai hankalasti saavutettavista kulmista.

Osienpesukoneen harja pääsee käsiksi pinttyneeseenkin likaan

Osienpesun yhteydessä riittävä liikkumisvapaus on tärkeää. Tästä syystä harja on yhdistetty 70 cm pitkään kumiletkuun. Näin voit käyttää sitä täysin tarpeidesi vaatimalla tavalla. 26 cm pitkä harja on suunniteltu istumaan käteesi erityisen mukavasti, jolloin puhdistat moottorin osat tarkasti ja tehokkaasti. Joustavien, mutta lujien harjasten avulla voit puhdistaa pinnat, reunat sekä syvennykset ja poistaa pinttyneenkin lian todella helposti!

Kumiletku, jonka halkaisija on 16 mm, varmistaa tehokkaan liuotinsuihkun. Liitä se vain osapesurin pumpun ulostuloon kiinni. Materiaali on joustavaa ja kestävää. Siksi se sopii erinomaisesti puhdistusaineiden kanssa käytettäväksi. Harjan ja letkun yhdistelmä sopii kaikille MSW:n osapesurimalleille, ja se tulisikin löytyä jokaiselta korjaamolta!

TEKNISET TIEDOT