Tarjous

Tuote: EX10040334

|

Malli: PHY-HM-3

Anatominen malli - käsi - neliosainen - alkuperäiskoko - lihasrappeutuma

32,99 € 65,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka - erittäin yksityiskohtainen ja tarkka 3D-malli ihmisen kädestä alkuperäiskoossa (1: 1)
  • irrotettavat osat - iho, pinta- ja syvälihakset voidaan irrottaa
  • monipuolinen - ihanteellinen oppimis-, koriste- tai näyttelyesineeksi
  • kuljetettava- jo täysin koottu, valmis välittömään käyttöön missä tahansa
  • tarvikkeet - seinäjuliste sisältyy toimitukseen

TUOTEKUVAUS

Tarkka käsimalli alkuperäiskoossa lihasrappeutumilla

Physan kolmiulotteinen, aidonkokoinen käsimalli PHY-HM-3 tarjoaa kaiken, mitä voit odottaa realistiselta ihmisen käsimallilta: Kaikki lihakset, verisuonet ja hermot ovat anatomisesti tarkkoja. Liikuntaelimistön ja lihasrappeutumien taudinkuvan parempaa ymmärrystä varten iho, pinnalliset ja syvemmät lihakset voidaan irrottaa. Selvän värityksen ansiosta tämä on ihanteellinen apuväline oppimiseen ja eri harjoitustehtäviin lääkärien vastaanotoille, sairaaloihin, kouluihin ja yliopistoihin.

Neliosainen ihmisen käsimalli kaikilla toiminnoilla

Käsimallin koko vastaa 1: 1 oikean ihmisen kättä. Mukana olevat elementit on suunniteltu yksityiskohtaisesti ja realistisesti. Irrotettavaa ihoa, pinta-ja syvälihaksia, kuten nivelsiteitä ja verisuonia voidaan analysoida tarkasti. Todellinen koko mahdollistaa ihmisen käden tärkeiden yhteyksien ja toimintojen sekä patologisten lihasrappeutumien selkeän havainnollistamisen.

Tämä käsimalli on siis lähes korvaamaton jokaiselle ortopedin vastaanotolle tai se soveltuu myös ihanteelliseksi tutkimusobjektiksi.Tärkeät toiminnot ja sairaudet on helppo havainnollistaa tällä 3D-mallilla ja sen mukana toimitetulla opastustaululla. Luonnollisen näköinen käsimalli auttaa ymmärtämisessä ja oppimisessa ja sen kolmiulotteisuus liikuntaelinten tarkassa analysoimisessa.

Materiaalina käytetyn kevyen erikoismuovin ansoista malli vaikuttaa erityisen luonnolliselta. Tämä hyvin realistinen käsimalli on yksi tarkimmista myynnissä olevista komiulotteisista malleista. Käsimallin vankka rakenne on todiste sen korkeasta laadusta. Se pysyy tukevasti vankalla jalustallaan. Huippulaadukas kolmiulotteinen malli!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET