Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä
Royal Catering

Hattarakone - setti - 52 cm - vaaleanpunainen

419,00 € 489,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000255

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
419,00 €
3+
5%
398,05 €
5+
10%
377,10 €
10+
15%
356,15 €
Avainominaisuudet
  • Erillinen termostaatin ja pyörimisen säätö
  • Vaimennin vähentää tärinää ja hiljentää käyttöääntä 20 %
  • Helppohoitoinen ja kestävä - yksinkertaisesti irrotettavat kulho, kehruupää ja suojakupu
  • Mittalusikka tarkkaan annosteluun
  • Sis. suojakuvun: suojaa hattarasi bakteereilta, vierailta esineiltä ja lialta.
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Väri
Vaaleanpunainen
Lokero
Ei
Suojakansi
Ei
Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Hattarakone RCZK-1030-W-R
  • Suojakupu RCZW-COV52
  • Mittalusikka
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Hattarakone - setti - 52 cm - vaaleanpunainen

Royal Catering, ravintolalaitteisiin erikoistunut yritys, toimittaa sinulle tämän hattarakonesetin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset hattaroiden valmistukseen ja myyntiin. Setti koostuu hattarakoneesta RCZK-1030-W-R ja suojakuvusta RCZW-COV52. Tämä setti on suunniteltu nimenomaan ammattikäyttöön ja vakuuttaa tehokkuudellaan. Meidän hattarakoneemme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia eri hattaramuunnelmiin ja voit näin toteuttaa yksilöllisesti kaikki asiakkaidesi toiveet. Hygieeninen suojakupu pitää hattarasi suojassa lialta ja bakteereilta. Täydennä markkinalaitevalikoimasi tällä setillä!
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kattilan halkaisija on 52 cm, mikä tekee siitä sopivan erityisesti suurien hattaramäärien valmistukseen nopeasti. Yksi annos, johon käytetään 12 - 18 g sokeria, valmistuu vain 30 sekunnissa. Sokerin annostelu sujuu näppärästi toimitukseen kuuluvalla mittalusikalla.
Hygieenisestä alumiinista valmistettu kehruupää on sijoitettu 70 W:n moottorin yläpuolelle. Sen pyörivä liike kehrää sulasta sokerista ohutta lankaa, josta hattara vähitellen muodostuu. Näin valmistat pienempiä tai suurempia annoksia kuin leikiten.
Hattara kieputetaan valmistumisensa aikana tikun ympärille haluttuun muotoon. Tässä luovuutesi pääsee oikeuksiinsa: voit muotoilla hattaran vapaasti vaikka kukkaseksi tai eläimeksi, miten vain haluat. Kattilan erikoisrakenteen ansiosta voit aina työskennellä puhtaasti, sillä sokeri ja hattara säilyvät keruukattilassa siististi.
Koneeseen integroitu vaimennin minimoi tärinää, lisää vakautta ja tukevuutta ja vähentää käytöstä syntyvää ääntä. Kone on 20 % hiljaisempi kuin kilpailevat laitteet. Jauhepinnoitetun teräskotelon suojassa sijaitsevat kumijalat pitävät koneen varmasti paikoillaan miltei kaikilla pinnoilla.
Koska tämän mallin kehruupää sijaitsee suoraan moottorin yläpuolella, hihnakäyttöä ei tarvita. Toisin kuin monissa vastaavissa laitteissa, vaihteisto ei sisällä lainkaan muoviosia vaan on kauttaaltaan valmistettu metallista. Tämän ansiosta hattarakone on erityisen pitkäikäinen ja säästää samalla aikaasi ja rahaasi.
Hattarakoneessa on huipputehokas 1 030 W:n lämpövastus. Lämpötilan ja kehruupään pyörimisnopeuden voi säätää näppärästi kahdella erillisellä keinukatkaisimella. Digitaalinäyttö ilmaisee senhetkisen sähkövirran voimakkuuden. Lisäksi koneessa on sisäänrakennettu sulake, joka suojaa sinua kytkemällä koneen automaattisesti pois päältä, jos sattuisi ilmenemään jokin tekninen häiriö.
Hygieenisistä syistä olet velvoitettu käyttämään suojakupua, jos hattarakonetta käytetään yleisellä paikalla. Suojaa hattarasi bakteereilta, vierailta esineiltä ja lialta.
XL-kokoinen akryylisuojakupu on erityisen murtumien ja iskujen kestävä. Tämä materiaali on vaikeasti syttyvää ja vastaa elintarvikelainsäädännön vaatimuksia. Korkealaatuisen läpinäkyvän akryylilasin voi puhdistaa helposti astianpesuaineella ja vedellä. Sen suuren aukon ansiosta pääset helposti käsiksi hattaroihin. Suojakuvun asennus on yksinkertaista ja se sopii kaikkiin koneisiin, joiden halkaisija on noin 52 cm. Kattilan erikoisrakenteen ansiosta voit aina työskennellä puhtaasti, sillä sokeri ja hattara säilyvät keruukattilassa siististi. Kulhon, kehruupään ja suojakuvun voi vaivatta irrottaa ja puhdistaa seuraavaa käyttökertaa varten valmistelemiseksi. Laite on nopeasti taas käyttövalmis. Täydennä ravintolalaitevalikoimasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella ja lumoa asiakkaasi.

Arvostelut


Lajittele :
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme