Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä
Royal Catering

Hattarakonesetti - kärry ja LED-valotikku - 72 cm - 1 200 W - 100 kpl

829,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000324

|

Malli: RCZC-1200XL SET1

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
829,00 €
3+
5%
787,55 €
5+
10%
746,10 €
10+
15%
704,65 €
Avainominaisuudet
  • tehokas 1 200 watin lämpövastus ja ruostumaton teräskulho
  • mittalusikka tarkkaan annosteluun (1 annos = 12-18 g sokeria)
  • koneessa voidaan käyttää elintarvikevärejä eriväristen hattaroiden valmistamiseksi
  • sis. suojakuvun – suojaa hattaraa likaantumiselta
  • 100 LED-hattaratikkua takaavat spektaakkelimaiset efektit
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Hattarakone RCZC-1200XL
  • Kärry
  • Suojakupu
  • Mittalusikka
  • Ruuvisetti
  • Varahammashihnat
  • 100 LED-hattaratikkua RCBL-LEDS, sisältää kolme AG3 LR41 paristoa tikkua kohden
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Hattarakonesetti - kärry ja LED-valotikku - 72 cm - 1 200 W - 100 kpl

Hattarakonesetti suojakuvulla ja hattaratikuilla RCZC-1200XL SET1 tarjoaa kaiken, mitä tarvitset menestykselliseen ja spektaakkelimaiseen hattaroiden valmistukseen ja myyntiin. Royal Cateringin hattarakone sopii mitä parhaiten festareille, huvipuistoihin, elokuvateattereihin, katutapahtumiin ja moneen muuhun. Hattarakone lukeutuu korkea-arvoisiin ravintolatarvikkeisiin ja tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Suojakupu suojaa hattaraa likaantumiselta. Setin mukana saat 100 seitsemän eri väritilan sisältävää LED-hattaratikkua paristoineen. Hattaratikut on valmistettu elintarviketurvallisesta muovista, joten niiden käyttöturvallisuutta elintarvikkeiden kanssa ei tarvitse epäillä.
Hattarakoneessa on huipputehokas 1 200 W:n lämpövastus. Lämpötilan ja kehruupään pyörimisnopeuden voi säätää näppärästi kahdella erillisellä keinukatkaisimella. Koneessa voi käyttää elintarvikevärejä, joten voit valmistaa värillisiä ja aromatisoituja hattaroita. Näytössä lukee senhetkinen ampeeriluku. Sisäänrakennettu sulake suojaa laitetta mahdollisten teknisten häiriöiden ilmetessä kytkemällä sen automaattisesti pois päältä. 
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kulhon halkaisija on 72 cm, mikä tekee siitä sopivan erityisesti suurien hattaramäärien valmistukseen nopeasti. Yksi annos, johon käytetään 12 - 18 g sokeria, valmistuu vain 60 sekunnissa.
Hattara kierretään valmistumisensa aikana tikun ympärille haluttuun muotoon. Tässä luovuutesi pääsee oikeuksiinsa: voit muotoilla hattaran vapaasti vaikka kukkaseksi tai eläimeksi, miten vain haluat. Kulhon erikoisrakenteen ansiosta voit aina työskennellä puhtaasti, sillä sokeri ja hattara säilyvät keruukulhossa siististi.
Moottorin yläpuolella sijaitseva hygieenisestä alumiinista valmistettu kehruupää takaa pyörivällä liikkeellään nestelmäisen sokerin muotoutumisen ohuiksi sokeririhmoiksi, jotka voidaan kerätä vaivatta tikun ympärille pallomaiseen muotoon. Sekä pienten että suurien annosten valmistus sujuu vaivattomasti. Koneessa oleva vetolaatikko soveltuu sokerin annosteluun, jonka voit mitata mukana tulevan mittalusikan avulla erittäin tarkasti.
Pyörivä pää sijaitsee tässä mallissa suoraan moottorin yläpuolella, jolloin ei tarvita vetohihnaa. Verrattuna vastaaviin koneisiin, tämä kone ei sisällä muoviosia vaan valmistuksessa on käytetty metallia, mikä tekee laitteesta erittäin pitkäikäisen ja lisäksi sekä aikaa että kuluja säästävän.
Vaaleanpunainen kärry on valmistettu jauhepäällysteisestä teräksestä ja siinä on kaksi hyvälaatuista pumpattavaa pyörää. Ne tekevät kärrystä liikkuvan, joustavan ja hiljaisen työntää. Kaksi kumipintaista tukijalkaa huolehtivat siitä, että jalusta pysyy liukumatta paikallaan pinnalla kuin pinnalla. Hattarakoneiden käytössä ammatilliseen tarkoitukseen on huomioitava monet hygieniavaatimukset ja tällöin myös suojakupu on välttämätön. Suojaa hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta mukana toimitettavalla suojakuvulla.
XL-suojakupu on valmistettu akryylilasista ja on täten murtumaton ja iskunkestävä. Lisäksi materiaali on vaikeasti syttyvä ja täyttää täten lakisääteiset elintarvikeasetukset. Hyvälaatuinen läpinäkyvä akryylilasi on helppo puhdistaa astianpesuaineella ja vedellä. Suuren aukon ansiosta hattaran valmistus sujuu kätevästi. Suojakupu on helppo kiinnittää kulhoon ja sopii kaikkiin halkaisijaltaan n. 72 cm koneisiin. Hattarakone on helppo valmistella seuraavaa käyttöä varten, koska sekä kulho että pyörivä pää voidaan vaivatta irrottaa puhdistusta varten ja pestä astianpesukoneessa. Näin kone on nopeasti käyttövalmis. Täydennä tarvikkeistoasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella ja ole katseenvangitsija erilaisissa tapahtumissa.
Saat 100 LED-hattaratikkua yhdessä setissä! LED-tikkujen suuri määrä takaa tyylikkään värien leikin lukuisissa tapahtumissa tai suurilla festivaaleilla niin ulko- kuin sisätiloissakin. Ennen kaikkea useampi LED-hattaratikku ryhmässä takaa ainutlaatuisen tunnelman. Jokaisen juhlan kohokohta! LED-hattaratikut ovat ihanteellisia lapsille! Läpikuultavien, pimeässä loistavien tikkujen värileikki antaa ennen kaikkea perheen pienimmille ihmettelemisen aihetta. Hattaratikut voidaan laittaa samantien päälle, koska niissä on valmiina tarvittavat paristot. Paristotyyppi AG3 LR41 on ihanteellinen pitkään loistaville LED-tikuille. Paristot voidaan poistaa tai suojata lapsilukolla, joten se on turvallinen viihdyke kaikenikäisille lapsille!

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Onko tällä laitteella mahdollista valmistaa värikkäitä hattaroita?

Hattarakoneeseen voi lisätä elintarvikeväriä sisältävää sokeria, joten voit valmistaa sillä värikkäitä hattaroita.

Onko koneessa sisäänrakennettu sulake?

Kyllä, jos teknisiä ongelmia ilmenee, sammuttaa sulake koneen automaattisesti.

Voinko lisätä sokerin koneeseen heti sen päälle laittamisen jälkeen?

On erityisen suositeltavaa odottaa, että sokerikammio on lämmennyt ennen sokerin lisäämistä. Lisää yksityiskohtia voit lukea käyttöohjeesta.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme