Trustpilot
(1) arvostelu
Royal Catering

Hattarakonesetti - kärry ja suojakupu- 52 cm - 1 200 W - turkoosi

479,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000317

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
479,00 €
3+
5%
455,05 €
5+
10%
431,10 €
10+
15%
407,15 €
Avainominaisuudet
  • katseenvangitsija – huomiota herättävän värinsä ansiosta erityisesti lasten mieleen
  • voidaan käyttää aromatisoitujen sokerien ja elintarvikevärin kanssa
  • kärrynsä ansiosta sopii mukavasti myös liikkuvaan käyttöön
  • suojakupu – suojaa hattaraa ja pitää sen puhtaana
  • osat ruostumattomasta teräksestä astianpesukonekestäviä
  • sisäänrakennetut suojamekanismit
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Väri
Sininen
Vaunu
Kyllä
Lokero
Kyllä
Suojakansi
Kyllä
Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Hattarakone RCZK-1200-BG
  • Kärry
  • Hattarakulho
  • 2 sulaketta
  • 2 hammashihnaa
  • Mittalusikka
  • Asennustarvikkeet
  • Käyttöohje
  • Suojakupu RCZW-COV12E

Tuotekuvaus

Hattarakonesetti - kärry ja suojakupu- 52 cm – 1 200 W - turkoosi

Royal Catering, tunnettu ravintolalaitteiden toimittaja, on laajentanut tarjontaansa hattarakoneella RCZC-1200-BG SET, jossa on kaikki, mitä tarvitset hattaroiden valmistukseen. Kätevä laite soveltuu kaikenlaisiin juhliin ja on toimitukseen kuuluvan kärrynsä ansiosta erityisen joustava ja helppo liikutella paikasta toiseen. Mukana toimitettava suojakupu takaa optimaaliset hygieeniset olosuhteet. Joulumarkkinoilla, festivaaleilla, herkkukojussa tai yksityisessäkin käytössä tämä huomiota herättävän turkoosi hattarakone on loistava lisä laitteistoosi!
Hattarakoneessa on huipputehokas 1 200 W:n lämpövastus. Lämpötilan ja kehruupään pyörimisnopeuden voi säätää näppärästi kahdella erillisellä keinukatkaisimella. Koneessa voi käyttää elintarvikevärejä, joten voit valmistaa värillisiä ja aromatisoituja hattaroita.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kattilan halkaisija on 52 cm, mikä tekee siitä sopivan erityisesti suurien hattaramäärien valmistukseen nopeasti. Yksi annos, johon käytetään 12 - 18 g sokeria, valmistuu vain 30 - 60 sekunnissa. Sokerin annostelu sujuu näppärästi toimitukseen kuuluvalla mittalusikalla.
Hattara kierretään valmistumisensa aikana tikun ympärille haluttuun muotoon. Tässä luovuutesi pääsee oikeuksiinsa: voit muotoilla hattaran vapaasti vaikka kukkaseksi tai eläimeksi, miten vain haluat. Kattilan erikoisrakenteen ansiosta voit aina työskennellä puhtaasti, sillä sokeri ja hattara säilyvät keruukattilassa siististi.
Hattarakoneen kestävyyttä ja pitkää käyttöikää ajatellen se on valmistettu vankasta ruostumattomasta teräksestä. Tämä kone on suunniteltu sijoitettavaksi pöydän päälle. Sen voi myös asentaa erityiseen telineeseen tai kärryn päälle.
Turkoosi kärry on terästä ja siinä on kaksi korkealuokkaista alumiinista pinnapyörää. Ne tekevät kärrystä liikkuvan, joustavan ja hiljaisen työntää. Kaksi kumipintaista tukijalkaa huolehtivat siitä, että jalusta pysyy liukumatta paikallaan pinnalla kuin pinnalla ja lisäksi ne pehmentävät tärähtelyjä.
Selkeä jännitenäyttö (volttimittari) valvoo hattarakoneen toimintaa siltä varalta, että ilmenee jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Koneen kumitassut pitävät sen turvallisesti paikallaan melkein millä alustalla tahansa ja vaimentavat tärinää.
Laitteen sulake suojaa sitä mahdollisten teknisten häiriöiden ilmetessä kytkemällä sen automaattisesti pois päältä. Lisäksi hattarakoneessa on sähköinen vuodonestojärjestelmä. Vielä yksi turvavaruste ovat neljä napsautuslukkoa, jotka pitävät kattilan turvallisesti ja tukevasti koneessa ja vaimentavat käytössä syntyvää tärinää.Kulhon ja mittalusikan puhdistus seuraavaa käyttökertaa varten onnistuu yksinkertaisesti ja helposti. Laite on nopeasti taas käyttövalmis. Täydennä ravintolalaitevalikoimasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella, jonka ainutlaatuinen ulkoasu vangitsee taatusti kat
Hattarakoneiden käytössä ammatilliseen tarkoitukseen on huomioitava monet hygieniavaatimukset ja tällöin myös suojakupu on välttämätön. Näin ollen settiin kuuluu sopiva suojakupu, jolla suojaat hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta. XL-suojakupu on valmistettu akryylilasista ja on täten murtumaton ja iskunkestävä. Lisäksi materiaali on vaikeasti syttyvä ja täyttää täten lakisääteiset elintarvikeasetukset. Hyvälaatuinen läpinäkyvä akryylilasi on helppo puhdistaa astianpesuaineella ja vedellä. Suuren aukon ansiosta hattaran valmistus sujuu kätevästi. Suojakupu on helppo kiinnittää kulhoon ja sopii kaikkiin halkaisijaltaan n. 52 cm koneisiin.

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

3 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Upea hattarakone

En ole koskaan nähnyt tyylikkäämpää hattarakonetta. Se toimii todella hyvin. Lämpeneminen kestää alle 10 minuuttia ja tuottaa valoa ajan myötä. Erittäin helppo puhdistaa. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että täydellinen sekä esteettisesti että teknisesti. Ostaisin heti uudestaan. Kiitos

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Voinko lisätä sokerin koneeseen heti sen päälle laittamisen jälkeen?

On erityisen suositeltavaa odottaa, että sokerikammio on lämmennyt ennen sokerin lisäämistä. Toimituksen sisältöön kuuluvalla mittalusikalla voit annostella sokerin tarkasti ja lisätä sen siististi kammioon.

Onko tällä laitteella mahdollista valmistaa värikkäitä hattaroita?

Hattarakoneeseen voi lisätä elintarvikeväriä sisältävää sokeria, joten voit valmistaa sillä värikkäitä ja aromatisoituja hattaroita.

Mitä, jos laite hajoaa?

Tarjoamme asiakkaillemme 3 vuoden takuun ja koko Euroopan kattavan asiantuntevan palvelun. Otathan meihin yhteyttä!

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme