Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä
Royal Catering

Hattarakonesetti - LED-valotikku - suojakupu - hattaraverkko - 62 cm - 1 500 W

769,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000342

|

Malli: RCZK-1500S-W SET2

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
769,00 €
3+
5%
730,55 €
5+
10%
692,10 €
10+
15%
653,65 €
Avainominaisuudet
  • erittäin tehokas: 4 kg hattaraa tunnissa
  • nopea 1 500 watin lämpövastuksensa ansiosta
  • selkeä nestekidenäyttö valmistuksen optimoimiseen
  • 50 LED-hattaratikkua BPA-vapaasta muovista ja mukana toimitettavat paristot
  • sisältää suojakuvun ja hattaraverkon
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Hattarakone RCZK-1500S-W
  • Mittalusikka
  • 50 LED-hattaratikkua RCBL-LEDS, sisältää kolme AG3 LR41 paristoa tikkua kohden
  • Suojakupu RCZW-COV62
  • Hattaraverkko RCZK-STAB01
  • 4 pidikettä
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Hattarakonesetti - LED-valotikku - suojakupu - hattaraverkko - 62 cm - 1 500 W

Ravintolalaitteiden kauppiaasi, Royal Catering, tarjoaa tällä hattarakonesetillä kaiken, mitä tarvitset menestykselliseen ja turvalliseen hattaroiden valmistukseen ja myyntiin. Setti koostuu suojakuvun sekä hattaraverkon sisältävästä hattarakoneesta RCZK-1500S-W ja 50 BPA-vapaata muovia olevasta LED-hattaratikusta. Täydennä tarvikkeistoasi tällä setillä ja ilahduta asiakkaitasi värikkäästi loistavalla hattaralla!
Hattarakoneessa on huipputehokas 1 500 W:n lämpövastus. Kuumennusnopeus ja koneen teho voidaan helposti asettaa vääntönupista. Lämpötilan ja kehruupään pyörimisnopeus on säädettävissä näppärästi kahdella erillisellä keinukatkaisimella.
Hattaran valmistuksen tarkkailemisen helpottamiseksi koneessa on sininen, intuitiivinen nestekidenäyttö, jolta kaikki asetukset on luettavissa digitaalisesti. Näin voit pitää helposti silmällä tehoa, jännitettä, sähkövirtaa sekä energiankulutusta.
Kehruupäätä pyörittää 80 watin moottori, joka lämpenee vain 20 sekunnissa. Moottori on valmistettu täysin metalllista, eikä se sisällä muoviosia toisin kuin monet vastaavanlaiset markkinoilla olevat mallit. Tämä tekee moottorista pitkäikäisen ja säästää lisäksi aikaa ja kustannuksia.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kulhon halkaisija on 62 cm, mikä tekee siitä sopivan erityisesti suurien hattaramäärien valmistukseen nopeasti. Tunnissa valmistat jopa neljä kiloa hattaraa asiakkaittesi iloksi. Tämä vastaa noin nelinkertaista määrää, mikä perinteisellä hattarakoneella voidaan valmistaa samassa ajassa.
Saat 50 LED-hattaratikkua paristoineen yhdessä setissä! LED-tikkujen suuri määrä takaa tyylikkään värien leikin lukuisissa tapahtumissa tai suurilla festivaaleilla niin ulko- kuin sisätiloissakin. Ennen kaikkea useampi LED-hattaratikku ryhmässä takaa ainutlaatuisen tunnelman. Jokaisen juhlan kohokohta!
LED-hattaratikut ovat ihanteellisia lapsille! Läpikuultavien, pimeässä loistavien tikkujen värileikki antaa ennen kaikkea perheen pienimmille ihmettelemisen aihetta. Hattaratikut voidaan laittaa samantien päälle, koska niissä on valmiina tarvittavat paristot. Paristotyyppi AG3 LR41 on ihanteellinen pitkään loistaville LED-tikuille. Paristot voidaan poistaa tai suojata lapsilukolla, joten se on turvallinen viihdyke kaikenikäisille lapsille!
Hattarakoneiden käytössä ammatilliseen tarkoitukseen on huomioitava monet hygieniavaatimukset ja tällöin myös suojakupu on välttämätön. Täten settiin kuuluu sopiva kupu, jolla suojaat hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta. XL-suojakupu on valmistettu akryylilasista ja on täten murtumaton ja iskunkestävä. Lisäksi materiaali on vaikeasti syttyvä ja täyttää täten lakisääteiset elintarvikeasetukset. Hyvälaatuinen läpinäkyvä akryylilasi on helppo puhdistaa astianpesuaineella ja vedellä.
Verkon vinoneliökuviointi ehkäisee hattaranvalmistuksessa sokeririhmojen lentämisen hattarakulhosta. Verkko kiinnittää rihmat kulhoon, jolloin hattara voidaan ongelmitta pyörittää tikkuun täydelliseen muotoonsa. Se voidaan kiinnittää helposti neljällä pidikkeellä kulhon sisäpuolelle. Pidikkeet ovat vankkoja, hygieenisiä ja helposti puhdistettavia.

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Onko koneessa sisäänrakennettu sulake?

Kyllä, jos teknisiä ongelmia ilmenee, sammuttaa sulake koneen automaattisesti.

Mikä sokeri soveltuu hattaran tekoon tällä koneella parhaiten?

On eri mahdollisuuksia. Voit käyttää tietynlaista (värillistä tai aromatisoitua) tai normaalia sokeria tässä hattarakoneessa.

Kuinka kauan LED-hattaratikut loistavat?

Hattaratikkut loistavat mukana toimitettavilla paristoilla noin tunnin verran.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme