Tuote: EX10012819

|

Malli: RCIC-80FI

Jääpalakone - 80 kg/24 h - 55 kg tilavuus - 470 W - ruostumaton teräs - Royal Catering

2 429,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • nopea – tuottaa jääpaloja 80 kg/24 h
  • kätevä – sis. jääpalakauhan ja jääpalasäiliön, jonka kapasiteetti on 55 kg.
  • yksinkertainen – laitteen käyttö on sen painikkeiden avulla intuitiivista
  • kestävä – ruostumaton teräs kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja korroosiota
  • näppärä – sivuseinien tuuletusaukot ja poistoilman ohjautuminen laitteen taakse estävät kuuman ilman kulkeutumisen keittiöön tai asiakastiloihin

TUOTEKUVAUS

Ammattimainen jääpalakone cocktailien, jääkahvin tai virvoitusjuomien valmistukseen ja tarjoiluun

Royal Cateringin jääpalakone: eivätkä kylmät juomat lopu kesken. Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu laite tuottaa 470 W tehollaan 80 kg/24 h jääkuutiota. Kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu jääpalakone on hitti baareissa, ravintoloissa ja kaikkialla, missä tarjoilet kylmiä virvokkeita.

Tehokas jääpalakone ammattikäyttöön Royal Cateringin ravintolalaitteiden valikoimasta

Jääpalakone ammattikäyttöön tarjoaa nopeutta ja tehokkuutta ravintoloiden vaativiin tarpeisiin. Jääpalakoneessa on suuri 55 kg:n kapasiteetti ja sen käyttö on intuitiivista. Voit ohjata jääpalakoneen toimintoja selkeän ohjauspaneelin avulla. Toimitukseen sisältyy myös kauha jääpalojen annostelemiseen.

Tyylikkäästä ruostumattomasta teräksestä valmistettu jääpalakone ei ihastuta vain visuaalisella ilmeellään. Myös koneen materiaali tekee vaikutuksen. Se kestää hyvin ulkoisia vaikutuksia ja korroosiota. Lisäksi se on elintarvikekäytössä erittäin hygieeninen. Myös koneen muotoilu on tarkan suunnittelun tulos: sivuseinien tuuletusaukot ja ilmanpoisto laitteen takana pitävät huoneilman raikkaana ja viileänä keittiössä, baaritiskillä ja asiakastiloissa. Muotoilu ehkäisee lämpimän poistoilman kulkeutumisen koneen ympäristöön. Jääpalakone on miellyttävän hiljainen ja pitää käytössä vain 62 dB ääntä.

TEKNISET TIEDOT