Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20011485

|

Malli: RCDM-6K

Kakkoslaatu Donitsikone - 2 x 2 500 W - 23 l

2 179,00 € 2 699,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas – tuottaa jopa 900 donitsia tunnissa
  • monipuolinen – kolme erikokoista donitsia: pieni (⌀ 4-5 cm), keskikokoinen (⌀ 6-7 cm) ja suuri (⌀ 8-9 cm).
  • yksinkertainen – poistohana mahdollistaa öljyn ongelmattoman tyhjennyksen
  • turvallinen – ylikuumemissuoja sammuttaa laitteen automaattisesti lämpötilan noustessa liian korkeaksi
  • ruostumaton teräs – täydellinen gastronomiaan, helppo puhdistaa ja huoltaa

TUOTEKUVAUS

Täysautomaattinen donitsikone kolmella muotoilulevyllä

Royal Cateringin ammattimaisella donitsikoneella valmistat suuret määrät tuoreita, kuumia leivonnaisia lyhyessä ajassa. Olipa kyseessä sitten leipomo, supermarketti tai donitsikauppa: lämpimien donitsien tuoksu houkuttelee lukuisat asiakkaat luokseen, joista tulee herkullisten leivonnaisten ansiosta nopeasti kanta-asiakkaita.

Tehokas ja täysautomaattinen paistokone liiketoimintaasi

Donitsikone tuottaa jopa 900 donitsia tunnissa ja on ammattikone, jonka hankintakulut hyvittyvät nopeasti. 2 x 2 500 watin tehollaan ja 200 °C enimmäislämpötilallaan automaattinen donitsikone työskentelee tehokkaasti ja luotettavasti. Erityisten muotoilulevyjensä ansiosta voit valmistaa täysin automaattisesti donitseja kolmessa eri koossa pienistä (halkaisija 4 - 5 cm) keskikokoisiin (halkaisija 6 -7 cm) ja suuriin (halkaisija 8 – 9 cm) donitseihin. Näin työstetään jopa 6 litraa taikinaa yhdellä kertaa: valmiiksi muotoillut, raa’at donitsit siirtyvät taikina-annostelijasta suoraan öljyyn, siellä niitä käännetään automaattisesti, josta ne lopuksi kulkeutuvat valumisastiaan. Lopuksi voit viimeistellä makeat leivonnaiset esimerkiksi tomusokerilla tai kuorrutteella tai halkaista ja täyttää.

Donitsikoneen kuori on pitkäikäistä ruostumatonta terästä, joka on erityisen hygieenistä ja helposti puhdistettavaa. Ongelmattoman puhdistuksen takaamiseksi laitteessa on poistohana, jonka kautta öljy voidaan nopeasti valuuttaa pois laitteesta. Ylikuumenemissuoja sammuttaa laitteen, jos lämpötila nousee liian korkeaksi ja takaa täten käyttöturvallisuuden. Laite seisoo vankasti suorassa myös epätasaisilla pinnoilla säädettävien jalkojensa ansiosta.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET