Kakkoslaatu
Kakkoslaadun tuotteissamme on kyse palautetuista ja korjatuista tuotteista tai näyttelytuotteista. Nämä tuotteet omaavat mahdollisesti kosmeettisia vikoja, mutta teknisesti ne ovat virheettömiä. Palautusoikeus ja takuu koskee myös näitä tuotteita.

Tuote: EX20012402

|

Malli: RCCD-RT7_6L

Kakkoslaatu Lämpöhaude - pyöreä katseluikkunalla - Royal Catering - 5,5 L

139,00 € 169,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – monenlaisten ruokien lämpimänä pitämiseen
  • tuore – ruoka ei pala pohjaan vesihauteessa
  • tehokas – ruoka pysyy pitkään kuumana erinomaisen lämmönjaon ansiosta
  • naarmuuttamaton – pohja suojaa laskupintaa naarmuilta
  • yksinkertainen – helppo puhdistaa ja käyttää

TUOTEKUVAUS

Kata pöytä koreaksi – tällä jalolla, ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lämpöhauteella

Olipa kyseessä sitten hotellin, ravintolan tai pitopalvelun seisovapöytä – Royal Cateringin ravintolalaitteista löytyvä laadukas lämpöhaude on tarpeen kaikkialla, missä keitot tai muut herkut on pidettävä lämpiminä. Makuneutraalista ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämpöhaude on täydellinen pitämään suuria määriä ruokaa halutussa lämpötilassa ja esittämään ne ruokahalua herättävästi.

Kannettava lämpöhaude keittojen, muhennosten jne. lämpimänä pitämiseen

Arvokkaan muotoilunsa ja kokonsa ansiosta lämpöhaude on oikea katseenvangitsija ja se tekee vieraasi uteliaiksi näkemään, mitä herkkua haude sisältää. 5,5 litran tilavuudellaan tämä haude mahdollistaa monien vieraiden kestitsemisen samanaikaisesti suurissa tapahtumissa. Vaivattomasti irrotettava, Φ 390 x 65 mm ruoka-astia mahdollistaa juuri valmistettujen keittojen, kastikkeiden, chili con carneen tai vihannespatojen lisäämisen kattilaan suoraan hellalta. 

Lämpöhaude on valmistettu kestävistä ja naarmuuntumattomista materiaaleista (ruostumaton teräs ja karkaistu lasi), joten se täyttää ravintola-alan korkeimmat hygieniavaatimukset. Siinä on myös kuumuutta kestävä Cool-touch-kahva, jonka avulla voit käsitellä sitä ilman palovammoja. Lämpöä eristävässä kannessa on lasiosa, jonka läpi sinä ja vieraasi voitte nähdä ruoan ilman, että teidän tarvitsee avata lämpöhaudetta. Kansi avautuu ja taittuu helposti ylös ruuan ottamisen ja annostelemisen ajaksi.

Vesihaude on helppokäyttöinen ja joustava käytössä. Se pitää ruoat lämpiminä ja tarjoiluvalmiina useiden tuntien ajan. Lisäksi vesi toimii ihanteellisena puskurina, joten astian sisällä oleva ruoka ei pala tai ylikypsy.

Käytön jälkeen koko laite on helppo purkaa osiin, puhdistaa ja varastoida.

TEKNISET TIEDOT