Tuote: EX10012870

|

Malli: RCKV-01-N

Kakkuvitriini - 70 l - 2 tasoa

359,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • Houkutteleva – monipuolinen lasi kakkujen, torttujen, sämpylöiden, jälkiruokien ja muiden herkkujen optimaaliseen esittelyyn
  • tilava - tilavuus 70 l ja 2 tasoa (33,5x41,8 / 33,5x49,5 cm)
  • Heavy Duty - Jokainen taso tukee jopa 10 kg
  • hygieeninen – helppo ja perusteellinen puhdistaa sileiden pintojen ansiosta
  • korkea laatu - kiitos materiaalien, kuten pleksilasin, karkaistun lasin ja ruostumattoman teräksen sekä tarkan käsittelyn

TUOTEKUVAUS

Kaiken kaikkiaan täydellisesti esitetty tarjous Royal Cateringin kakkuvitriinissä

Esittele kakut, tortut, sämpylät, jälkiruoat ja muut herkut houkuttelevalla tavalla Royal Cateringin tarjoilutarvikkeiden lasitetussa kakkuvitriinissä. Tyylikäs panoraamavitriini löytyy leipomoiden, makeisten, bistrojen, kahviloiden tiskeiltä ja kaikkialta, missä tuoreet erikoisuudet tarjotaan houkuttelevalla tavalla ja pidetään samalla tuoreina.

Tilava buffet-vitriinin 2 tasoa

Tilavuus 70 l ja 2 tasoa, joiden mitat ovat 33,5x41,8 / 33,5x49,5 cm, kakkuvitriinissä on runsaasti tilaa tarjouksellesi. Samaan aikaan jokaiselle tasolle mahtuu jopa 10 kg piirakoita, kakkuja ja muita herkkuja. Panoraamavitriinin edessä olevat kaksi ovea mahdollistavat tuotteen kohdennetun poistamisen ilman, että koko sisältö altistuu ilmalle ja kuivuu.

Karkaistusta lasista, pleksilasista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu Gastro-kakkuvitriini ei vain näytä erityisen tyylikkäältä, vaan myös vakuuttaa pitkällä käyttöiällä ja on erittäin helppo puhdistaa perusteellisesti. Liukumattomat jalat varmistavat tukevan jalan ja suojaavat pintaa luotettavasti naarmuilta ja vaurioilta. 

TEKNISET TIEDOT