Lämpövitriini - 64 cm

Tuotenumero: EX10010238 / Malli: RCHT-1000

Lämpövitriini - 64 cm

  • Tuotenumero: EX10010238
  • Malli: RCHT-1000
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
299,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 3 tunnin ja 57 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Lämpövitriini - 64 cm

Kohokohdat & avaintekijät

  • soveltuu hotelleihin, ravintoloihin ja pitserioihin
  • ruokien lämpimänäpitoa ja esillepanoa varten
  • kahdella liukuovella
  • vesisäiliö ilman kosteutusta varten
  • laatikko ruoantähteitä varten
Royal Cateringin RCHT-1000-lämpövitriini soveltuu mitä parhaiten ruokien lämpimänäpitoon ja esillepanoon. Laite sopii tuoreiden ruokien tarjoiluun buffeteissa, hotelleissa ja ravintoloissa....lisää

Kuvaus

Royal Cateringin RCHT-1000-lämpövitriini soveltuu mitä parhaiten ruokien lämpimänäpitoon ja esillepanoon. Laite sopii tuoreiden ruokien tarjoiluun buffeteissa, hotelleissa ja ravintoloissa. Reilunkokoisen laitteen kuori, vesisäiliö ja hyllyrakenne on valmistettu korkealaatuisesta ja helposti puhdistettavasta ruostumattomasta teräksestä. Kolme hyllyä tarjoavat runsaasti tilaa. Metallimekanismi estää hyllyjen kallistumisen ja putoamisen. Vitriinissä ruoat ovat hygieenisesti ja tyylikkäästi asiakkaiden nähtävillä kahden läpinäkyvän liukuoven takana. Ruokien lämpimänäpidosta huolehtii 1000 W:n lämpövastus. Lämpötilanäytön avulla voit seurata laitteen lämpötilaa. Royal Cateringin RCHT-1000-lämpövitriini säilyttää ruokien maun ja koostumuksen tasaisena.

Tekniset tiedot

Malli
RCHT-1000
Tuotteen kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Jännite
230 V
Teho
1000 W
Lämpötilan säätöväli
30 - 85°C
Hyllyjen mitat (pituus x leveys x korkeus)
56,6 x 30 cm
Etäisyys hyllyjen välillä
8 cm
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
36 x 64 x 53 cm
Paino
20,65 kg
Paketin mitat (pituus x leveys x korkeus)
70 x 43 x 65 cm
Lähetyspaino
22,6 kg

Premium Video

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Michał Orłowski, head chef of prestigious restaurants in Sydney and Warsaw. An experienced and professional restaurateur.

Asiantuntijan arvostelu

expert review

Expondon asiantuntijan, Artur Siwiec arvostelu (02.08.2018)

Säilyttää tuotteet pitkään tuoreina

Leipomomestarina voin vakuuttaa, että munkit säilyvät tämän laitteen ansiosta pitkään tuoreina. Vitriinin suuriin etuihin lukeutuvat suljettava ovi sekä sisätilan höyrystin. Laitteen puhdistus käytön aikana on helppoa ja pohjalle putoilevat murut kerääntyvät vaivattomasti irrotettavaan laatikkoon. Tämä vitriini soveltuu käytettäväksi, kun ruokia halutaan säilyttää tuoreina pidempään. Viimeisenä muttei vähäisempänä on hyvä ulkonäkö, joka kiinnittää asiakkaiden huomion. Siksi suosittelen tätä laitetta ja erityisesti leipomoissa tämä laite on välttämätön.