Makkaraleikkuri – 18 mm

Tuotenumero: EX10010163 / Malli: RCSC-18

befüllt von Wurstschneider - 18 mm
Zoom
von links von Wurstschneider - 18 mm
von oben von Wurstschneider - 18 mm
Schneide von Wurstschneider - 18 mm
360°

Makkaraleikkuri – 18 mm

  • Tuotenumero: EX10010163
  • Malli: RCSC-18
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
93,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 4,26 € Klarnalla

Lue lisää

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 9 tunnin ja 5 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Highlights

  • käsikäyttöinen makkaraleikkuri nakeille, grillimakkaroille jne.
  • 10 ruostumaton teräs leikkuuterää
  • imukupit kiinnittävät leikkurin tiukasti alustaansa
  • hyvälaatuinen ruostumaton teräs helppo puhdistaa
  • helppo ja nopea purku osiin

Keyfacts

Makkaraleikkuri - 18 mm

Taksari, sitä sun tätä, matkamiehen annos…kuten rakkaalla lapsella, myös makkaraperunoilla on monta nimeä paikkakunnasta riippuen! Makkaraperunat on Suomessa yksi suosituimmista grilliherkuista – kaikilla mausteilla!

Täten on erityisen tärkeää, että makkara voidaan paloitella helposti ja nopeasti tasaisiksi viipaleiksi. Hanki pikaruokalaasi Royal Cateringin RCSC-18 makkaraleikkuri. Se on täydellinen apulainen myös silloin, kun haluat leikata täydellisiä makkaranviipaleita pataruokien tai makkaragulassin raaka-aineeksi. Laite on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön erityisesti kaikkialla, missä tarjoillaan pikaruokaa, kuten grillikioskeilla, huoltoasemilla ja huvipuistoissa.

Laadun ei tarvitse olla kalliimpaa – huippulaadukkaat ravintolatarvikkeet pieneen hintaan

 

Makkaraleikkurilla työstät suuren määrän erilaisia makkaroita nopeasti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Leikkuriin mahtuu enintään 210 mm pitkät nakki- ja grillimakkarat. Kymmenellä terävällä ruostumatonta terästä olevalla leikkuuterällä viipaleiden leikkuupinnasta tulee sileä ja ne ovat täydellisesti suuhun sopivia.

 

Makkaraleikkuri toimii yksinkertaisella käsikäyttöisellä vipumekanismilla. Kun vipu käännetään alas, terät kääntyvät ja syöttöastiassa oleva makkara viipaloituu. Tasaisesti leikatut 18 mm leveät viipaleet putoavat leikkurin alapuolelle, jossa on tarpeeksi tilaa lautaselle tai pienelle astialle viipaleiden keräämiseksi.

Monipuolinen ja joustava – Royal Cateringin makkaraleikkuri!

 

Makkaran lisäksi myös pehmeät hedelmät ja vihannekset voidaan leikata viipaleiksi tällä leikkurilla. Elintarvikkeiden pehmeyden tulisi olla suolakurkkujen luokkaa. Mitä pehmeämpi elintarvike, sitä helpommin leikkaaminen onnistuu. Leikkurin pohjassa on kumiset imukupit, jotka estävät leikkurin liukumisen liukkailla pinnoilla.

 

Makkaraleikkuri on valmistettu lujatekoisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä hyvälaatuinen materiaali takaa pitkäikäisyyden ja helppohoitoisuuden. Laite suunniteltiin erityisen tilaa säästäväksi ja kompaktien mittojensa 185 x 335 x 225 mm ansiosta tämä kätevä apulainen sopii jokaiseen pikaruokalaan tai keittiöön.

 

Makkaraleikkuri voidaan purkaa osiin vain muutamassa käden käänteessä. Täyttöastia ja teräosa voidaan irrottaa helposti ja nopeasti. Täten osien perusteellinen puhdistaminen on todella helppoa.

Malli
RCSC-18
Kunto
Uusi
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs
Leikkuuterien määrä
10
Viipaleiden paksuus
18 mm
Makkaran maksimi pituus
210 mm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
18,5 x 33,5 x 22,5 cm
Paino
2,35 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
34,5 x 18 x 24 cm
Lähetyspaino
2,7 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

Koostuuko makkaraleikkuri täysin ruostumattomasta teräksestä?

Leikkuri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä muovikahvoja ja neljää imukuppia lukuun ottamatta. Se erottuu edukseen pitkäikäisyydellään.

Voinko pestä makkaraleikkurin astianpesukoneessa?

Puhdista makkaraleikkuri käsin. Astianspesukoneen kuumuus voi vaurioittaa muoviosia. Leikkuuteräosa voidaan kuitenkin puhdistaa huoletta astianpesukoneessa.

  • Makkaraleikkuri RCSC-18
  • Käyttöohje
5 Basierend auf 3 Bewertung/en

Lajittele...

Jätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (6.10.2017)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (6.10.2017)

Top Gerät

Super zu bedienen und simpel zu reinigen !! Sehr gute Verarbeitung und sehr gut und einfach zu reinigen. Saugnäpfe sind schon fast etwas zu stark :-)

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (24.6.2017)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (24.6.2017)

Wie im Imbiss

Tolles Teil - habe auf einer Grillparty den "Wurstschneider" kennengelernt und war begeistert. Ist ultrapraktisch und leicht zu reinigen - einfach klasse.Bei nur gelegentlicher Nutzung eigentlich etwas teuer - dafür bei jedem Würstchen-Grillen ein Hingucker und Gesprächsthema und damit jeden Euro wert.Vorsicht beim reinigen - Messer sind echt scharf!

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (7.2.2017)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (7.2.2017)

Super Currywurstschneider

Der Wurst Schneider funktioniert perfekt. Sehr leicht zu zerlegen und zu reinigen der stand mit den Saugnäpfen ist ausgezeichnet. Die Messer sind sehr scharf.