Makkaraleikkuri – 18 mm

Tuotenumero: EX10010163 / Malli: RCSC-18

befüllt von Wurstschneider - 18 mm
Zoom
von links von Wurstschneider - 18 mm
von oben von Wurstschneider - 18 mm
Schneide von Wurstschneider - 18 mm
360°

Makkaraleikkuri – 18 mm

  • Tuotenumero: EX10010163
  • Malli: RCSC-18
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
135,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 6,18 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Makkaraleikkuri – 18 mm

Highlights

  • käsikäyttöinen makkaraleikkuri nakeille, grillimakkaroille jne.
  • 10 ruostumaton teräs leikkuuterää
  • imukupit kiinnittävät leikkurin tiukasti alustaansa
  • hyvälaatuinen ruostumaton teräs helppo puhdistaa
  • helppo ja nopea purku osiin

Keyfacts

Makkaraleikkuri - 18 mm

Taksari, sitä sun tätä, matkamiehen annos…kuten rakkaalla lapsella, myös makkaraperunoilla on monta nimeä paikkakunnasta riippuen! Makkaraperunat on Suomessa yksi suosituimmista grilliherkuista – kaikilla mausteilla!

Täten on erityisen tärkeää, että makkara voidaan paloitella helposti ja nopeasti tasaisiksi viipaleiksi. Hanki pikaruokalaasi Royal Cateringin RCSC-18 makkaraleikkuri. Se on täydellinen apulainen myös silloin, kun haluat leikata täydellisiä makkaranviipaleita pataruokien tai makkaragulassin raaka-aineeksi. Laite on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön erityisesti kaikkialla, missä tarjoillaan pikaruokaa, kuten grillikioskeilla, huoltoasemilla ja huvipuistoissa.

Laadun ei tarvitse olla kalliimpaa – huippulaadukkaat ravintolatarvikkeet pieneen hintaan

 

Makkaraleikkurilla työstät suuren määrän erilaisia makkaroita nopeasti, tehokkaasti ja taloudellisesti. Leikkuriin mahtuu enintään 210 mm pitkät nakki- ja grillimakkarat. Kymmenellä terävällä ruostumatonta terästä olevalla leikkuuterällä viipaleiden leikkuupinnasta tulee sileä ja ne ovat täydellisesti suuhun sopivia.

 

Makkaraleikkuri toimii yksinkertaisella käsikäyttöisellä vipumekanismilla. Kun vipu käännetään alas, terät kääntyvät ja syöttöastiassa oleva makkara viipaloituu. Tasaisesti leikatut 18 mm leveät viipaleet putoavat leikkurin alapuolelle, jossa on tarpeeksi tilaa lautaselle tai pienelle astialle viipaleiden keräämiseksi.

Monipuolinen ja joustava – Royal Cateringin makkaraleikkuri!

 

Makkaran lisäksi myös pehmeät hedelmät ja vihannekset voidaan leikata viipaleiksi tällä leikkurilla. Elintarvikkeiden pehmeyden tulisi olla suolakurkkujen luokkaa. Mitä pehmeämpi elintarvike, sitä helpommin leikkaaminen onnistuu. Leikkurin pohjassa on kumiset imukupit, jotka estävät leikkurin liukumisen liukkailla pinnoilla.

 

Makkaraleikkuri on valmistettu lujatekoisesta ruostumattomasta teräksestä. Tämä hyvälaatuinen materiaali takaa pitkäikäisyyden ja helppohoitoisuuden. Laite suunniteltiin erityisen tilaa säästäväksi ja kompaktien mittojensa 185 x 335 x 225 mm ansiosta tämä kätevä apulainen sopii jokaiseen pikaruokalaan tai keittiöön.

 

Makkaraleikkuri voidaan purkaa osiin vain muutamassa käden käänteessä. Täyttöastia ja teräosa voidaan irrottaa helposti ja nopeasti. Täten osien perusteellinen puhdistaminen on todella helppoa.

Malli
RCSC-18
Kunto
Uusi
Kuoren materiaali
Ruostumaton teräs
Leikkuuterien määrä
10
Viipaleiden paksuus
18 mm
Makkaran maksimi pituus
210 mm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
18,5 x 33,5 x 22,5 cm
Paino
2,35 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
34,5 x 18 x 24 cm
Lähetyspaino
2,7 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Bewertung von Michał Orłowski expondo Experte (29.05.2019)

Gleichmäßig geschnittene Scheiben in sekundenschnelle

Niemand wartet gerne! In der Gastronomie – insbesondere in Fast-Food-Restaurants – zählt jede Sekunde. Je schneller ein Gast bedient wird, desto mehr zufriedene Kunden gibt es auch an einem Tag. Mit dem Royal Catering Currywurstschneider können Sie wichtige Sekunden sparen. Das klingt wenig, summiert sich aber im Laufe eines Tages zu einer Menge Zeit! Gleichzeitig ist die Wurstschneidemaschine sehr leicht zu reinigen und bewährt sich nicht nur für Currywurst & Co. Das Gerät schneidet weiches Gemüse und Obst in gleichmäßige Scheiben, sodass es nicht nur in Bistros, Kantinen oder Restaurants, sondern auch in Salatbars nützlich ist.

Koostuuko makkaraleikkuri täysin ruostumattomasta teräksestä?

Leikkuri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä muovikahvoja ja neljää imukuppia lukuun ottamatta. Se erottuu edukseen pitkäikäisyydellään.

Voinko pestä makkaraleikkurin astianpesukoneessa?

Puhdista makkaraleikkuri käsin. Astianspesukoneen kuumuus voi vaurioittaa muoviosia. Leikkuuteräosa voidaan kuitenkin puhdistaa huoletta astianpesukoneessa.

  • Makkaraleikkuri RCSC-18
  • Käyttöohje