Tuote: EX18000477

|

Malli: RCRO-870-SET-1

Savustin vakuumikoneella - 70 L - 200 foliopussia - 2 grilliharjaa

2 249,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tilava - 70 l tilavuus, neljä ritilää ja kymmenen koukkua suurten liha-, kala-, makkara- tai vihannesmäärien savustukseen
  • säädettävä - 30-110°C lämpötila-alue mahdollistaa kylmä-, lämmin-, ja kuumasavustuksen
  • monipuolinen - elintarvikkeiden, nesteiden, kosmetiikan, lääkkeiden, elektroniikan jne. ilmatiiviiseen ja turvalliseen pakkaamiseen
  • tehokas - 900 W ja 20 m3/ h imuteho
  • vakaa - 200 repäisykestävää pussia (30 x 20 cm) sopii myös sous vide -kokkaamiseen niiden lämmönkestävyyden ansiosta
  • puhdas - kaksi grilliharjaa: yksi 3-puolinen harja (16,5 cm), yksi kolmella samansuuntaisella spiraalilla (7 cm)

TUOTEKUVAUS

Herkullisten savuaromien säilyttäminen savustimen ja vakuumikoneen kera

Royal Cateringin, uuniasiantuntijoiden savustusuuni RCRO-870 antaa lihalle, kalalle ja makkaralle ainutlaatuisen herkullisen savuaromin. Tämän 1000 Watin savustimen lämpötila voidaan helposti säätää lämpötilasäätimestä 30 - 110 °C välille. Laaja lämpötila-alue sallii sekä kylmä-, lämmin- että kuumasavustuksen. Ulkolämpömittarin ansiosta voit pitää sisälämpötilaa aina silmällä.

Ammattimaiset ruoanlaittovälineet Royal Cateringin pitopalvelutarvikkeista

70 litran savustimessa tulipesän yläpuolella on neljä ritilää ja 10 koukkua, joihin voit ripustaa ruoat. Voit säätää savustusprosessin ajastimella 0 - 120 minuutin välille. Saat voimakkaamman maun yksinkertaisesti toistamalla tämän prosessin tai säätämällä savupiippua eri tavalla. Savustimen käyttö vain kahdella kiertonupilla ja pääkytkimellä sekä hygieenisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun rakenteen puhdistaminen ovat naurettavan helppoa. Valumisastia kerää ulos pääsevää rasvaa, joka valuu sen alla olevaan kulhoon.

Mukana toimitetut kaksi grilliharjaa takaavat vaivattoman puhtaana pidon: RCCB-3 -harja koostuu 7 cm: n pituisesta harjapäästä, jossa on kolme yhdensuuntaista harjasriviä suurille alueille. RCCB-4 -harja, joka on valmistettu 16,5 cm pitkästä kaarevasta spiraalista, on ihanteellinen ahtaissa tiloissa, kuten grillin ritilöillä. Harjalla, pienellä määrällä vettä sekä puhdistusainetta saat ritilät nopeasti loistamaan.

Säilytä kotitekoisia savustettuja ruokia pitkään kompaktilla MSW-VPM-900K-vakuumikoneella. Kone sulkee elintarvike-, neste-, lääke-, elektroniikka- ja monet muut pakkaukset ilmatiiviisti ja varmasti. Ilmatiiviisti pakattu ruoka ei pääse hapettumaan ilman kautta - bakteereilla ja pienitiöillä ei ole siis pienintäkään mahdollisuutta! Tällä tavoin tuotteet pysyvät tuoreina, mutta säilyttävät myös maut ja aromit. 900 W:n teho mahdollistaa 20 m³/h:n imutehon. 44 x 44,5 x 6,5 cm:n vakuumikammiossa voit sulkea useita pieniä tuotteita samanaikaisesti vakuumiin vain 0-99 sekunnissa. Käytännön koodaustoiminnon avulla voit merkitä pussit kirjaimilla ja numeroilla, jotta tiedät aina tarkalleen, mitä ne sisältävät.

Tämä sarja sisältää 200 repäisynkestävää 30x20 cm:n RCVB-20X30-200 vakuumipussia, jotta voit aloittaa varastoimisen välittömästi. Kuumuutta kestävien vakuumipussien sisältö voidaan pakastaa, lämmittää uudelleen tai yhtä hyvin vaikka keittää Sous-Vide-menetelmällä hellävaraisesti. Hyvää ruokahalua!

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET