Trustpilot
(1) arvostelu
Royal Catering

Suklaalähde ja LED-pöytä - setti - 4 kerrosta - 6 kg

929,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000268

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
929,00 €
3+
5%
882,55 €
5+
10%
836,10 €
10+
15%
789,65 €
Avainominaisuudet
  • Neljä putousmaista kerrosta vaikuttavaa suklaan virtausta
  • Suurillekin seurueille, tilavuus 6 kg
  • Turvallinen käyttää ylikuumenemissuojan ansiosta
  • Elintarvikekäyttöön sopivaa helppohoitoista rst-terästä
  • Valojen 16 väriä ja kuutta efektiä on helppo käyttää kauko-ohjaimella
  • Suuri kaksitasoinen LED-pöytä
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • Suklaalähde RCCF-230W
  • Valopöytä RCCF-BASE LED
  • Valvonta-asema
  • Kauko-ohjain
  • Verkkojohto
  • Asennusmateriaali
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Suklaalähde ja LED-pöytä - setti - 4 kerrosta - 6 kg

Tarjoa ravintola- tai hotellivieraillesi nautinnollinen makuelämys suklaalähteellä! Valaistun pöytänsä ansiosta tämä laite luo häihin, syntymäpäiväjuhliin, kutsuihin tai muihin juhlatilaisuuksiin erityisen miellyttävän ilmapiirin. Kaksitasoisessa suklaalähteessä loihdit lämpimästä juoksevasta suklaasta herkullisen sulatetun massan. Voit käyttää muitakin raaka-aineita (esim. sulatettua juustoa, karamellia, kastikkeita, siirappia tai vaikkapa ketsuppia). Lähteessä voi dipata mitä vain: hedelmiä, keksejä, munkkeja, vohveleita, donitseja, jäätelöä, mousse-jälkiruokia, makusi mukaan.
Royal Cateringin vesiputousmainen, tyylikäs muotoilu neljässä kerroksessa tekee suklaalähteestä todellisen silmänilon. Ammattikäyttöön tarkoitettuun laitteeseen pääsee hyvin käsiksi kaikilta puolilta ja se kestää vaativaa käyttöä hotelleissa, ravintoloissa ja häätilaisuuksissa. Suklaalähde tekee vaikutuksen erityisesti yksityistilaisuuksissa, kuten syntymäpäiväjuhlat.
Royal Cateringin suklaalähde RCCF-65W4 pystyy suuren tilavuutensa ansiosta sulattamaan ja pitämään virtauksessa kerralla jopa 6 kg suklaata. Tai muita raaka-aineita, kuten karamellia, kastikkeita, siirappia ja sulatettua juustoa. Laitteen sisällä oleva kairamainen ruuvi takaa käytön yhteydessä sulatetun massan vapaan virtauksen ja estää tukokset.
Integroitu ylikuumenemissuoja huolehtii laitteen käyttöturvallisuudesta ja kytkee suklaalähteen luotettavasti pois päältä, jos lämpötila nousee liian korkeaksi. Jalustassa olevat tuuletusreiät tehostavat moottorin jäähdytystä. Tässä mallissa on kaksi painiketta, joilla moottorin ja lämpövastuksen voi kytkeä yksitellen päälle.
Tehokas 230 W:n lämpövastus kuumentaa raaka-aineen nopeasti ja säilyttää sen pitkään ja luotettavasti halutussa lämpötilassa välillä 30 ja 110 °C. Termostaatti pitää automaattisesti sulatetun massan virtausta yllä.
Materiaalina käytetty ruostumaton teräs takaa helpon puhdistettavuuden. Suklaalähteen saa helposti purettua osiinsa ja osat voi puhdistaa erikseen. Näin hygieniaa koskevien säännösten noudattaminen on taattua ja samalla materiaali on makuneutraalia. Se on lisäksi erittäin kestävä myös mekaanisia vaurioita vastaan. Tyylikäs pöytänsä valaisema suklaalähde ruostumattomasta teräksestä on todellinen vetonaula kaikkiin juhliin!
LED-pöydässä on kaksi terassimaista tasoa, joiden keskellä olevassa syvennyksessä suklaalähde on kunniapaikalla. Pöydän runko on 40 cm korkea. Valo loistaa rakenteen akryylireunojen läpi ja jakautuu samalla tasaisesti kaikkiin suuntiin. LED-valoilla on 16 eri väriä. Tasojen halkaisijat ovat 65 ja 100 cm, joten niillä on ruhtinaallisesti tilaa astioille, aterimille tai ruoka-aineille, kuten hedelmät tai vaahtokarkit.
Voit vaihtaa valojen väriä tai kytkeä jonkin kuudesta valoefektistä päälle toimitukseen kuuluvalla kauko-ohjaimella. Voit vain himmentää valot tai valita eri tavoin välkkyvän efektin. LED-pöytä on todella monipuolinen ja tarjoaa aina juuri sinun juhliisi sopivan tyylikkään valaistuksen. Voit lisäksi säätää kauko-ohjaimella valot kytkeytymään päälle hitaasti voimistuen, eri valojen vaihdon himmentyen ja valojen vaihtumistaajuuden.
Royal Catering -laitteiden yksi lisäetu ovat niiden liukumattomat jalat, jotka suojaavat työtasoa naarmuilta ja lisäävät samalla vakautta. Täydennä ravintolalaitevalikoimaasi hiljaisella suklaalähteellä, joka osaltaan vastaa juhlien häiriöttömästä sujuvuudesta. Tämä kompakti laite sopii täydellisesti LED-valopöytään ja on kevyen painonsa ansiosta helppo kuljettaa juhlapaikalle ja taas takaisin varastoon.

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Austria

Fantastinen

Kauneimmat syntymäpäiväjuhlat koskaan..., kiitos paljon

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme