Trustpilot
(1) arvostelu
Stamos Germany

Hitsaussetti MIG/MAG-hitsauskone - 350 A - 400 V - 2/4-tahti + Hitsausmaski – Metalator– EXPERT SERIES

1 129,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000201

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
1 129,00 €
3+
5%
1 072,55 €
5+
10%
1 016,10 €
10+
15%
959,65 €
Avainominaisuudet
  • 350 ampeerin hitsausteho
  • Jäähdytys tehotuulettimilla
  • Bipolaaritransistoriteknologia (IGBT)
  • Koneellinen lankaelektrodin syöttö
  • MMA (puikkohitsaus)
  • 380 voltin voimavirtaliitäntä
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • S-MIG 350C
  • Maakaapeli puristimella
  • Elektrodipidike
  • Poltin
  • Lisätarvikkeen
  • Käyttöohje 
  • Hitsausmaski „Metalator“
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Hitsauskone
Stamos Germanyn MIG/MAG-hitsauskone S-MIG 350C on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön ja se yhdistää monta eri hitsausmenetelmää. Se vakuuttaa kestävällä rakenteellaan ja luotettavuudellaan. S-MIG 350C MIG/MAG-hitsauskoneen metallipeltikuori on jauhemaalattu ja hitsausvirta on MIG/MAG-hitsauksessa säädettävissä 50 - 350 ampeerin välillä. MMA-toiminnossa hitsausvirta on säädettävissä 50 - 330 ampeerin välillä. Terminen ylivirtasuoja takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden. S-MIG MIG/MAG-hitsauskoneen sisäänmenojännite on 380 V ja se yhdistää kaksi tekniikkaa yhdessä laitteessa. Hitsauskone käyttää bipolaaritransistoria eristetyllä hilaelektronilla (Insulated Gate Bipolar Transistor). IGBT on puolijohderakennusosa, jota käytetään usein tehoelektroniikassa, sillä se yhdistää bipolaaritransistorin ja kanavatransistorin edut. Tämän teknologian käyttö on hyödyllistä S-MIG 350C MIG/MAG-hitsauskoneessa, koska se kestää hyvin oikosulkuja, sillä IGBT rajoittaa kuormitusvirtaa. IGBT on kehittyneempi muoto pystysuorasta teho-MOSFET:sta. Laadukkaan, ammattimaiseen käyttöön tarkoitetun S-MIG 350C MIG/MAG-hitsauskoneen erityisiä ominaisuuksia ovat taloudellisuus sekä ensiluokkainen hitsauslaatu. Niinpä hitsauskone takaa luotettavuuden vaativassakin teollisuus- ja pienteollisuuskäytössä. Stamos Germanyn S-MIG 350C MIG/MAG-hitsauskoneessa on tehotuulettimet, jotka jäähdyttävät laitteen optimaalisesti.S-MIG 350C MIG/MAG-hitsauskoneen käyttöönottoon tarvitset ainoastaan 380 voltin voimavirtaliitännän. (Laite toimitetaan ilman voimavirtapistoketta!). Ensiluokkaisten materiaaliensa ja vakaan rakenteensa ansiosta S-MIG 350C MIG/MAG-hitsauskone Stamos Germanylta sopii päivittäiseen käyttöön työmaalla ja teollisuudessa.
Hitsausmaski
Stamos Germanyn Professional – sarjan Metalator hitsausmaski – paras valinta sekä ammattimaiseen että harrastelijakäyttöön.
Stamos Germanyn automaattinen Professional – sarjan Metalator hitsausmaski vakuuttaa kevyellä painollaan ja hyvällä reaktionopeudellaan. Hitsausmaski on erittäin monipuolinen ja soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa hitsaustöissä (MIG-hitsaukseen, MAG/CO2-hitsaukseen, valokaarikäsihitsaukseen, TIG-hitsaukseen, plasmaleikkaukseen ja mikroplasmaleikkaukseen).
Lisäksi automaattinen Metalator hitsausmaski on tunnettu pitkäikäisestä näkösuojastaan (kasetti). Kasetit toimivat aurinkopaneeleilla ja CR2450 paristolla. Hitsausmaski toimii erityisen suurella valosuojan kaistaleveydellä, joka voidaan säätää joustavasti DIN 4- 8 tai  DIN 9 – 13 mukaan. Näkösuoja on jopa 100 x 65 mm. Näin ollen näet juuri kaiken olennaisen työskenneltäessä tällä hitsausmaskilla.
Hitsausmaski on valmistettu kestävästä muovista. Näin ollen voidaan taata, että vain 500 grammaa painava maski ei millään tavalla rajoita työskentelyä tai aiheuta särkyä. Maskin erityisen hyvä ominaisuus on, että se on helposti säädettävissä sopivasti jokaisen päänmuodon mukaan.  Lisäksi visiirin ja kasvojen välinen etäisyys on säädeltävissä. Näin voidaan taata, että maski on erityisen turvallinen ja sitä voidaan käyttää ensiluokkaisessa työskentelyssä.
Professional - sarjan hitsausmaskeissa on erityisen hyvä reaktioaika, 1/30.000 sekuntia kirkkaasta pimeään. Tämä tarkoittaa sitä, että olet koko ajan suojattuna vaaralliselta valokaarisäteilyltä. Erityinen reaktioaika mahdollistaa aukottoman siirtymän, ilman että silmäsi rasittuvat tai tarvitsevat pitkän sopeutumisajan. Parhaan mahdollisen optisen luokan, valonsironnan, homogeenisyyden ja katselukulman riippuvuuden ansiosta soveltuu Metalator erityisesti ammattimaiseen käyttöön.
Automaattinen Metalator hitsausmaski soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa hitsaustöissä ja siinä on lisäksi käytännöllinen hiomatoiminto (Grinding). Näin ollen maskia voidaan käyttää myös puhtaasti hankaus-, leikkaus- ja hiomatöihin. Metalator erottuu erityisesti edukseen käyttövalmiudellaan 3 ampeerista alkaen.  Hitsausmaski vakuuttaa laadullaan ja pitkäikäisyydellään sekä tarjoaa kaikki tarvittavat suojamekanismit niin käsitöihin, harrastelijakäyttöön kuin myös verstastyöskentelyyn.

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

STAMOS setti

Sain äskettäin toisenkin expondolta tilatun tuotteen: MIG/MAG STAMOS-hitsauskoneen setissä. Tälläkin kerralla osto tältä firmalta osoittautui napakymppiksi. Hinta-laatusuhde on lyömätön. Hitsauskoneessa on kaikki etsimäni ominaisuudet ja se on erittäin helppokäyttöinen. Sopii sekä ammattilaisille että aloittelijoille. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja voin ehdottomasti suositella sitä.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos positiivisesta ja kannustavasta mielipiteestäsi. Toivomme, että voimme myös tulevaisuudessa auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Hyvää päivän jatkoa!
Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme