Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä
Stamos Germany

Hitsaussetti Puikkohitsauskone - 250 A - 230 V - IGBT + Hitsausmaski – Sub Zero – EASY SERIES

279,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000236

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
279,00 €
3+
5%
265,05 €
5+
10%
251,10 €
10+
15%
237,15 €
Avainominaisuudet
  • MMA (puikkohitsaus)
  • Bipolaaritransistoriteknologia (IGBT)
  • Tehotuulettimet jäähdytykseen ja ylikuumenemiselta suojaamiseen
  • Erittäin lujasta muovista
  • Ylikuumenemissuoja
  • Maski säädettävissä pään muodon mukaan
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Paino
0 kg
Paketin mitat (PxLxK)
0 x 0 x 0 cm
Lähetyspaino
0 kg

Toimituksen sisältö

  • S-MMA.250-I
  • Elektrodinpidike
  • Maakaapeli puristimella
  • Käyttöohje
  • Hitsausmaski „Sub Zero“
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Hitsauskone
Stamos Germanyn S-MMA-250-I-puikkohitsauskone on vankkarakenteinen ja luotettava. Se sopeutuu optimaalisesti kulloisiinkin vaatimuksiin, sillä sen hitsausvirta on säädettävissä 20-250 ampeerin välillä. Hitsauskoneen sisäänmenojännite on 230 volttia, ja tukevien mutta kevyiden materiaaliensa ansiosta sen paino on alhainen.
Hitsausmaski
Stamos Germanyn  Easy – sarjan Sub Zero hitsausmaski – paras valinta sekä ammattimaiseen että harrastelijakäyttöön.
Stamos Germanyn automaattinen Easy – sarjan Sub Zero hitsausmaski vakuuttaa kevyellä painollaan ja hyvällä reaktionopeudellaan. Hitsausmaski on erittäin monipuolinen ja soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa hitsaustöissä. (MIG-hitsaukseen, MAG/CO2-hitsaukseen, valokaarikäsihitsaukseen, TIG-hitsaukseen, plasmaleikkaukseen ja mikroplasmaleikkaukseen).
Lisäksi automaattinen Sub Zero hitsausmaski on tunnettu pitkäikäisestä näkösuojastaan (kasetti). Kasetit toimivat aurinkopaneeleilla ja tarjoavat täten häiriöttömän ja suojatun työskentelyn hitsauksessa. Hitsausmaski ei tarvitse kalliita paristoja tai akkuja, jolloin rahaa säästyy eikä näin ollen maskissa ole paristojen tai akun kulumisen aiheuttavia katkosaikoja.  Maskissa on DIN 9 - 13 mukainen valosuoja. Näkösuoja on jopa 95 x 36 mm. Näin ollen näet   juuri kaiken olennaisen työskenneltäessä tällä hitsausmaskilla.
Hitsausmaski on valmistettu kestävästä muovista. Näin ollen voidaan taata, että vain 500 grammaa painava maski ei millään tavalla rajoita työskentelyä tai aiheuta särkyä. Maskin erityisen hyvä ominaisuus on, että se on helposti säädettävissä sopivasti jokaisen päänmuodon mukaan.  Lisäksi visiirin ja kasvojen välinen etäisyys on säädeltävissä. Näin voidaan taata, että maski on erityisen turvallinen ja sitä voidaan käyttää ensiluokkaisessa työskentelyssä.
Easy - sarjan hitsausmaskeissa on erityisen hyvä reaktioaika, 1/25.000 sekuntia kirkkaasta pimeään. Tämä tarkoittaa sitä, että olet koko ajan suojattuna vaaralliselta valokaarisäteilyltä. Erityinen reaktioaika mahdollistaa aukottoman siirtymän, ilman että silmäsi rasittuvat tai tarvitsevat pitkän sopeutumisajan.
Automaattinen Sub Zero hitsausmaski soveltuu käytettäväksi kaikenlaisissa hitsaustöissä ja siinä on lisäksi käytännöllinen hiomatoiminto (Grinding). Näin ollen maskia voidaan käyttää myös puhtaasti hankaus-, leikkaus- ja hiomatöihin. Hitsausmaski vakuuttaa laadullaan ja pitkäikäisyydellään sekä tarjoaa kaikki tarvittavat suojamekanismit niin käsitöihin, harrastelijakäyttöön kuin myös verstastyöskentelyyn.

Arvostelut


Lajittele :
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme