Trustpilot
Tarjouksessa
(5) arvostelua

MIG/MAG-hitsauskone - 160 A - kuormitettavuus 100 % 230 V - synerginen

299,00 € 359,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021415

|

Malli: S-MIG160DS

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 7. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
299,00 €
299,00 €
0%
897,00 €
284,05 €
5%
1 495,00 €
269,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • tehokas – MIG/MAG-hitsaus enintään 160 A:lla ja kuormitettavuus 100 %
  • kompakti – integroitu lokero lankarullille, joiden halkaisija on 200 mm ja langansyöttö nopeudella 2-15 m/min
  • moderni – IGBT-invertteri ja tarkat hitsaustulokset synergiatoiminnolla MIG/MAG:lle
  • joustava – tarjoaa hitsausmenetelmät MIG/MAG, TIG Liftarc, MMA ja FLUX
  • monipuolinen – lisätoimintoja, kuten Hot Start, Anti-Stick ja Arc Force puikkohitsaukseen
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 5 arvosteluun

Lajittele :

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Hitsauskone

Selkeä ja ymmärrettävä sivusto helppo valinta nopea toimitus

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Migmag 160a

Erinomainen tuote, suorituskyky ylitti odotusten, impedanssin säätömahdollisuus auttaa paljon ohuiden levyjen hitsauksessa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Finland

Mig hitsauslaite

Erittäin korkealaatuinen tuote. Suosittelen!

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Norway

Erittäin hyvä laite

Tämä on erittäin hyvä laite ja tehokas, samaan aikaan monta asetusta, hitsaa tasaisesti ja vakaasti 0,9 millimetrin paksuiseen levyyn asti ei hätää, kokemuksesta tekee huonon vain se, että ei ole olemassa hyvää käyttöohjetta käyttöön ja miten aseta parametrit laitteessa ei ole sanaakaan siitä, mihin eri asetukset pitäisi asettaa esim. kaasuttomalla hitsauksella ilman kaasua o,9 mm langalla, niin se sanoo, että sinun ei tarvitse säätää mitään, laita se käsin mig kaasuton ja lanka halm., joten paljon puuttuu käytön suhteen ja minusta, joka tiedän paljon minusta jne., tuntuu turhauttavalta joutua viettämään tuntikausia säätöön ja valtavaan määrään lankahukkaa, joten Kyse ei ole vain näiden parametrien asettamisesta ja hitsauksesta, sillä kun aloitin manuaalisella mig-kaasuttomalla ja 0,9 mm:n langalla, yritin hitsata, mutta lanka lopetti hitsauksen vasta 5 sekuntia kytkimen vapauttamisen jälkeen ja se oli niin ärsyttävää. täytyy etsiä kaikki 16 eri asetusta tämän hitsausvirheen poistamiseksi, lisäksi minulla oli myös ongelmia, kun yritin uudelleen tehdä manuaalista mig-hitsausta ilman kaasua, koska kun yritin asettaa tämän tyyppistä mig-hitsausta, sitten nyt kun lopetin langan hitsauksen sisällä suutin pysähtyi ja paloi sisällä, joten se oli taas vain arvaus missä minun pitäisi säätää, joten itse asiassa minun piti säätää paljon käytettäväksi manuaalisessa kaasuttomassa hitsauksessa, ja manuaalisen ulostulo minulle sanoo, että on ei säätöä tässä tilassa, pitää vain asettaa se manuaaliseen ja kaasuttomaan ja langanpaksuuteen sitten oli kyse vain hitsauksesta, mutta se ei täsmää, joten joka tapauksessa käyttöohje on erittäin huono, ja täynnä monia, ei betonipöytä eri asetuksissa, joten käytät aivan liian paljon aikaa täydellisen hitsaussauman etsimiseen ja joudut istumaan alas luodaksesi yhteisen käyttöohjeen, koska muuten menetät asiakkaita nopeasti voidaksesi tarjota oikeaa palvelua sinun pitäisi pystyä luomaan oikea käsikirja kaikille laitteille ja kaikille eri hitsaustyypeille ja arvoille kaikilla eri tasoilla, ei pitäisi olla vaikeaa näyttää kaikille ostajille, että kaikkiin hitsaustyyppeihin on olemassa asetukset ja mitä numeroiden pitäisi näkyä eri numeroiden kohdalla, joten toivon, että he löytävät paremman ratkaisun

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Hyvä tuote.

Erittäin hyvä hitsauskone kohtuulliseen hintaan. Haittapuolena on, että käsikirjassa ei ole yksityiskohtaista tietoa Synergysta ja verkosta löytyy suhteellisen vähän yksityiskohtaista tietoa. Ei videota tms. Laitteen käyttöliittymä on kuitenkin todella yksinkertainen, joten muutaman yrityksen jälkeen tiedät mitä tehdä ja miten se tehdään. Laite on puoliautomaattinen ja hoitaa kaikki perusliitännät todella hyvin. Kaksi rullaa ohjaavat vaijeria tasaisesti. se on täysin riittävä pienille keloille. Niillä on melko hyvä työntövoima, koska vaikka kaapeli olisi taipunut jne. En törmännyt tasaiseen ajoongelmiin. Kotelo on tukeva ja näyttää hyvin tehdyltä. Pikalähetys, tuote toimitetaan seuraavana päivänä, hyvin suojattu. 160A vaikuttaa hyvin realistiselta, minulla oli aiemmin huutokaupassa ostettu toinen hitsauskone korkeammalla A, mutta tämä on paljon tehokkaampi. Joten veikkaan, että nämä ovat todellisia tietoja. Yhteenvetona, olen erittäin tyytyväinen, suosittelen sitä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme