Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

TIG-alumiinihitsaussarja - AC/DC - hitsauskärry - hitsausmaski - varusteet

689,00 € 799,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX18000297

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
689,00 €
3+
5%
654,55 €
5+
10%
620,10 €
10+
15%
585,65 €
Avainominaisuudet
  • Toimintakerroin 60 % 220 A:n hitsausvirralla
  • TIG-hitsaus joko tasa- tai vaihtovirralla sopii myös alumiinille
  • Ihanteellisesti TIG-hitsaukseen sopiva hitsauskärry
  • Käytännölliset suojavaatteet: hitsausmaski ja -käsineet
  • Lisänä varusteet, kuten kiinnityshylsy, keraamiset suuttimet ja suojalevyt
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TIG-alumiinihitsaussarja - AC/DC - hitsauskärry - hitsausmaski - varusteet

TIG-alumiinihitsaussarja - AC/DC - hitsauskärry - hitsausmaski - varusteet
Stamos Powerin TIG AC/DC -alumiinihitsauskone S-ALU 220 on ammattimainen ja kattava apuväline mitä erilaisimpiin hitsaustöihin. Settiin kuuluu varustevalikoima, joka varmasti vastaa korkeitakin vaatimuksia - taattua Stamos Germanyn laatua ammattikäyttöön!
Kattava hitsaussetti: hitsauskärry, hitsausmaski ja varusteet
Suojakaasulla toimivan hitsauskoneen täydentää hitsauskärry, jolla voit kätevästi kuljettaa paitsi itse laitteen myös kaasupullon (ei kuulu toimitukseen) TIG-hitsausta varten. Mukana toimitetaan myös varaosasetti, joten voit aina korvata kuluvat osat kuten keraamiset suuttimet tai kiinnityshylsyt. Ratkaisevan tärkeää hitsauksessa ovat hyvät suojavaatteet. Setti sisältää hitsausmaskin, sopivat suojalevyt ja hitsauskäsineet.
Peruskone: tehokas alumiinihitsauskone kaikille hitsautuville metalleille S-ALU 220:n 10 - 220 A:n hitsausvirta sopii TIG- tai puikkohitsaukseen hitsattavasta metallista ja olosuhteista riippuen. Hitsauskone sopii loistavasti jopa ohuille pelleille.
Ohjauspaneeli on hyvin selkeä ja sitä on helppo käyttää hitsauskäsineet kädessä. Voit valita viidellä keinukatkaisimella suoraan kaikki hitsauksen perustoiminnot (TIG, MMA, AC, DC, kaksitahti, nelitahti, pulssi, päälle, pois päältä). Kahdeksalla portaattomalla kiertosäätimellä asetetaan vaadittavat sähkön arvot, kuten pulssitaajuus, pulssin leveys, kaasun jälkivirtausaika ja Clean Width -arvo. Senhetkisen ampeerilukeman näkee aina selkeästi kookkaalta LED-näytöltä. Tässä hitsauskoneessa sinun on mahdollista valita TIG-hitsaus vaihto- tai tasavirralla (AC/DC) metallilajin mukaan. Vaihtovirta (AC) soveltuu kevytmetalleille kuten alumiini tai titaani. Tasavirtaa (DC) voi käyttää tukevampien metallilajien kuten teräksen, ruostumattoman teräksen, kuparin tai messingin hitsaukseen.
Pulssitoiminto TIG-hitsausta varten on helppo ottaa käyttöön ohjauspaneelista käsin. Sitä käyttäen on mahdollista esimerkiksi mahdollista hitsata ohuita peltejä tarkasti. Tätä varten voit valita erilaisia parametreja kuten käynnistys-, perus- ja lopetusvirta ja asettaa ne tarkasti kiertosäätimillä. Puikkohitsaukseen (MMA) ei tarvita mitään lisäkaasuja, joten se sopii hitsausmenetelmäksi myös ulkotiloihin kovalla tuulella. Puikon pidikkeeseen mahtuu suuriakin halkaisijaltaan jopa 4 mm:n elektrodeja. Puikkohitsauksessa voit hitsata laitteella 1,5 - 8 mm paksuja materiaaleja kuten teräs, rauta, valurauta, nikkeli tai kupari.
  • Toimintakerroin 60 % 220 A:n hitsausvirralla
  • TIG-hitsaus joko tasa- tai vaihtovirralla sopii myös alumiinille
  • Tarkkaa hitsausta kaikkien parametrien täsmäsäädön ansoista
  • Säädettävät lukemat kaasun jälkivirtausajalle, pulssitaajuudelle, pulssille, toimintakertoimelle ja Clena Width -asetukselle
  • Tehokas MOSFET-teknologia kaksi- tai nelitahtikytkennällä ja 2/4-Takt korkeataajuussytytyksellä
Hitsauskärry huolehtii liikkuvuudesta verstaalla ja tarjoaa runsaasti tilaa varusteille
Settiin kuuluvan hitsauskärryn kolmella hyllyllä riittää tilaa tämän ammattitason hitsauskoneen lisäksi kaikille tarvitsemillesi varusteille. Kärryn laidalla on säilytystaso kaasupulloa varten. Se pysyy tässä turvallisesti paikallaan pidikkeen ja kahden teräsketjun avulla. Kärryn jalusta on erittäin ketterä, siinä on kaksi suurta takapyörää ja kevytliikkeiset etupyörät. Kärryn ohjaus käy helposti sen kahvasta. Lisäksi saat TIG-alumiinihitsauskoneen mukana ensivarustuksena kolme keraamista suutinta (5, 6, 7 mm) ja kolme kiinnityshylsyä (2 / 2,4 / 3,2 mm), joita voit säilyttää kärryn hyllyillä. Suojaa itsesi ja ympäristösi Stamos Germanyn suojavaatteilla

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Millaista laatua saadaan alumiinin hitsauksessa?

Tekninen jaostomme on testannut laitteen. Alumiinin hitsauksessa saavutettiin erittäin hyviä tuloksia.

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme