Trustpilot
(14) arvostelua

Yhdistelmähitsauskone - TIG 220 A - MIG 220 A - MMA

769,00 €
Hinta sis. alv

Tuote: EX10020131

|

Malli: S-MTM 220

Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 4-8 arkipäivää
Avainominaisuudet
  • 3 in 1 -yhdistelmälaite hitsaus-, korjaus- ja huoltotöihin
  • Sopii TIG-, MIG/MAG- ja puikkohitsaukseen
  • 220 ampeerin hitsausteho / 230 voltin liitäntä
  • Jäähdytys tehotuulettimilla / Kuori jauhemaalatusta teräksestä
  • Pieni koko ja kestävä rakenne / helposti siirreltävä kantokahvan ansiosta
  • Koneellinen lankaelektrodin syöttö / 2 rullan langansyöttö
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.8

Perustuen 14 arvosteluun

Lajittele :

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Spain

Katastrofikoneen vika

Voin luottaa vain takuun hallintaan.

Vastaus käyttäjältä

Gracias por su opinión. 

Queremos ayudar y mejorar, pero para evitar que vuelva a suceder, necesitamos su apoyo. 

Juntos lo conseguiremos. 

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Mahtava!

Erittäin hyvä kone, toimii yli odotusten! Aja enimmäkseen tigin ja minun kanssa ja se toimii erittäin hyvin! Tasainen kone ja helppokäyttöinen! Erittäin suositeltavaa!

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän hitsaukseen. Kaikki 1mm-10mm raudan välillä on hitsattu maglangalla puhtaalla tuloksella. Mamma toimii loistavasti. En ole vielä kokeillut, mutta odotan tuloksen olevan täydellinen. Joten suosittelen todella tätä tuotetta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

suhteellinen laatu hinta 10/10

Olen työskennellyt 4 vuotta enkä ole vieläkään pettynyt.Ammattihitsaajana olen tottunut hitsaamaan ESAB Prolla ja suoraan sanottuna tyyppiasetuksista: post gas..etc (koskee TIG:tä) jotka eivät ole, mutta vakioasetukset on säädetty riittävän hyvin, jotta ei tarvitse... huoltoasema ja noin 3 sekuntia, ei haalistu, tässä mallissa on 4 aikaa, mutta ei liian ärsyttävää.. mikä tahansa TIG-poltin voi "sopeutua" (kuivapoltin) vain) vaihtamalla yleisesti primer-painikkeen sähköpistoke.. teho on hyvä 15A - 220A ei hätää.. käytä argonilla (kaari 1 2,5m3) Mitä tulee MIG/MAG:iin, se toimii myös erittäin hyvin 5 kg:n kela (kiinteä teräs, ruostumaton teräs, ydinlanka), hitsasin 0,8 umpiteräksellä (atal5 2,5 m3 pullo) pienelle paksuudelle 1 mm - 4 mm teräkselle ja halkaisija 1,0 myös 8/10 mm teräkselle.. suoraan sanottuna, jos säätö on hyvä, se käy yhtä hyvin kuin pro-asematyyppi ESAB, KEMPY... kiinnitä vain huomiota hitsausaikaan suurella ampeerimäärällä jatkuvasti polttimet ovat ilmajäähdytettyjä, joten ne voivat palaa, jos hitsaat yli 1 tunnin yhtäjaksoisesti..MMA:lle ,.. kaarivoima niin erittäin hyvä pohjamaali Käytän vain peruselektrodia (parempi vastus kuin rutiili niille, jotka ihmettelevät miksi rutiili on "DIY") 2.5 tai 3.2 tyyppisessä SAF:ssa Ainoa negatiivinen asia on, että se ei hitsaa alumiinia, mutta minä tiesi sen ennen.. Lyhyesti Kaikki tämä tarkoittaa, että päällirakenteessa tai puhtaassa ja kovassa hitsauksessa (putkien valmistus, runko jne.) tämä asento tekee työn, jota suosittelen, koska siinä on 3 toimintoa MIG/MAG, TIG, MMA on hyvä suhde laatu hinta, huomioi vain, että sinun on investoitava vielä 2 kaasupulloa käyttääksesi TIG:tä ja MIG:tä, joiden tulee maksaa vähintään 500. per pullo.. Mielestäni vähintään tietää ja minulle 5 tähteä odotin 4 vuotta ennen kuin kirjoitin jotain ja asema toimii edelleen erittäin hyvin..

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Huippulaite

Olen työskennellyt laitteen kanssa nyt muutaman kuukauden ja olen ollut positiivisesti vaikuttunut siitä. Ei vikoja, toimii hyvin.

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Suositellaan jokaiselle harrastajalle ja yrittäjälle

Hei ystävät. Sain hitsaajan erittäin nopeasti. Olen nyt kokeillut kaikki hitsaustyöt, joita se voi tehdä. Loistava laite ja ylitti odotukseni. Voin vain suositella sitä kaikille. Tarjoan sitä jopa mobiililaitteena yrityksille. Kaikki siellä, kaikki mitä tarvitset, erittäin hyvät säätömahdollisuudet digitaalisen ohjauksen ansiosta. Ostamalla argonpullon, omaisuuspullon, tein oikean päätöksen. Aina iloinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Spain

Erittäin onnellinen

Puhun Stamos Power -moniprosessihitsauskoneesta - S-MTM 220. Kone tulee erittäin kestävässä laatikossa ja puisella kannella, mikä takaa, että se on suojattu hyvin matkan aikana.Näppäinpaneeli on selvästi laadukas. Laatu, potentiometrit ovat erittäin tarkat kosketuksessa ja näytöt ovat suureksi avuksi koneen säätelyssä.Laitteen rakenne näyttää kestävältä, se on 1mm peltiä ja kahva helpottaa kuljettamista vaikka kone on melko raskas. Suosittelen käyttämään kärryä kuljetukseen. (tällä koneella voit tehdä sen itse :-))Sisältää kuvauksessa olevat tarvikkeet, ne ovat hyvälaatuisia, taskulamput näyttävät erittäin hyviltä, letkut riittävän pitkät työskennelläkseen mukavasti. Virtakaapelit ovat muovattavia ja paksuja. Hitsauksessa (puikkopuikko) käynnistys on erittäin hyvä, elektrodi käynnistyy heti kun se koskettaa kappaletta millä tahansa intensiteetillä. Minimivoimakkuus MMA:ssa on 11A, MIG:ssä 30A ja TIG:ssä 10A. (tosin TIG:n tapauksessa en ole 100% varma, mutta jos se ei ole 10, niin se on 15A) Maksimiintensiteetti on kaikissa kolmessa tapauksessa 220. Ainoa asia, jota ei suositella, on sen mukana tulevan volframin käyttö kanssa, se on väriltään punainen, mikä osoittaa, että siinä on 2% toriumia Ja hitsausteholla parannettavaa on se, että suurin lanka, jonka se sietää, on 0,8, (minimi on 0,6) se voisi olla 1,0. Mutta sitä ei voi arvostella, koska sen tekniset ominaisuudet kertovat meille tästä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Switzerland

täysin tyytyväinen

Laite vakuutti minut ja expandon palvelu on erittäin asiakasystävällistä ja epäbyrokraattista, voin vain suositella.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Belgium

Kysymys

Hei, voidaanko tällä asemalla hitsata alumiinia ja mitä eroa on S MTM 220UK mallista?

Vastaus käyttäjältä

C'est une bonne question. 

Appelez-nous au +33 9 72 35 50 85 ou écrivez-nous via [email protected]

Avec exponDO, passez à l'action. 

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Kysymys

Hei, onko sen mukana lisävarusteita?

Vastaus käyttäjältä

Bonjour, oui, les pièces mentionnées dans la livraison sont incluses dans ce produit. 

Näytä alkuperäinen arvostelu
Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme