Trustpilot
Tarjouksessa
(3) arvostelua

Laboratoriovirtalähde - 0 - 30 V, 0 - 5 A DC - 150 W - 100 muistipaikkaa

219,00 € 269,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021066

|

Malli: S-LS-36

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitus n. torstai 2. toukokuuta
Avainominaisuudet
  • erittäin tarkka: 1 mV / 0,1 mA
  • DC-jännitealue: 0 - 30 V
  • sähkövirran suuruusalue: 0 - 5 A
  • suuri LCD-näyttö taustavalaistuksella – ulostulovirran ja -jännitteen arvojen nopeaan tarkastukseen
  • napaisuus-/ ylilatautumis- /ylikuumenemis- / ylijännite- / ylivirtasuojaus
  • kumitassut – ei liu’u eikä naarmuta alustaa
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


5.0

Perustuen 3 arvosteluun

Lajittele :

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Super

Lineaarisessa laboratoriovirtalähteessä on toroidisydämismuuntaja normaalin muuntajan sijasta ja on siksi hakkuriteholähteen tasolla pienten kuormien tehonkulutuksen suhteen. Laite on hiljainen alhaisella kuormituksella (testattu 12V, 2A asti) eikä huminaa tai piippaa kuten muut tämän hintaluokan laboratoriovirtalähteet. Puhallin kytkeytyy säätelemättä päälle vain, kun käytetään suurempaa tehoa, ja pysyy sitten miellyttävällä äänenvoimakkuudella, mikä sopii myös hiljaisiin huoneisiin. Laitteen toiminta on tehty erittäin hyvin. Tekniset tiedot voidaan syöttää käyttämällä kiertopyörää tai numeronäppäimistöä. Numeronäppäimistö palvelee myös 100 yksittäistä muistipaikkaa, joista 10 on suoria. Tämä on harvinaista tässä hintaluokassa. Nykyinen säätö alkaa 3 milliampeerista, joten voit kokeilla myös LEDejä ilman sarjavastusta. Selkeästi luettava näyttö erottuu myös muiden laitteiden tavanomaisista punaisista numeroista. Lähtösignaali on vähän häiriötöntä lineaarisen virtalähteen ansiosta ja sopii myös herkille kuluttajille. Kaikinpuolin vakuuttava laboratoriovirtalähde.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Laadukas ja vakaa laboratoriovirtalähde

Laboratoriovirtalähde toimitettiin erittäin hyvin pakattuna ja sitä voidaan käyttää intuitiivisesti. Hyvästä pakkauksesta huolimatta mukana tullut (mini)-CD oli valitettavasti viallinen, joten en ole vielä päässyt testaamaan ohjausta PC:n kautta. "Normal2"-kokoinen CD olisi myös käytännöllinen, koska mini-CD-levyjä ei voi käyttää asemien paikoissa. Vielä parempi olisi, jos nykyinen ohjelmisto voitaisiin yksinkertaisesti ladata. Silloin joutuisi odottamaan, kunnes uusi CD saapuisi ja ympäristö olisi silti suojattu, koska CD-levyä ei enää tarvita.Näyttö on taustavalaistu ja helppolukuinen.Näyttö voisi kuitenkin olla hieman isompi, jotta arvot olisi helpompi lukea.Värillinen näyttö olisi optimaalinen, vaikka virtalähde kytkettynä olisi hieman kalliimpi.Näppäimet tekevät laadukkaan vaikutelman ja ovat helppokäyttöisiä.Osa näppäimistä on valaistu.Kytkennät ovat kiinteät.Ei kuitenkaan kaapeleita Kiinteällä kannella voidaan asentaa Laboratoriokaapeleita liikkuvalla holkilla tai vakiokaapeleita voidaan käyttää Laboratoriokaapeli ilman kantta Toinen käytännöllinen ominaisuus on, että laboratoriovirtalähteessä on tukeva kantokahva.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Laadukas ja vakaa laboratoriovirtalähde

Laboratoriovirtalähde toimitettiin erittäin hyvin pakattuna ja sitä voidaan käyttää intuitiivisesti. Hyvästä pakkauksesta huolimatta mukana tullut (mini)-CD oli valitettavasti viallinen, joten en ole vielä päässyt testaamaan ohjausta PC:n kautta. "Normal2"-kokoinen CD olisi myös käytännöllinen, koska mini-CD-levyjä ei voi käyttää asemien paikoissa. Vielä parempi olisi, jos nykyinen ohjelmisto voitaisiin yksinkertaisesti ladata. Silloin joutuisi odottamaan, kunnes uusi CD saapuisi ja ympäristö säästyisi silti, koska CD:tä ei enää tarvita. Näyttö on taustavalaistu ja helppolukuinen. Näyttö voisi kuitenkin olla hieman suurempi, jotta arvot olisivat vielä helpompia lukea. värillinen näyttö olisi optimaalinen, vaikka virtalähde kytkettynä olisi hieman kalliimpi.Näppäimet tekevät laadukkaan vaikutelman ja ovat helppokäyttöisiä.Osa näppäimistä on valaistu.Kytkennän liittimet ovat kiinteät. Kiinteällä kannella varustettuja kaapeleita ei voi laittaa paikalleen Laboratoriokaapeleita voidaan käyttää liikkuvalla holkilla tai vakiokaapeleita.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme