Tuote: EX10021167

|

Malli: S-LS-76

Laboratoriovirtalähde - 0-50 V - 0-50 A DC - 1 500 W

449,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • säädetttävissä-DC-jännitteen säätöalue on 0–30 V ja virran vahvuuden 0–50 A
  • suuri LED-näyttö - lähtövirran ja lähtöjännitteen nopea tarkistus
  • turvallinen - älykäs ylikuumenemis-, ylijännite- ja ylikuormitussuojaus
  • kumijalat - laite ei liu´u eikä naarmuta pintoja
  • helppokäyttöinen - selkeä ohjauspaneeli neljälla kiertosäätimellä

TUOTEKUVAUS

Tehokas 1500 W:n laboratoriovirtalähde

Laboratorion virtalähde S- LS-76 on tarkoitettu ulkoisten laitteiden tehonsyöttöön tasavirralla. Sen sähkövirran vahvuus ja jännite ovat yksilöllisesti säädettävissä. Tämä virtalähde on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön teollisuuteen, laboratorioihin, tietoliikenteeseen, korjaamoihin, joissa on sähkölaitteita sekä tuotanto- ja tarkastuslaitoksiin.   Lineaaritekniikkaa hyödyntävän laitteen jäännösaaltoisuus on alhainen ja kohina vähäinen.

Yksilöllinen ja tarkka DC-virtalähde

Näet aina helposti lähtöjännitteen ja virran suuruuden kookkaasta LED-näytöstä. Ei haittaa, vaikka ympäristö olisi hämärä, näytön numerot ovat aina luettavissa. Sen lisäksi lukemien yhteydessä näkyy yksikön lyhenne, joten erotat heti, onko kyse virran vahvuudesta vai jännitteestä.                                                                        

Laboratoriovirtalähdettä käytetään mukavasti kiertosäätimillä. Kiertosäätimillä voit asettaa sähkövirran erittäin tarkasti: 0 - 30 V DC ja 0 - 50 A. Säätämistä helpottaa senhetkisen arvon näkyminen selkeästi suurella LED-näytöllä. Jos virtalähdettä käytetään tasavirtalähteenä (CV), se kytkeytyy automaattisesti jatkuvan virran tilaan (CA), kun asetettu kuormitusraja on saavutettu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Tämä estää kytkettyjä laitteita vaurioilta.

Tämä laboratorioteholähde täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit: Siinä on ylijännitesuoja (OVP), ylikuormitussuoja (OPP) ja erityinen ylikuumenemissuoja (OTP), joka kytkee laitteeseen integroidun tuulettimen heti päälle, jos maksimilämpötila ylittyy. Nämä suojausjärjestelmät takaa teholaitteen turvallisuuden intensiivisessä ja jatkuvassa käytössäkin

Laite pysyy vakaasti paikallaan liukumattomilla kumijaloillaan, jotka samalla suojaavat sen alla olevaa pintaa naarmuilta. Teholähde sopii liikkuvaan käyttöön pienen painonsa ansiosta. Stamos Solderingin laboratoriovirtalähde on kauttaaltaan ammattimainen ratkaisu tasavirran syöttöön mitä erilaisimmille ulkoisille laitteille.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET