Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Hitsausmaski - COLOUR GLASS X-100B - värillinen näkökenttä

85,00 € 89,58 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021439

|

Malli: COLOUR GLASS X-100B

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
85,00 €
3+
5%
80,75 €
5+
10%
76,50 €
10+
15%
72,25 €
Avainominaisuudet
  • todella kestävä – maskin materiaali TECAMID 66 ei ole ainoastaan lämmönkestävä, vaan myös muotonsa pitävä, iskunkestävä ja vähän kuluva. Lisäksi se kestää hyvin erilaisia lämpötiloja ja kemiallisia vaikutuksia
  • tehokas – maski saa virtansa tehokkaista aurinkokennoista ja toimii varmuuden vuoksi myös 3 V:n paristolla
  • hyvä näkyvyys – värillisen näkökentän koko 100 x 97 mm
  • nopea – 4 anturia vaikuttavalla siirtymäajalla 1/25000 s
  • kattava suojaus – sopii kaikille yleisille hitsausmenetelmille
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Hitsausmaski COLOUR GLASS X-100B tarjoaa esteettömän näkyvyyden kirkkaasta valosta huolimatta

Hyödynnä erinomaiset optiset ominaisuudet, erittäin nopea siirtymäaika sekä rakenteen keveys. Hitsausmaski COLOUR GLASS X-100B sopii kaikenlaisiin hitsaustöihin. Hitsasit sitten puikolla tai suojakaasulla, automaattinen hitsausmaski suojaa sinua aina luotettavasti. Samalla se tarjoaa sinulle täydellisen yleiskatsauksen värillisellä näkymällään.

Automaattinen hitsausmaski tehokkailla suojatoiminnoilla

Hitsausmaski tarjoaa säädettävän valosuojausalueen DIN 4/5-9/9-13. Testipainikkeen avulla voit säätää valosuojan juuri tarpeidesi mukaiseksi. 100 x 97 mm:n kokoinen näkökenttä pitää kaikki tärkeät yksityiskohdat hyvin näkyvissä. COLOUR GLASS X-100B hitsauskypärä saa virtansa aurinkopaneeleista ja sisältää vaihdettavan CR2450-pariston, jonka käyttöikä on jopa 5 000 tuntia.
Tämä erittäin kevyt muovinen automaattimaski painaa vain 0.98 kg, joten työskentelet sen kanssa mukavasti pitkiäkin aikoja. Voit myös säätää päänauhaa parhaan mukavuuden saavuttamiseksi. Hitsausmaskiin käytetty TECAMID 66 -materiaaliseos on valmistettu polyamidi 66:sta. Materiaalille on tunnusomaista hyvä jäykkyys ja kovuus sekä korkea kulutuksen- ja lämmönkestävyys. Laadukkaat lämmöltä ja kemikaaleilta suojaavat ominaisuudet yhdistettynä hyvään iskunkestävyyteen takaavat, että tämä automaatti hitsausmaski tukee sinua myös ankarissa työolosuhteissa.
Erittäin nopea siirtymäaika 1/25000 s kirkkaasta tummaan suojaa sinua luotettavasti valokaaren säteilyltä. Se ei myöskään rasita silmiäsi tarpeettomasti, eikä sinun tarvitse jatkuvasti keskeyttää hitsausta säätöjen asettamiseksi. Lisäksi kypärä tarjoaa optimaalisen UV/IR-suojan kaikilla kirkkaustasoilla DIN 16 asti. Erinomaisten optisten arvojen, hajavalon, homogeenisuuden ja katselukulmasta riippuvuuden ansiosta automaattinen hitsauskypärä on ennalta määrätty ammattikäyttöön. hitsauslaitteiden kanssa.
Kattavan valosuojan ansiosta voit käyttää hitsauskypärää kaikkiin yleisiin hitsausprosesseihin. Säädä valoherkkyys, siirtymisaika ja tummumisaste erikseen kulloisenkin hitsausprosessin mukaan. Jos haluat tehdä muita metallitöitä, kuten hiontaa, ottamatta maskia pois päästä, aseta se GRIND-tilaan. Stamos Welding Groupin automaattinen hitsauskypärä tarjoa sinulle ratkaisun kaikkiin tilanteisiin – turvallisesti ja laadukkaasti!

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme