Trustpilot
Tarjouksessa
(4) arvostelua

Kohdepoisto - 2 poistovartta - 2200 W

3 449,00 € 4 499,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021491

|

Malli: SWG-FUME2200

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
3 449,00 €
3 449,00 €
0%
9 829,65 €
3 276,55 €
5%
15 520,50 €
3 104,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • tehokas – poistaa luotettavasti haitalliset höyryt suodattimen teholla 99,9 % ja suodattimen tarkkuudella ≥0,3 μm hitsauksen aikana
  • suuri alue – optimaalinen ympäristöihin, joiden koko on 30 m²
  • tehokas – teholla 2200 W ilmavirtaus on 2 000 m³/h
  • joustava – pitkät imuvarret helpottavat säätöä työpaikalle
  • mobiili – neljä jarrullista pyörää helpottavat poistojärjestelmän kuljettamista ja kohdistamista
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 4 arvosteluun

Lajittele :

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Ammattilainen

Laite imee erittäin hyvin höyryjä MIG/MAG- ja TIG-hitsauksen aikana. Rehellisesti sanottuna katselin YT:stä paljon vertailuja vastaaviin tuotteisiin. Valitettavasti en löytänyt videota tälle tuotteelle mistään, mikä on sääli, koska laitteella saavutetaan todella loistavia tuloksia, joten se oli vähän riskialtista ostaa. Mielestäni se on luultavasti yksi parhaista laitteista mitä voit ostaa hitsaukseen sisätiloissa / autotallissa jne.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ostin Stamosin kahdella imuvarrella muutama viikko sitten tehdäkseni työpaikastani turvallisemman ja puhtaamman. Täytyy sanoa, että tämä tuote ylitti odotukseni. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka teki minuun suurimman vaikutuksen, on suuri imuteho. Savu poistetaan tehokkaasti ja nopeasti, mikä auttaa varmistamaan puhtaan ja turvallisen työympäristön. Ilmanlaadun ero työpajassani laitteen asennuksen jälkeen on selvästi havaittavissa. Molemmat poistovarret ovat joustavia ja helppoja sijoittaa, mikä mahdollistaa helpon mukauttamisen erilaisiin työolosuhteisiin. Ne ovat kestäviä ja pysyvät siellä, missä niitä siirretään, mikä on erittäin tärkeää tehokkaan imun kannalta. Järjestelmä on myös melko hiljainen, mikä on odottamaton, mutta arvostettu bonus. Vaikka hitsaussavun poisto ei ole hinnaltaan halpa investointi, uskon, että se on rahan arvoinen, kun otetaan huomioon terveyden suojelu ja parempi työympäristö. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ostamaani STAMOSin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja on olennainen lisä jokaiseen hitsauspajaan. Voin täysin suositella tätä tuotetta. Työpaikan turvallisuudesta ja terveydestä on maksettava pieni hinta.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Hyvä laatu, metallikotelo

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Sillä on vankka suorituskyky ja se on hyödyllinen lisä työpajaani. Pienistä puutteista huolimatta suosittelen tuotetta, varsinkin jos määrä ja hinta eivät ole suuria ongelmia mahdolliselle ostajalle.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme