Tuote: EX10030578

|

Malli: SBS-DW-50VA

Digitaalinen tarkkuusvaaka - 50 g - 0,005 g / 50 g - ø 60 mm - tuulensuoja

69,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka - mittausalue 50 g tarkkuudella ± 0,005 g / 50 g, irrotettava suoja suojaa lisäksi punnittavia arkaluontoisia esineitä ja parantaa mittaustulosta
  • joustava - lukuisten toimintojen ja punnitusyksiköiden ansiosta
  • helppo - helppokäyttöinen ja -puhdistettava, vaivaton säilytys
  • selkeä - helppolukuinen LCD-näyttö taustavalolla
  • kestävä – ruostumattomasta teräksestä valmistetun vaa'an ja vankan muovikotelon (ABS) ansiosta

TUOTEKUVAUS

Täsmällinen tarkkuusvaaka lukuisilla toiminnoilla ja punnitusyksiköillä

Steinberg Systemsin tuulisuojalla varustetun tarkkuusvaa´an avulla saat selville kullan, kolikoiden, jalokivien, teen, mausteiden ja monien muiden esineiden tarkan painon. Tukevan kotelon ja taittokannen ansiosta digitaalinen asteikko on aina hyvin suojattu naarmuilta ja iskuilta, ja sitä voidaan helposti säilyttää missä tahansa laukussa. Liikkuvan käytön lisäksi pientä vaakaa voidaan käyttää ihanteellisesti myös kouluissa, koruliikkeissä, laboratorioissa tai keittiöissä. Tarkat vaa'at muihin käyttötarkoituksiin sekä laadukkaat teolliset tuotteet löydät Steinberg Systemsin valikoimasta.

Digitaalinen tarkkuusvaaka vaikuttavalla mittaustarkkuudella

Vaa´an tarkkuus on 0,005g ja enimmäispunnituskapasiteetti 50 g. Paino ilmestyy näyttöön 2 sekunnin sisällä 0,001 g :n välein. Tarpeistasi riippuen voit valita myös yksiköistä tl, dwt, T, g, oz, ozt, gn tai ct. Lukuisten yksiköiden lisäksi vaa´asta löytyy laaja valikoima toimintoja, kuten nollaus, itsekalibrointi, taaraus, yksikönmuutos ja automaattinen sammutus sekä toiminto yksittäisten esineiden laskemiseen. Halkaisijaltaan 60 mm suuri punnitustaso on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, se on helppo puhdistaa ja yhdessä ABS-muovikotelon kanssa se on erityisen kestävä. Punnituskulho - valmistettu myös muovista - sisältyy toimitukseen.

10 mm suuret taustavalaistut LCD-näytön numerot mahdollistavat arvojen optimaalisen luettavuuden myös hämärässä. Näytön kaksi symbolia varoittavat sekä ylilataamisesta että akun alhaisesta lataustasosta. Keveän painonsa, kestävän tuulensuojan ja jopa 6 tunnin akun keston ansiosta tämä kompakti digitaalinen vaaka on käytettävissä missä tahansa verkkovirrasta riippumatta.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET