Mikropipetti - 100 - 1 000 µl

Tuotenumero: EX10030259 / Malli: SBS-PIP100

Mikropipetti - 100 - 1 000 µl

 • Tuotenumero: EX10030259
 • Malli: SBS-PIP100
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2018
 
 
 
72,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 3,30 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Mikropipetti - 100 - 1 000 µl

Pipetoidaanko laboratoriossasi nestemääriä, jotka ovat pienempiä kuin 1 ml? Silloin Steinberg Systemsin mikropipetti on täydellinen ratkaisu. Tällä säädettävällä yksikanavaisella pipetillä voit ottaa ja täyttää tarkkoja nestemääriä 100 ja 1 000 mikrolitran väliltä. Mikropipetin tarkkuuden voi säätää 5 mikrolitran välein. Tämä merkin Steinberg apuväline soveltuu monenlaiseen tieteelliseen käyttöön, kuten kemia, biologia, lääketiede, ympäristötiede, biokemia tai opetus.

Steinberg Systemsin monipuolinen pipetointiväline ammattikäyttöön

 

Laboratoriotyössä mitä suurin tarkkuus on ehdottoman tärkeää. Tällä mikropipetillä saat pipetoitua määrät täsmällisesti väliltä 100 ja 1 000 µl. Sitä ei tarvitse kalibroida, joten voit välittömästi ryhtyä töihin. Asetetut arvot on helppo lukea nelipaikkaisesta analogisesta näytöstä. Tämä helpottaa määrien valvontaa alkaen jo millilitran kymmenesosasta.

 

Halutun täyttömäärän säätö tilavuuden säätönupilla yksinkertaistaa näytteiden käsittelyä äärettömästi. Myös pipetin kärjen voi vaihtaa vaivattomasti puoliautomaattisesti erikoisnapilla. Sen painallus irrottaa pipetin kärjen, jonka voit näin hävittää käsin koskematta erikoisjätteen mukana. Eikä sinun tietenkään tarvitse imeä suullasi mitään, kun käytät tätä pipettiä.

Väsymätöntä työskentelyä pitkissäkin sarjoissa

 

Pipetti istuu mukavasti etusormeen ergonomisen, kaarevan muotonsa ansiosta. Näin pitempiaikainenkin pipetointi on mahdollista. Mikropipetti sopii loistavasti sekä oikea- että vasenkätisille. Tottumattomampien käyttäjienkin on helppo oppia pipetoimaan tämän muotoilun ansiosta.

 

Itse pipetti toimitetaan heti käyttövalmiina settinä. Aina luotettava tarkkuus taataan toimitukseen kuuluvalla kalibrointityökalulla, jolla saavutetaan varma toistettavuus. Käytännöllinen koukku kiinnitetään kaksipuolisella teipillä suoraan tarkoitukseen sopivalle puhtaalle pinnalle. Tämä ratkaisu on asianmukainen pidike joko työskentelypaikalle tai ammattimaiseen työvälineiden säilytykseen.

 

Setti on heti käyttövalmis myös mukana toimitettujen 100 mikropipettikärjen ansiosta. Ne on helppo kiinnittää mäntäpipettiin. Tavallisiin pipetteihin verrattuna tällä mallilla on yksi erikoisominaisuus, nimittäin kuusi värikoodattua annostelupainiketta. Koodaus auttaa erottamaan mahdollisimman vaivattomasti ja selkeästi, mitkä nesteet on pipetoitu. Värien avulla useat pipetit on helppo pitää erillään toisistaan. Erilaisten nesteiden keskenään sekoittumisen aiheuttama kontaminaatio estyy.

 

Pipetissä on vältetty korroosiolle alttiita materiaaleja, jotta sitä olisi mahdollista käyttää kosteassakin ympäristössä. Tämä työväline on todella kevyt, se painaa vain 150 g ja istuu mukavasti käteen. Jos tehtävänä on haastavaa sarjapipetointia, Steinbergin mikropipetti SBS-PIP100 kattavine varusteineen on juuri oikea valinta.

Kohokohdat

 • Huipputarkkaa pipetointia jopa 0,1 ml:n tilavuuksiin
 • Helppokäyttöinen, portaaton tilavuuden säätö välillä 100 ja 1000 µl
 • Selkeä nelipaikkainen valitun tilavuuden näyttö
 • Täydellinen setti, sis. 100 kärkeä, 6 värillistä suojusta, säätötyökalun jne.
 • Kevyt ja ergonominen, kätevä pitkissäkin sarjapipetoinneissa
 • Laaja käyttöalue

Pääominaisuudet

Malli
SBS-PIP100
Kunto
Uusi
Materiaali
Muovi
Tilavuusalue
100 – 1 000 µl
Tilavuuspykälät
5 µl
Kanavat
Yksikanavainen
Annostelusuojukset
6 kpl
Pipettikärkien lukumäärä
100 kpl
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
2,5 x 6,5 x 24 cm
Paino
0,07 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
30 x 13 x 6 cm
Lähetyspaino
0,3 kg
 • Mikropipetti SBS-PIP100
 • Reagenssilasi
 • Ripustuskoukku
 • Säätötyökalu
 • 100 mikropipetin kärkeä
 • 6 värillistä suojusta
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.