Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Tasovaaka - varoitusvalot - 150 kg / 0,005 kg - 400 x 500 x 122 mm - kg / lb

279,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10030824

|

Malli: SBS-PF-150/5A

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
279,00 €
3+
5%
265,05 €
5+
10%
251,10 €
10+
15%
237,15 €
Avainominaisuudet
  • kuormitettava – enimmäiskuormitus 150 kg
  • tarkka – tuloksia 0,005 kg tarkkuudella
  • käyttäjäystävällinen – varoitusvalot, helppokäyttöinen ja nopeat punnitustulokset
  • joustava – akun ja verkkovirran käyttö mahdollista
  • selkeä – digitaalinen LCD suurilla luvuilla
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Tarkka tasovaaka suurella LCD-näytöllä

Luotettavat punnitustulokset ovat liiketoimintasi perusta, lähetitpä tavaroita tai kävit kauppaa irtotavaralla, jolloin jokainen gramma merkitsee. Perustana on vaaka, joka mittaa tarkasti ja antaa luotettavaa tietoa tuotteistasi. Tällöin kannattaa tutustua Steinberg Systemsin tasovaakaan! Sillä punnitset jopa 150 kg 0,005 kg tarkkuudella. Se ei ole vain helppokäyttöinen vaan se sopii myös liikkuvaan käyttöön – ennen kaikkea teollisuusvaaka täyttää kaupan alan tiukat tarkkuusvaatimukset. Steinberg Systemsin valikoimasta löydät laadukkaita teollisuustarvikkeita ja tarkkoja vaakoja kaikille käyttöalueille.

Saavuta absoluuttinen mittaustarkkuus Steinberg Systemsin tasovaa'alla

Lujatekoista lattiavaakaa voidaan käyttää monin eri tavoin ja se mittaa jopa 150 kg. Vaaka tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot ja painikkeet helppoon ja yksinkertaiseen käyttöön. Navigointivalikko on selkeä ja helppokäyttöinen. Kohokohta: 3-väristen merkkivalojen avulla voit lukea yhdellä silmäyksellä, onko paino liian alhainen, liian korkea tai toleranssialueella. Määrittele raja-arvot manuaalisesti etukäteen. Vaaka vertaa niihin jatkuvasti nykyistä painoa ja näyttää sitten vastaavan signaalin yli-, ali - tai toleranssipainolle.
Lisäksi laitteessa on ohjauspaneeli LCD-näytöllä. Näytön numerot ovat kooltaan 27 mm ja siksi helppolukuisia.
Vaaka toimii akun tai virtajohdon kanssa. Akku kestää jopa 24 tuntia. Ensiluokkaisen tasovaa'an erittäin vakaa kotelo suojaa laitetta ulkoisilta vaikutuksilta ja tärinältä. Punnituspinta on kolmelta puolelta avoin, joten sillä voidaan punnita suurempiakin kappaleita, joiden pinta-ala ylittää 400 x 500 x 122 mm. Neljä integroitua jalkaa takaavat varman ja vaakasuoran asennon.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme