Trustpilot

Tasovaaka

Tarjouksessa
Tasovaaka - 300 kg / 0,01 kg - 450 x 600 x 152 mm - kg / lb
Steinberg Systems

Tasovaaka - 300 kg / 0,01 kg - 450 x 600 x 152 mm - kg / lb

Mitat (PxLxK)
71 x 45 x 87 cm
219,00 € 230,69 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.
Tarjouksessa
Tasovaaka - 150 kg / 0,04 kg - 300 x 400 x 104  mm - kg / lb
Steinberg Systems

Tasovaaka - 150 kg / 0,04 kg - 300 x 400 x 104 mm - kg / lb

Mitat (PxLxK)
52 x 34 x 18 cm
109,00 € 115,26 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.

Tasovaa’at ovat Steinberg Systemsin vaakavalikoiman moniosaajia. Punnitustarkkuudessa sekä kuormituksessa on suuriakin eroja, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan vaa’an. Tasovaaka sopii hyvin, samoin kuin muut pakettien punnitukseen tarkoitetut vaakamme, saapuvien tai lähtevien pakettien punnitukseen. Tämän kategorian vaakoja voi silti käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen: erimuotoisten ja -kokoisten lastien tarkkaan punnitsemiseen ja painon kontrollointiin. Tasovaaka on kestävä ja kätevä apuväline. Vertaa vaakojemme ominaisuuksia ja valitse juuri sinulle ja käyttötarkoituksiisi sopiva vaaka!

Tasovaaka moneen tarkoitukseen

Steinberg Systems -vaa’at vastaavat samaa korkeaa laadullista tasoa, kuten esimerkiksi yhdistelmä-hitsauskoneemme tai ravintolalaitteet-kategorian kylmäpöydät. Ne on rakennettu laadukkaista materiaaleista ja käyttävät viimeisintä tekniikkaa. Jokainen valikoimamme tasovaaka punnitsee tarkasti ja luotettavasti ja kestää päivittäistä käyttöä varastolla tai muussa kohteessa.

Vaakojen punnitusalat vaihtelevat roimasti 60 kilosta 300 kg:hen, ja myös punnitustarkkuuksissa on eroja (tarkin 0,5 g:n tarkkuudella). Näin voit valita valikoimastamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan punnituslaitteen. Myös vaakojen toiminnoissa on eroja. Voit valita itsellesi vaa’an, jossa on mahdollista vaihtaa mittayksikköä tai tallentaa punnituksia. Myös laskutoimitukset ja hinnoittelu ovat mahdollisia joillain malleillamme. Jos erityisesti etsit vaakaa tuotteiden hinnoitteluun, kannattaa tutustua niille tarkoitettuun kategoriaamme.

Yksi tasovaa’an eduista on kulutusta kestävä, luistamaton pinta, johon voi asettaa erikokoisia ja kaikenmuotoisia kuormia punnitusta varten. Mittaustulos on aina helppo lukea taustavalaistulta, selkeältä näytöltä, joka on näissä laitteissa usein pidikkeen päässä. Tällaisia tasovaakoja kutsutaan myös nimellä siltavaaka.

Tasovaaka on parhaimmillaan kovassa työssä sisätiloissa. Osta expondolta tasovaaka, kun haluat punnita yritykseesi saapuvia tai yrityksestäsi lähteviä paketteja tai haluat tarkistaa laatikoiden tai lavojen painoja. Tasovaakaa voi käyttää myös monien laitteiden tai vaikka ihmistenkin punnitsemiseen esimerkiksi lääketieteen alalla.

Expondolta vaakoja ammattikäyttöön

Jos tarvitset varmennetun vaa’an, kannattaa silloin tutustua KERN-merkin vaakoihin. Kyseisen merkin vaakoja löydät muualtakin valikoimastamme, esimerkiksi laboratoriovaaoista. Erityisen laaja Steinberg-vaakojen valikoima meillä on nosturivaaoissa. Nosturivaa’at ovat kaikkein parhaiten mukana kulkevia vaakoja, mutta ne eivät ole kätevin ratkaisu joissain tilanteissa. Tasovaakammekaan eivät ole paikkaan sidottuja. Monet niistä eivät itsessään ole kovin painavia, joten niitä voi helposti liikutella paikasta toiseen. Moni tasovaaka toimii myös akulla, ilman paikalleen sitovaa virtajohtoa.

Expondon valikoimissa on paljon erilaisia ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita. Usein vaaka ei ole ainoa yrityksesi tarvitsema laite, vaan samaan yritykseen voidaan tarvita monenlaisia asioita. Esimerkiksi teräskalusteemme eivät ole vain ravintolakeittiöön tarkoitettuja, vaan ne ovat löytäneet ostajansa monelta alalta, missä tarvitaan helposti puhdistettavia ja kestäviä pintoja. Varastotöissä tarvitaan usein vaakojen lisäksi nostokalustoa. Sitäkin löydät valikoimistamme nostotaljojen tai nostotaljan ja siirtovaunun muodossa.

Expondo on ammattilaisen asialla, mitä ikinä etsitkin. Jos haluat ostaa yrityksellesi useamman tuotteen kerralla, kannattaa pyytää tarjousta asiakaspalvelustamme. Vastaamme myös mielellämme mahdollisiin kysymyksiin tuotteista tai ostotapahtumasta. Tutustu verkkokauppamme valikoimiin ja tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet kerralla!