Trustpilot

Vaaka - lisävarusteet

Etsitpä sitten sopivaa punnitusratkaisua raskaiden lastien punnitsemiseen teollisuusprosesseissa, kätevää vaakaa pakettien punnitukseen tavaroiden vastaanotossa ja lähetyksessä, tai hienovaakaa tarkkaan työskentelyyn laboratoriossa, löydät sopivat tuotteet expondon verkkokaupasta. Vaakojen lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös vaakojen lisävarusteet, kuten verkko-adapterit. Mikäli tarvitset vaakaasi muita lisävarusteita, kuten akkuja, kauko-ohjaimia tai muita varaosia, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme. Expondon verkkokaupasta voit tilata kaiken tarvitsemasi sujuvia punnituksia varten kätevästi ja vaivattomasti kotiinkuljetuksella. Tutustu siis laajaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa tarvitsemasi vaaka ja lisävarusteet kätevästi expondolta!

Vaa’at ja lisävarusteet luotettavasti expondolta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman laadukkaita, Steinberg Systemsin ja Kernin vaakoja sekä niihin sopivia lisävarusteita mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalle mahdollisella tavalla aina tuotteiden valinnasta lähtien. Osaan vaa’oistamme on saatavilla esimerkiksi erillisiä adaptereita, joiden avulla voit ladata laitteen akun ja pidentää näin tuotteen käyttöikää entisestään. Mikäli et löytänyt tarvitsemaasi lisävarustetta verkkosivustoltamme, tai haluat lisää tietoa vaakojemme toiminnoista, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme. Läheinen yhteistyö vaakavalmistaja Steinberg Systemsin kanssa takaa, että löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan punnitusratkaisun sekä siihen sopivat lisävarusteet.

Monipuolisten vaakojen lisäksi löydät verkkokaupastamme myös laajan valikoiman muita laadukkaita laitteita, jotka sopivat niin teollisuuden kuin kotiverstaiden ja harrastelijoidenkin käyttöön. Suosittuja ovat esimerkiksi hinta-laatusuhteeltaan lyömättömät MSW:n offroad-vinssit, joita voi soveltaa hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Autojen ja mönkijöiden lisäksi vinssejä voi käyttää muissakin kohteissa, kunhan virta on saatavilla esimerkiksi erillisestä 12 voltin akusta. Kannattaakin kierrellä verkkokaupassamme ja saatat yllättyä erittäin edullisista hinnoistamme: Expondolla laadukkaiden laitteiden ei tarvitse maksaa maltaita.

Edulliset ja laadukkaat punnitusratkaisut ammattilaisten tarpeisiin

Teollisuuden painavien lastien punnituksiin sopivat jämerät lattiavaakamme, jotka tarjoavat laajat käyttömahdollisuudet kestävän, mutta ohuen punnitustasonsa, sekä suurten enimmäiskuormitusarvojensa ansiosta. Myös riippuvia lasteja punnitsevien koukkuvaakojemme enimmäispunnituskyky yltää jopa 10 000 kg:n, joten ne ovat käteviä apureita niin teollisuuden kuin esimerkiksi maataloudenkin tuotantoprosesseissa. Valikoimamme ei rajoitu kuitenkaan vain raskaan teollisuuden tarpeisiin, vaan esimerkiksi tarkkuusvaakamme sopivat esimerkiksi laboratorioiden tutkimus- ja kehitystyöhön.Expondon verkkokaupasta löytyvien vaakojen käyttäjäystävällisten toimintojen ansiosta esimerkiksi reseptointi ja ainesosien dokumentointi onnistuu sujuvasti. Osassa vaakamalleistamme on kätevä PRE-TARE-toiminto, jonka avulla tunnetun astiapainon voi vähentää jo etukäteen, joten täyttömäärien ja nettopainojen tarkistus sujuu joutuisasti. Hinnoitteluvaakojemme kategoriasta löydät myös vaakoja muistipaikoilla, joihin voit tallentaa eri kilohintoja. Näin kokonaishinnan määrittäminen käy helposti kiireessäkin.

Keittiöiden, pienteollisuuden kuin myymälöidenkin perusvaa’aksi taas sopii Kernin laadukas ja kompakti pöytävaaka, jonka tilavalla punnitustasolla voit punnita tuotteita 1 gramman tarkkuudella aina 30 kg:n asti. Osa Kernin tarjoamista punnituslaitteista on saatavilla lisämaksusta kalibrointitodistuksella. Kuten lisävarusteidenkin kohdalla, voit kysyä lisää todistuksesta asiakaspalvelustamme. Me autamme myös mieluusti silloin, kun sinulla on kysyttävää tuotteiden tilaukseen ja toimitukseen liittyen. Tutustu siis verkkokauppamme laajaan valikoimaan ja tilaa tarvitsemasi vaaka sekä lisävarusteet jo tänään vaivattomasti kotiinkuljetuksella expondolta!