Trustpilot

Hinnoitteluvaaka

Expondo on vuosien varrella vakiinnuttanut asemansa mitä erilaisimpien laatutuotteiden myyjänä. Vaakavalikoimastamme löydät joka tilanteeseen sopivan vaa’an, sillä meiltä saat erilaisia vaakoja nosturivaa’oista aina milligrammavaakoihin saakka.
Päivittäisissä työtilanteissa esim. lihaa ja lihatuotteita käsiteltäessä tarvitaan helppokäyttöinen ja luotettava hinnoitteluvaaka. Se mahdollistaa ammattimaisen ja tehokkaan elintarvikkeiden käsittelyn. Hinnoitteluvaaka soveltuu käytettäväksi erityisesti silloin, kun lasketaan useita hintoja kerralla. Voit napinpainalluksella laskea yhteen punnitut määrät ja tarkistaa kulloisenkin myyntihinnan aina, kun tarvitset.

Vaakoja päivittäiseen työntekoon

Hinnoitteluvaaka on mitä ihanteellisin laite erilaisten tuotteiden punnitsemiseen ja myyntihinnan laskemiseen suoraan punnitustuloksen perusteella. On tilanteita, joissa hinnoitteluvaaka on kätevämpi kuin kappalelaskuvaaka, sillä ilman hinnoitteluvaakaa joudut punnitsemaan tuotteet ja sen jälkeen laskemaan hinnan erikseen. Hinnoitteluvaaka nopeuttaa punnitsemista kiireisissä työympäristöissä ja etenkin myyntitilanteissa. Se soveltuu erilaisten tuotteiden punnitsemiseen aina 40 kg saakka, ja on näin ollen punnitusalueeltaan suurempi kuin useimmat tarkkuusvaa’at, joista useimmat eivät sovellu niin suurten painojen punnitsemiseen. Vaikka hinnoitteluvaakojen punnitusalue on suurempi, punnitsevat ne silti jopa gramman tarkkuudella, ja sopivat näin ollen moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.


Expondolta saat edullisesti helposti siirreltäviä ja ammattimaiseen käyttöön suunniteltuja kestäviä vaakoja, jotka sopivat käytettäviksi kaupoissa. Expondo tuntee ja tietää vaakamarkkinat läpikotaisin, sillä valikoimaamme kuuluu suuri määrä laadukkaita vaakamalleja myös teolliseen käyttöön, kuten lattia- ja tasovaakoja sekä koukkuvaakoja.


Hinnoitteluvaa’oillamme on juuri sopivat ominaisuudet päivittäisen myyntitoiminnan tarpeisiin. Monipuolisessa vaakamallistossamme on akulla toimivia ja sähkökäyttöisiä vaakoja. Meiltä saat vaakoja sekä LCD- että LED-näytöillä. Voit olla varma siitä, että expondon vaakojen joukosta löydät laitteen, joka täyttää kaikki odotuksesi ja sopii tarpeisiisi.

Hinnoitteluvaaka myyntiympäristöön

Uudenaikaiset ja edulliset laitteemme on kalibroitu etukäteen, ja ne voidaan näin ollen ottaa heti käyttöön ilman vaivalloista kennojen kalibrointiprosessia. Olipa kyse sitten myynnistä liiketiloissa tai liikkuvasta myynnistä esim. toreilla ja markkinoilla, on ammattimainen ja luotettava hinnoitteluvaaka välttämätön apuväline onnistuneen ja nopean myyntitoiminnan ylläpitämisessä. Vaa’an pitkäikäisyyden ja kestävyyden lisäksi on valmistuksessa kiinnitetty erityistä huomiota myös sen helppokäyttöisyyteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Tästä laitteesta on etua sinulle itsellesi, mutta myös asiakkaillesi, koska sen avulla koko myyntitapahtuma sujuu dynaamisesti ja vaivattomasti. Sinun on helpompi keskittyä laadukkaaseen asiakaspalveluun vaikka tuoteneuvonnan merkeissä, kun voit luottaa siihen, että punnitustulokset täsmäävät varmasti.


Hinnoitteluvaaka on vankkarakenteinen ja kestää kovaakin kulutusta. Se ei vahingoitu helposti ulkoisten olosuhteiden vuoksi vaan kestää hyvin sekä rasvaa että kosteutta toisin kuin useat saman hintaluokan laitteet. Voit käyttää vaakaa yhtä hyvin sekä vihannesten että hedelmien kuin myös liha- ja grillituotteiden punnitsemiseen, sillä hinnoitteluvaakamme on monikäyttöinen. Steinberg Systemsin ja Kernin vaa’oilla punnitset onnistuneesti kovassakin kiireessä ja kaikenlaisissa työolosuhteissa. Voit luottaa sen tarkkoihin punnitustuloksiin myös lämpötilojen vaihdellessa. Akulla toimivat vaa’at soveltuvat erityisen hyvin ulkokäyttöön esim. myyntikojuissa, joissa ei ole virtalähdettä.