Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Hinnoitteluvaaka korotetulla LED-näytöllä - varmennettu - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

279,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10200010

|

Malli: TEL015B1D-V2-B1

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
279,00 €
3+
5%
265,05 €
5+
10%
251,10 €
10+
15%
237,15 €
Avainominaisuudet
  • kalibroitu tehtaalla, varmennettavissa: sertifioitua punnitusta suurella tarkkuudella, 2 g (6 kg) - 5 g (15 kg)
  • akkukäyttöinen, kestoaika jopa 40 tuntia
  • korotettu LED-näyttö: suuret, huonossakin valossa ja kulmissa hyvin luettavissa olevat numerot
  • 250 tallennettavaa nimikettä, 8 pikavalintapaikkaa erityisille nimikkeille
  • sarjaliitäntä (RS232) tietokoneeseen tai kassaan yhdistämistä varten
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Taajuus [Hz]
50
Materiaali
ABS
Ruostumaton teräs
Alumiini
Näyttö
LED
Jännite [V]
110-230
IP-suojausluokka
IP20
Painoalue [kg]
0.04 - 15
Protokolla
DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), ACLASS
Punnitusala [mm]
230 x 300
Tarkkuus W1
2 g
Tarkkuus W2
5 g
Painoyksiköt
kg
Punnitustilat
W1 / W2
Punnitusalue W1
40 g - 6 kg
Punnitusalue W2
100 g - 15 kg
Virtalähteen yksityiskohdat
7,8 V, 1,2 A AC
Tallentaa
Kyllä
Taaraus
Kyllä
Nollaus
Kyllä
Yhteenlasku
Kyllä
Laskenta
Kyllä
Käyttöaika
40 h
Mitat (PxLxK)
32.5 x 32.5 x 48 cm
Paino
4.8 kg
Paketin mitat (PxLxK)
49.5 x 46.5 x 21 cm
Lähetyspaino
5.8 kg

Toimituksen sisältö

  • Hinnoitteluvaaka TEL015B1D-V2-B1
  • Verkkojohto
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Hinnoitteluvaaka korotetulla LED-näytöllä - varmennettu - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

Hinnoitteluvaaka TEL015B1D-V2-B1 tuottaa erityisen tarkkoja mittaustuloksia. Sen suurin punnituskapasiteetti on 15 kg ja tarkkuus 5 g. Punnitustulokset näkyvät sekä punnitustason alla että telineeseen sijoitetussa LED-näytössä. Tämä vaaka soveltuu loistavasti tuotteiden punnitsemiseen kaupoissa, apteekeissa, teekaupoissa, elintarviketeollisuudessa, toreilla, kaikkialla, missä paino on tarkistettava. Vaaka on valmiiksi kalibroitu ja varmennettavissa ja siten hyväksytty kauppoihin! Varmennus on voimassa kaksi vuotta käyttöönotosta. TEM:n valikoimista löydät korkealuokkaisia teollisuustarvikkeita ja tarkkuusvaakoja kaikkiin käyttötarkoituksiin.
Hinnoitteluvaaka täyttää kaupalliseen käyttöön asetetut vaatimukset, minkä M-merkintä vihreällä pohjalla todistaa. Se toimitetaan kalibroituna ja varmennettuna. Tämä ensivarmennus on voimassa kaksi vuotta käyttöönotosta, mutta kansallisista vaatimuksista riippuen valtuutetun tahon tulisi kuitenkin vielä hyväksyä vaa’an varmennus. Vasta tämän jälkeen vaaka saa varmennusmerkinnän. Kun kaksi vuotta ensivarmennuksesta on kulunut, voidaan vaaka uudelleen varmentaa hyväksytyn tarkastuslaitoksen toimesta. Vaa'an mukana tulee vaatimustenmukaisuusvakuutus, jota tulisi säilyttää vaa’an yhteydessä. Lisäksi vaa'assa on tarra, jossa ilmoitetaan varmennusvuosi. Tämä on perusta määritettäessä laillisesti myytävien tavaroiden paino.
Nykyään kenelläkään ei ole aikaa haaskattavaksi. Siksi sinäkin varmasti haluat tarkat punnitustulokset nopeasti. Hinnoitteluvaa’an asteikosta näet tulokset suoraan ja kolmivärinen LED-näyttö reagoi nollaamiseen välittömästi. Voit nähdä punnitustuloksen, kappalehinnan ja kokonaiskustannukset. 
Näyttö on korkealaatuista ABS-muovia ja siinä on alumiininen teline. Sen lukeminen on helppoa hämärässäkin taustavalaistuksen ansiosta . Kaikki lukemat näkyvät aina selkeästi. Numerot ovat punaisia ja 14 mm korkeita ja tunnistettavissa huonostakin kulmasta katsottuna. Käyttöä helpottavat lisäksi akustiset signaalit.
Elektronisessa vaa’assa on erilaisia käytännöllisiä toimintoja, joiden avulla voit myös laskea hinnan. Voit valita kahdesta eri punnitustavasta. Tavassa W1 punnitaan esineitä, jotka ovat vähintään 40 g:n ja enintään 6 kg:n painoisia, punnitustarkkuus on 2 g. Tavassa W2 kaikki nämä parametrit ovat kaksinkertaisia. Suurin tallennettavien nimikkeiden määrä on 250. Tietyille valituille nimikkeille on kahdeksan pikavalinta-tallennuspaikkaa.
Kalvonäppäimistö on hyvin suojattu vedeltä ja rasvalta. Telineessä olevan näytön suojaksi punnitustason reunassa on suojasanka. Vankkojen kumitassujensa ansiosta vaaka pysyy aina tukevasti ja liukumatta paikoillaan. Voit säädellä vapaasti jalkojen korkeutta ja tasata näin alustan epätasaisuudet. Kumi estää myös alla olevan työtason naarmuuntumisen.
Pitkäaikaisen käytön takaamiseksi hinnoitteluvaakaan on integroitu 6 V:n 4,5 Ah akku. Tämä takaa jopa 40 tunnin keskeytymättömän liikkuvan käytön. Vaakaa voi ongelmitta käyttää myös akun lataamisen aikana. Akun senhetkinen lataustila näytetään palkkeina, jotka katoavat sitä mukaa, kuin akku tyhjenee. Vaa’assa on myös energian säästötila, joka säästää akkua ja sähköä.
Vaa’assa on rts-punnitustaso, joka mitat ovat 23 x 30 cm. Hinnoitteluvaa’an suunnittelussa on panostettu nimenomaan kompaktiin muotoiluun. Vaa’an pienet mitat ja kevyt paino tekevät siitä helpon varastoida ja kuljettaa. Vaa’an runko on kestävää muovia.
Esisäädetyssä hinnoitteluvaa’assa on yleiskäyttöinen RS232-liitäntä. Sen avulla voit yhdistää vaa’an yksinkertaisesti kassaan tai tietokoneeseen. TEM on valmistaja, joka tunnetaan laadukkaasta mittaustekniikasta ja luotettavuudesta.

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa 2 g:n tarkkuus 6 kg painoisille esineille?

Suurin poikkeama tuotteita punnittaessa on 2 g, kun tuotteen paino on enintään 6 kg. Tämä tarkoittaa, että vaaka punnitsee grammalleen oikein.

Voinko yhdistää tämän vaa’an tietokoneeseeni?

Kyllä, tämä käy hyvin helposti, sillä vaa’assa on RS232-liitäntä.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme